marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

slikaSamsung na dogodku CES 2020 napovedal dobo izkušenj
13.01.2020

Samsung Electronics je napovedal prehod v tako imenovano dobo izkušenj - dobo inovacij, ki se osredotoča na človeka in združuje strojno ter programsko opremo, ki bo omogočala prilagojene uporabniške izkušnje. Naše življenje bo tako postalo enostavnejše in prijetnejše.

članki

Klasični stripi prihajajo na mobilnike

Deli z ostalimi

30.06.2007
Objavil: Andrej Bergant

Klasični stripi prihajajo v Veliko Britanijo, z zagonom strani ROK Comics, ki omogoča prenos stripov na mobilni telefon.

ROK Comics ponuja veliko stripov, vse od Manga in Sci-Fi stripov pa do starih legendarnih stripov kot so Garfield, Doonesbury in Ninja Turtles. Izbrane stripe lahko uporabniki iz Velike Britanije dobijo preko MMS sporočila. Poleg možnosti pregledovanja stripov, je ROK Comics predstavil še brezplčano DIY storitev, ki omogoča uporabnikom, da naredijo kar sami svoj strip. V storitvi lahko uporabniki v stripe vstavljajo svoje slike, prav tako pa slike junakov in ozadji, ki jih je zdelal ROK Comics. Strip si lahko uporabniki potem pošljejo na svoj telefon ali svoj elektronski naslov.

ROK Comics, ponuja svojim uporabnikom tako brezplačne kot tudi plačljive stripe, za katerega uporabnik plača enkrat in ga potem prenese. John Freeman iz podjetja ROK Comics je povedal:"Mobilni telefon je popoln nosilec stripov. MMS prezentacija, ki prikazuje strip deluje na skoraj vseh telefonih in pri skoraj vseh mobilnih opraterjih."

Spletna stran ROC Comics prehaja iz beta verzije v polno, v tem mesecu. ROC Comics sicer omogoča izbrati kot državo tudi slovenijo, vendar pa stripov seveda ne moremo kupovati, možni so le predogledi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki