marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Keeply skrije vaše občutljive podatke in fotografije


30.11.2016
Objavil: Thomas Bergant

Nekatere stvari v življenju bi morale za vedno ostati skrite pred tujimi očmi. A v dobi vsakodnevnih objav na socialnih omrežjih se zdi ohranjanje zasebnosti skoraj nemogoče. Naj gre za fotografijo, ki ni ravno za oči celotne javnosti, geslo za eno izmed mnogih spletnih računov ali seksi video sporočilo vaše ljubezni.

Takim stvarem bi morali posvečati posebno pozornost in jih shraniti nekam, kjer ne bo nihče drug imel dostopa. Na srečo so nam na voljo orodja, ki nam pri tem pomagajo. Keeply je aplikacija lepega izgleda, ki nam omogoča shranjevanje zasebnih fotografij, videjev, spletnih in drugih gesel, podatkov kreditnih kartic, skritih zapiskov in drugih občutljivih podatkov. Vse kar morate storiti je, da pritisnete gumb za dodajanje in pričnete pisati, vstavite fotografijo ali posnamete video direktno v aplikaciji.

Za tiste, ki si želite še dodatne varnosti, se lahko odločite, da so podatki shranjeni le na vašem telefonu in nikdar ne gredo niti blizu interneta. Razen vas tako ne bo nihče drug imel dostopa do vaših podatkov, noben strežnik ali ponudnik oblaka, niti Keeply ekipa.

Včasih pa je praktično imeti dostop do osebnih stvari na vseh napravah. Zato vam najnovejša različica aplikacije Keeply omogoča, da s pomočjo Dropboxa varno sinhronizirate podatke med iOS vašimi napravami. A brez skrbi, do vaših podatkov hekerji ne bodo imeli dostopa. Pri prenosu podatkov preko interneta se uporablja SSL tehnologija za enkripcijo, vaši podatki pa so enkriptirani z naprednim 256bitnim AES standardom enkripcije. To pomeni, da bodo vaši podatki v Dropboxu dobesedno izgledali kot dolg seznam številk, črk in čudnih znakcev.

Keeply omogoča še številne druge varnostne ukrepe. Če nekdo poskuša odpreti vaš sef, bo aplikacija naredila fotografijo vsiljivca in vam jo pokazala naslednjič, ko jo odprete. Ko pa boste nič hudega sluteč pregledovali vaše osebne spomine v Keeplyju in vas bo nekdo presenetil za hrbtom, vas bo Keeply elegantno rešil. Ko obrnete zaslon telefona proti površini, se Keeply varno zaklene. Tudi če vas bo radoveden prijatelj (ali pa žena, bog ne daj) vprašal, kaj skrivate, lahko mirno odprete Keeply z "lažnim PINom"
in pokažete fotografije torte, ki jo skrivno načrtujete za njen/njegov rojstni dan.

Ne glede na to, kakšne skrivne fotografije ali podatke imate, je Keeply zagotovo aplikacija, ki vam bo prišla zelo prav. Namestite si jo iz trgovine App Store.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki