marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Mad Catz AirDrives slušalka za iPhone je že na voljo potencialnim kupcem

Deli z ostalimi

27.03.2008
Objavil: Matjaž Kirn

Podjetje Mad Catz Interactive je začelo razpošiljati novo generacijo njihovih AirDrives slušalk, razvitih posebno za Apple iPhone. Temelječ na lastni InAir inovativni avdio tehnologiji, nove AirDrives slušalke za iPhone ponujajo superiorno udobje, prilagodljivost in kvaliteto zvoka z visoko zmogljivim mikrofonom, ki deluje tudi kot tipka za pošlji/končaj za sprejemanje in končanje klicev.

AirDrives slušalka za iPhone in Airdrives slušalke vsebujejo edinstveno obliko zunanjega ušesa, ki omogoča uporabo usmerjenega zvoka, kar omogoča uporabnikom, da ostanejo pozorni in sodelujejo v dialogu, med tem ko uživajo v edinstveni slušni izkušnji. Cena se vrti okoli 99,99 € za slušalko Airdrives za iPhone headset, 79,99 € za AirDrives slušalke in 49,99 € za AirDrives za otroke.

Airdrives za iPhone lahko trenutno kupite preko Mad Catz spletnih strani (www.madcatz.com, www.gameshark.com and www.airdrives.com).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki