marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

slikaSamsung na dogodku CES 2020 napovedal dobo izkušenj
13.01.2020

Samsung Electronics je napovedal prehod v tako imenovano dobo izkušenj - dobo inovacij, ki se osredotoča na človeka in združuje strojno ter programsko opremo, ki bo omogočala prilagojene uporabniške izkušnje. Naše življenje bo tako postalo enostavnejše in prijetnejše.

slikaSe nam končno obeta iPhone SE2 oz. iPhone 9?
10.01.2020

Applov iPhone SE je bil izredno priljubljen mobilnik, o njegovem nasledniku pa se že dolgo šušlja. Zdaj je zanesljivi Steve Hemmerstoffer oz. bolje poznan kot OnLeaks objavil podobe novega iPhona 9, kot naj bi se imenoval naslednik modela SE.

slikaHTC še kar tone
08.01.2020

HTC je objavil finančne rezultate za leto 2019, ki pa so vse kaj kot vzpodbudni. Pokazalo se je namreč to, da se že nekaj časa šepeta, da podjetje tone vse globje. V letu 2019 so imeli tako zgolj 330 milijonov dolarjev prihodka, kar je skoraj 58 % padec glede na leto prej, ter 87 % glede na leto 2017.

članki

27,6 odstotka japonskih mobilnih uporabnikov bi kupilo iPhone

Deli z ostalimi

14.08.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Raziskava je pokazala, da je kar 27,6 odstotkov Japoncev, ki so odgovarjali na anketo, pripravljeno kupiti mobilni telefon iPhone družbe Apple, če bo kdaj na voljo za japonski trg.

Anketo so opravili pri Mitsubishi Research Institute in Rakuten Research med drugo polovico junija ter prvo polovico julija. 5,2 odstotka od 2200 anketiranih je odgovorilo, da so »zelo pripravljeni« kupiti mobilnik iPhone, kot poroča inštitut. Skupaj pa jih je 22,4 odstotka odgovorilo, da so pripravljeni kupiti iPhone.

Apple, ki je začel iPhone prodajati 29. junija v ZDA, mora še napovedati, kdaj bodo iPhone predstavili na japonskem trgu. Anketa je pokazala, da je iPhone že postal popularen na japonskem trgu in da bi se lahko dobro prodajal, ko bo tam na voljo, so sporočili iz družbe Mitsubishi Research.

Od teh, ki so rekli, da so pripravljeni kupiti iPhone, jih je 11,8 odstotka pripravljeno zamenjati svojega mobilnega operaterja, da bi lahko kupili mobilnik.

Če iPhone sam ne bi mogel spremeniti tržnega deleža mobilnih operaterjev na trgu, pa bi zagotovo ustvaril veliko povpraševanje, so še prepričani pri Mitsubishi Research.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki