marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Mercator predstavil M mobil


28.07.2006
Objavil: Dare Gliha

S 1. avgustom 2006 bo Mercator kot prvi trgovec v Sloveniji vstopil v svet mobilne telefonije in pričel s trženjem predplačniških paketov M mobil.

Predplačniški paketi M mobil vsem kupcem poleg ugodnih cen mobilnih storitev nudijo tudi dodatne ugodnosti v povezavi z Mercatorjevo temeljno trgovsko dejavnostjo. Mercatorjev načrt je, da do konca leta 2006 proda med 5.000 in 10.000 predplačniških paketov M mobil.

Mercator se je za trženje predplačniških paketov M mobil v svoji ponudbi odločil na podlagi raziskav in dobre prakse velikih evropskih trgovcev, ki je pokazala, da povezava trgovske dejavnosti in mobilne telefonije prinaša pozitivne učinke v celovitosti ponudbe za kupce. »Ponudba predplačniških paketov M mobil po eni strani pomeni nov komunikacijsko-prodajni kanal, po drugi strani pa predstavlja nov segment ponudbe za zadovoljstvo naših kupcev. Pričujoča novost v Mercatorjevi prodajni ponudbi je še en kamenček pri doseganju našega osnovnega cilja: ponuditi gospodinjstvom vse proizvode in storitve za zadovoljitev njihovih vsakdanjih potreb. Bistvena prednost predplačniških paketov M mobil bo navezava na trgovsko ponudbo in program zvestobe Mercatorja. Kupci in uporabniki predplačniških paketov M mobil bodo tako imeli dostop do ekskluzivnih ugodnosti v trgovinah različnih programov skupine Mercator in Mercatorjevih partnerjev,« pravi Mateja Jesenek, članica uprave Poslovnega sistema Mercator za trženje in nabavo.

Uporabnikom predplačniških paketov M mobil bodo na voljo vse tiste storitve, po katerih na trgu vlada največ povpraševanja: govor, prenos sporočil SMS in MMS ter prenos podatkov. Poslovni dogovor o sodelovanju na področju ponudbe storitev mobilne telefonije je Mercator sklenil s Si.mobilom, ki izvaja elektronske komunikacijske storitve. Tako bodo uporabnikom paketa M mobil na voljo tudi vse storitve, ki jih omogoča portal Vodafone live!, v okviru katerega bo deloval poseben sklop vsebin, ki bo na voljo izključno uporabnikom predplačniškega paketa M mobil. Ponudba predplačniških paketov M mobil je sestavljena iz treh različnih paketov M mobil s telefonom in paketa M mobil s kartico SIM. V predplačniških paketih M mobil s telefonom so na voljo kakvostni mobilni telefoni priznanih proizvajalcev, ki jih bo Mercator večkrat letno dopolnjeval.

Spletna stran novega ponudnika je www.mmobil.si

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki