marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Cenovno dostopni 3G mobilnik kmalu v prodaji

Deli z ostalimi

19.06.2007
Objavil: Dare Gliha

LG je pričel s prodajo cenovno ugodnega 3G mobilnika KU250, ki je bil razvit kot odgovor programu »3G za vse« združenja GSM Association. S programom želijo pri združenju 3G tehnologijo razširiti po celem svetu.

Cenovno ugodni LG KU250 je zmagal na GSMA tekmovanju, kjer so iskali najboljšo oblikovno rešitev za 3G mobilnik z nizko ceno, pri tem pa je premagal 18 tekmecev. KU250 prinaša hitri spletni dostop in 3G multimedijske vsebine kot je prenos glasbe in video klic. LG bo mobilnik lansiral preko operaterja Hutchinson 3G (lastnik operaterja 3 v Veliki Britaniji) preko že omenjenega imena, prodaji pa se bosta priključila še T-Mobile in Orange.

»Verjamemo, da bo ta visoko sposobni mobilnik odprl nov trg 3G storitvam in telefonom, ter da bo ta mobilnik pogon prihodnjega zanimanja za multimedijske vsebine po svetu,« je povedal Craig Ehrlich, predstavnik združenja GSMA.

Mobilnik bo na trgih Evrope, Azije in Afrike predvidoma na voljo že konec meseca.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki