marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaObjavljen seznam mobilnikov Samsung z nadgradnjo na Android 10
23.09.2019

Na spletu se je pojavil seznam Samsungovih mobilnikov, ki bodo dobili nadgradnjo operacijskega sistema na Android 10. Čeprav ne gre za seznam s strani Samsunga pa le-ta vseeno izgleda precej verodostojen.

slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Münchnu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

članki

LG s prosojnim mobilnikom

Deli z ostalimi

25.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

Družba LG Electronics je na sejmu Mobile World Congress, ki je potekal v Barceloni, predstavila zadnje inovacije na področju oblikovanja mobilnih telefonov. Največ pogledov je požel model LG-GD900, ki velja za prvi prosojni mobilnik.

LG, ki ima v svoji ponudbi večje število stilsko dovršenih modelov, je naredil še korak dlje v drznem oblikovanju. Z novim pristopom so sodobno oblikovanemu mobilniku LG-GD900 vgradili še eno lastnost, doslej neznano mobilnim napravam – prosojnost. Novinec, ki razkriva vsebino mobilnika v kar najčistejši obliki, bo brez dvoma ena največjih letošnjih atrakcij na področju mobilne telefonije, LG pa napoveduje, da bodo oblikovno dovršene modele predstavljali še pogosteje.

LG-GD900 želi izstopati in to počne z odliko. Privlačno ohišje z okvirjem iz brušenega aluminija v sebi skriva tudi prosojno tipkovnico, ki ob odprtju telefona zasveti v modri barvi. Inženirji seveda niso pozabili na vgrajeno tehnologijo, ta bo prav tako sodobna, kot je sam dizajn telefona, tehnične podrobnosti LG-GD900 pa bodo predstavljene poleti, ko bo LG-jev lepotec prišel na prodajne police trgovin.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki