marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

slikaXiaomi Mi Band 5 z NFC tudi zunaj Kitajske
09.10.2019

Xiaomi je junija ob lansiranju pametne zapestnice Mi Band izdal dve različici – za domači in tuji trg. Prva ima tako vgrajen tudi mikrofon in NFC, mednarodna različica pa je brez omenjenih funkcij. Sedaj so se pojavile govorice, da naj bi naslednica Mi Band 5 imela NFC na vseh trgih.

slikaSamsung osvojil WBA nagrado za najboljšo Wi-Fi inovacijo
07.10.2019

Samsung Electronics je s strani organizacije Wireless Broadband Alliance (WBA) prejel nagrado za najboljšo Wi-Fi inovacijo leta 2019. Nagrado je Samsung prejel za inovacije pri Samsung Galaxy S10 - za inteligentno Wi-Fi in Wi-Fi 6 povezljivost, s čimer je Samsung Galaxy S10 postal prvi pametni telefon, ki je kadarkoli dobil to nagrado.

članki

Mega M, sveži operater mobilne telefonije, stavi na prenos podatkov

Deli z ostalimi

20.05.2016
Objavil: Thomas Bergant

Med operaterje mobilne telefonije na slovenskem trgu v ponedeljek, 23. maja 2016, z blagovno znamko Me2 (Tudi jaz) vstopa podjetje Mega M. Cilja na mlade in poslovne uporabnike oziroma tiste, ki jim je v svetu sodobnih telekomunikacij najpomembnejši prenos podatkov.

Njihov slogan je 'Več prenosa, več užitka.', inovativen ter svež pristop pa je viden tudi v spletnem sklepanju naročniških razmerij, svetovanju in podpori.

»Cene telefoniranja, pošiljanja tekstovnih ali slikovnih sporočil ter gostovanja v mobilnih omrežjih tujih operaterjev so pri ponudnikih mobilne telefonije v Sloveniji že optimizirane. V segmentu prenosa podatkov pa so še izzivi in rezerve. In prav na to področje stavimo največ,« razlaga direktor podjetja Mega M mag. Matej Meža.
Prav zato je v naročniških paketih Me2 večji poudarek na prenosu podatkov. Podjetje svojim naročnikom zagotavlja kar najboljšo kakovost prenosa podatkov in pokritost s signalom ob najugodnejši ceni. »Za dano ceno naš naročnik dobi največ podatkov. Samo za primerjavo: na britanskem trgu telekomunikacij, ki je v Evropi med najbolje razvitimi, stane paket prenosa 4 GB podatkov približno 20 evrov. Naročniki paketov Me2 pa bodo za prenos 5 GB podatkov odšteli le 15 evrov,« dodaja direktor mag. Miran Meža, ki je v podjetju Mega M odgovoren za razvoj.

Cilj podjetja je v prvem letu pridobiti vsaj 10.000 naročnikov, v naslednji treh letih pa še petkrat toliko. Naročniško razmerje bo najenostavneje mogoče skleniti in prenesti preko spleta, na voljo pa bo tudi sklepanje naročnin na prodajnih mestih partnerskih podjetij. Individualen pristop do kupcev se bo prav tako gradilo preko spleta, saj podjetje načrtuje glavnino storitev pomoči in svetovanja uporabnikom zagotavljati preko skupnosti na družbenih omrežjih.

Naročniki paketov Me2 bodo imeli telefonske številke v omrežni skupini 065, seveda pa je mogoče tudi prenašati obstoječe številke, pri čemer uporabniki ohranijo trenutno mobilno številko.

Podjetje Mega M še zdaleč ni novinec na trgu telekomunikacij, saj je na njem prisotno že od leta 2002. Z dejavnostjo je začelo kot eden prvih ponudnikov IP-telefonije v Sloveniji ter opravljalo storitve skrbništva strežnikov in razvoja računalniških omrežij. Lani je podjetje v poslovni portfelj dodalo tudi storitve računalništva v oblaku. Logičen naslednji korak prilagodljivega in razvojno usmerjenega podjetja je bil vstop v segment mobilne telefonije, s čimer poslovnim partnerjem omogoča celovit nabor IKT-storitev.
Iz poslovnega segmenta zdaj podjetje vstopa tudi na trg končnih uporabnikov. Ključna ciljna skupina naročnikov so mladi in vsi uporabniki, ki potrebujejo večje količine prenosa podatkov. Na globalni trg namreč prihajajo aplikacije družbenih omrežij, predvsem Snapchat z videovsebinami, ki za popolno uporabniško izkušnjo zahtevajo večje količine prenesenih podatkov. Paketi Me2 so optimizirani prav na tem področju in so zato korak pred konkurenco.

Podjetje Mega M načrtuje, da bo v prihodnjih petih letih storitev mobilne telefonije poleg Slovenije ponudilo tudi na trgih dodatnih petih držav.

Več informacij najdete na predstavitveni strani www.me2.si

O podjetju:
Mega M je vodilno podjetje na področju sodobnih telekomunikacij, govornih in podatkovnih komunikacij ter procesa, ki vodi v novo obdobje medosebnega komuniciranja. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2002, danes pa je s poslovnimi enotami prisotno še v Avstriji, na Hrvaškem in na Madžarskem. Prisotnost na trgih Bližnjega vzhoda in Severne Afrike zagotavlja skupaj s partnerjem ITCL Holding. Podjetje Mega M zaposluje odlične strokovnjake, ki imajo znanje in izkušnje s področij sodobnih telekomunikacij, informacijsko-komunikacijskih sistemov in infrastruktur. Zagotavlja visoko specializirano in splošno podporo podjetjem v komunikacijski industriji ter tistim podjetjem, katerih dejavnost in storitve temeljijo na neprekinjenih komunikacijah.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki