marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaStoritev Huawei Track AI bo pri otrocih iskala znake poslabšanja vida
25.04.2019

Huaweijevo umetno inteligenco in pametne tehnologije bodo uporabljali v očesnih Sodeluje namreč z ustanovama IIS Aragon in DIVE Medical pri razvoju storitve Track AI, katere umetna inteligenca razvita na podlagi bogatega znanja Huaweija, bo odkrivala in diagnosticirala zgodnje znake poslabšanja vida.

slikaSamsung prestavil lansiranje Galaxya Fold
24.04.2019

Samsung je prestavil lansiranje svojega prvega prepogljivega mobilnika Galaxy Fold, ki naj bi bil po prvotnem načrtu lansiran jutri, 26. aprila. Za to potezo so se odločili, ker so prva testiranja pokazala kar nekaj nepravilnosti pri delovanju.

slikaS posodobitvijo Nokie 9 PureView postane čitalec prstnih odtisov manj varen
23.04.2019

Že od samega začetka se je Nokia 9 PureView ubadala s težavo čitalnika prstnih odtisov, ni bil tako zanesljiv, kot bi moral biti. HMD Global zato sedaj izvaja posodobitev programske opreme, s katero naj bi odpravili težavo. Nekateri uporabniki so posodobitev že namestili, vendar se je izkazalo, da popravek povzroča varnostno težavo.

slikaAmazon načrtuje lansiranje brezplačne glasbene storitve
19.04.2019

Glede na zadnje navedbe na spletu pri Amazonu pripravljajo brezplačno glasbeno storitev, s katero želijo pridobiti stranke, ki trenutno uporabljajo Spotify. Nova storitev bo zajemala manjši nabor glasbe kot plačljiva Prime in Amazon Music Unlimited.

slikaHonor bo maja predstavil serijo 20
17.04.2019

Honor je razposlal vabila za dogodek, ki bo potekal 21. maja v Londonu. Na njem bodo predstavili serijo Honor 20, samo vabilo pa je precej zanimivo, saj je bil datum napisan kot matematična enačba: 444+4x4x4+(4+4)/4+44/4.

članki

JBL je naredil zvočni sistem za iPhone

Deli z ostalimi

22.01.2008
Objavil: Sašo Mlakar

Družba JBL je predstavila JBL On Stage IIIP zvočno postajo – namenjeno predvsem za uporabo z iPhoneom.

JBL On Stage IIIP sistem je opremljen z IR daljinskim upravljalnikom za izbiro skladb, navigacijo po menijih in uravnavanje glasnosti. Zvočni sistem vsebuje tudi mini stereo vhod, ki omogoča uporabo tudi z drugimi napravami. Na voljo ima tudi delovanje s priključitvijo na elektriko ali pa delovanje s pomočjo baterij, tako da je primeren tako za uporabo doma, kakor tudi na poti.

Ker ima sistem JBL On Stage IIIP vgrajen univerzalni adapter za Applove iPode lahko nanj priključimo vse modele iPodov, kakor tudi iPhone. JBL On Stage IIIP omogoča tudi polnjenje priključene naprave ter povezavo preko USB kabla za sinhronizacijo iPoda oziroma iPhonea z računalnikom.

Priporočena cena tega izdelka bo znašala 169,95 ameriških dolarjev, kupcem pa bo na voljo v februarju preko internetne strani http://www.jbl.com in pri pooblaščenih prodajalcih širom sveta.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki