marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

JBL je naredil zvočni sistem za iPhone

Deli z ostalimi

22.01.2008
Objavil: Sašo Mlakar

Družba JBL je predstavila JBL On Stage IIIP zvočno postajo – namenjeno predvsem za uporabo z iPhoneom.

JBL On Stage IIIP sistem je opremljen z IR daljinskim upravljalnikom za izbiro skladb, navigacijo po menijih in uravnavanje glasnosti. Zvočni sistem vsebuje tudi mini stereo vhod, ki omogoča uporabo tudi z drugimi napravami. Na voljo ima tudi delovanje s priključitvijo na elektriko ali pa delovanje s pomočjo baterij, tako da je primeren tako za uporabo doma, kakor tudi na poti.

Ker ima sistem JBL On Stage IIIP vgrajen univerzalni adapter za Applove iPode lahko nanj priključimo vse modele iPodov, kakor tudi iPhone. JBL On Stage IIIP omogoča tudi polnjenje priključene naprave ter povezavo preko USB kabla za sinhronizacijo iPoda oziroma iPhonea z računalnikom.

Priporočena cena tega izdelka bo znašala 169,95 ameriških dolarjev, kupcem pa bo na voljo v februarju preko internetne strani http://www.jbl.com in pri pooblaščenih prodajalcih širom sveta.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki