marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Microsoft predstavil Windows Mobile 6.5

Deli z ostalimi

21.02.2009
Objavil: Dare Gliha

Na konferenci Mobile World Congress 2009 je Microsoft v sodelovanju s partnerji HTC, LG in Orange predstavil nove telefone, ki bodo temeljili na platformi Windows Mobile 6.5. Poleg izboljšane uporabniške izkušnje pri uporabi telefona in spleta vključujejo telefoni tudi storitvi My Phone in Windows Marketplace for Mobile.

Storitev My Phone je namenjena sinhronizaciji tekstovnih sporočil, fotografij, video posnetkov in stikov s spletom, Windows Marketplace for Mobile pa omogoča preprost nakup in prenos aplikacij na mobilni telefon. Spletna storitev Windows Marketplace je dostopna tako preko telefona kot preko spletnega brskalnika.

»Platforma Windows Phones združuje storitve na spletu, osebnem računalniku in mobilnem telefonu,« je povedal Steve Ballmer, glavni izvršni direktor podjetja Microsoft. »Microsoft v sodelovanju s partnerji ustvarja nove telefone na platformi Windows, ki vzpostavljajo povezave med uporabniki, informacijami in aplikacijami ter zagotavljajo celovite izkušnje ne glede na to, kje jih uporabniki uporabljajo.«

Sistem Windows Mobile 6.5 z novimi uporabniškimi izkušnjami

Sistem Windows Mobile 6.5 omogoča uporabnikom preprost pregled nad pomembnimi informacijami, kot so elektronska pošta, besedilna sporočila, zgrešeni klici in vnosi v koledar. Izboljšan je tudi vmesnik za upravljanje z dotikom in posodobljen spletni brskalnik Internet Explorer Mobile, ki po raziskavi podpira do 48 odstotkov več opravil kot konkurenčni spletni brskalniki.

Storitev My Phone povezuje telefon s spletom

Brezplačna storitev My Phone omogoča uporabnikom dostop, upravljanje in varnostno kopiranje osebnih informacij s prenosnih naprav na spletno storitev, ki je zavarovana z geslom. Uporabnikom to zagotavlja preprosto nadgradnjo telefona, ne da bi jih skrbelo za izgubo informacij. Samodejna sinhronizacija in varnostno kopiranje zagotavljata, da so informacije, kot so stiki, sestanki in besedilna sporočila, stalno posodobljene in jih je mogoče enostavno obnoviti v primeru izgube ali nadgradnje telefona. Uporabniki lahko prav tako samodejno posredujejo fotografije in video posnetke s telefonov Windows neposredno na storitev My Phone in s tem ohranijo vsebino, ki bi bila drugače shranjena zgolj na mobilnem telefonu. Preizkusna različica storitve My Phone je trenutno dostopna zgolj s povabilom.

Storitev Marketplace omogoča enostaven dostop do mobilnih aplikacij

Nova platforma vsebuje storitev Windows Marketplace for Mobile, ki je bogato in integrirano spletno prodajno mesto za iskanje, pregledovanje in nakup mobilnih aplikacij za telefone s platformo Windows. Razvijalci, ki so že izdelali 20.000 aplikacij za platformo Windows Phones, lahko uporabnikom ponudijo aplikacije preko spletnega prodajnega mesta, na katerem varnost in združljivost preverja Microsoft.

Telefoni s platformo Windows bodo dostopni v drugi polovici leta 2009.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki