marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Klasični stripi prihajajo na mobilnike

Deli z ostalimi

30.06.2007
Objavil: Andrej Bergant

Klasični stripi prihajajo v Veliko Britanijo, z zagonom strani ROK Comics, ki omogoča prenos stripov na mobilni telefon.

ROK Comics ponuja veliko stripov, vse od Manga in Sci-Fi stripov pa do starih legendarnih stripov kot so Garfield, Doonesbury in Ninja Turtles. Izbrane stripe lahko uporabniki iz Velike Britanije dobijo preko MMS sporočila. Poleg možnosti pregledovanja stripov, je ROK Comics predstavil še brezplčano DIY storitev, ki omogoča uporabnikom, da naredijo kar sami svoj strip. V storitvi lahko uporabniki v stripe vstavljajo svoje slike, prav tako pa slike junakov in ozadji, ki jih je zdelal ROK Comics. Strip si lahko uporabniki potem pošljejo na svoj telefon ali svoj elektronski naslov.

ROK Comics, ponuja svojim uporabnikom tako brezplačne kot tudi plačljive stripe, za katerega uporabnik plača enkrat in ga potem prenese. John Freeman iz podjetja ROK Comics je povedal:"Mobilni telefon je popoln nosilec stripov. MMS prezentacija, ki prikazuje strip deluje na skoraj vseh telefonih in pri skoraj vseh mobilnih opraterjih."

Spletna stran ROC Comics prehaja iz beta verzije v polno, v tem mesecu. ROC Comics sicer omogoča izbrati kot državo tudi slovenijo, vendar pa stripov seveda ne moremo kupovati, možni so le predogledi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki