marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Cenovno dostopni 3G mobilnik kmalu v prodaji

Deli z ostalimi

19.06.2007
Objavil: Dare Gliha

LG je pričel s prodajo cenovno ugodnega 3G mobilnika KU250, ki je bil razvit kot odgovor programu »3G za vse« združenja GSM Association. S programom želijo pri združenju 3G tehnologijo razširiti po celem svetu.

Cenovno ugodni LG KU250 je zmagal na GSMA tekmovanju, kjer so iskali najboljšo oblikovno rešitev za 3G mobilnik z nizko ceno, pri tem pa je premagal 18 tekmecev. KU250 prinaša hitri spletni dostop in 3G multimedijske vsebine kot je prenos glasbe in video klic. LG bo mobilnik lansiral preko operaterja Hutchinson 3G (lastnik operaterja 3 v Veliki Britaniji) preko že omenjenega imena, prodaji pa se bosta priključila še T-Mobile in Orange.

»Verjamemo, da bo ta visoko sposobni mobilnik odprl nov trg 3G storitvam in telefonom, ter da bo ta mobilnik pogon prihodnjega zanimanja za multimedijske vsebine po svetu,« je povedal Craig Ehrlich, predstavnik združenja GSMA.

Mobilnik bo na trgih Evrope, Azije in Afrike predvidoma na voljo že konec meseca.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki