marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

slikaSamsung na dogodku CES 2020 napovedal dobo izkušenj
13.01.2020

Samsung Electronics je napovedal prehod v tako imenovano dobo izkušenj - dobo inovacij, ki se osredotoča na človeka in združuje strojno ter programsko opremo, ki bo omogočala prilagojene uporabniške izkušnje. Naše življenje bo tako postalo enostavnejše in prijetnejše.

slikaSe nam končno obeta iPhone SE2 oz. iPhone 9?
10.01.2020

Applov iPhone SE je bil izredno priljubljen mobilnik, o njegovem nasledniku pa se že dolgo šušlja. Zdaj je zanesljivi Steve Hemmerstoffer oz. bolje poznan kot OnLeaks objavil podobe novega iPhona 9, kot naj bi se imenoval naslednik modela SE.

slikaHTC še kar tone
08.01.2020

HTC je objavil finančne rezultate za leto 2019, ki pa so vse kaj kot vzpodbudni. Pokazalo se je namreč to, da se že nekaj časa šepeta, da podjetje tone vse globje. V letu 2019 so imeli tako zgolj 330 milijonov dolarjev prihodka, kar je skoraj 58 % padec glede na leto prej, ter 87 % glede na leto 2017.

članki

Vabilo na mobile.si piknik!

Deli z ostalimi

09.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobile.si organizira svoj 3. (tradicionalni) piknik, ki bo v soboto, 1. septembra 2007, v Miljah ob reki Kokri pri Kranju.

Ekipa bo na mestu dogajanja od 13. ure dalje pa vse do pozne noči.

Namen piknika je druženje, druženje in druženje ... Pa seveda športanje (balinanje, odbojka na mivki) in zabava ter seveda čvek o mobilnih komunikacijah!! Kot že prejšnja leta, bo zagotovo tudi letos na voljo precej "mobilnih igrač", ki si jih boste lahko ogledali, preskusili in seveda izvedeli še kakšno novico iz prve roke...

Možno bo tudi zaužiti dobrote z žara, ki jih bomo pripravili, vendar je za njih potrebno plačati simbolično vsoto - 5 €. Ker pa je treba za število porcij planirati vnaprej, pa vabimo vse, ki bi želeli z nami uživati dobro hrano ter popiti kakšen kozarček piva ali druge osvežilne pijače, da se oglasijo na mail piknik@mobile.si, kjer boste dobili številko TRR z napotki, kako plačati za dobrote. Najhitrejši dobijo še darilce (trak za ključe mobile.si).

V ceni 5 € je všteta hrana in pijača v normalnih količinah ter športne dejavnosti (odbojka na mivki, balinanje,...).

Več informacij boste našli na naši tabli >> KLIK

Slike z lanskega in predlanskega piknika si lahko ogledate v našem albumu.

slike: Mobile.si piknik 2005

slike: Mobile.si piknik 2006

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki