marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Mobilni brskalnik liquid tudi v iPhoneu

Deli z ostalimi

25.03.2008
Objavil: Mitja Zupančič

Nagrajena mobilna brskalna platforma liquid podjetja mobilePeople je sedaj našla pot tudi v Applove iPhone. Družba mobilePeople omogoča optimiziran uporabniški vmesnik za iPhoneov brskljalnik Safari, predvsem pri iskanju rumenih, belih strani in ostale vsebine, ki se pojavi skupaj z platformo liquid.

Funkcionalnost vključuje opcijo "klik-klicanje", pripomoček za pomoč pri iskanju naslovov, shranjevanje med kontakte prej iskanih poslovnih zadev, pripomoček za pošiljanje (rezultatov iskanja) prijatelju in pa funkcijo, ki prikaže rezultate na zemljevidu. Skratka prava mala navigacija.

Lokalno iskanje zahteva veliko manj prenenešenih podatkov, kar v končni fazi pomeni manj stroškov uporabniku. Za vse to pa se je treba zahvaliti tehnologiji AJAX, ki izmenjuje male paketke podatkov z strežnikom. Tako ne nalaga ves čas vseh podatkov (mobilnih strani) na novo.

Pri mobilePeople pa bodo predstavili tudi mobilno iskalno platformo za iPhone, osnovano na predkratkim predstavljeno SDK programsko opremo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki