marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

27,6 odstotka japonskih mobilnih uporabnikov bi kupilo iPhone

Deli z ostalimi

14.08.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Raziskava je pokazala, da je kar 27,6 odstotkov Japoncev, ki so odgovarjali na anketo, pripravljeno kupiti mobilni telefon iPhone družbe Apple, če bo kdaj na voljo za japonski trg.

Anketo so opravili pri Mitsubishi Research Institute in Rakuten Research med drugo polovico junija ter prvo polovico julija. 5,2 odstotka od 2200 anketiranih je odgovorilo, da so »zelo pripravljeni« kupiti mobilnik iPhone, kot poroča inštitut. Skupaj pa jih je 22,4 odstotka odgovorilo, da so pripravljeni kupiti iPhone.

Apple, ki je začel iPhone prodajati 29. junija v ZDA, mora še napovedati, kdaj bodo iPhone predstavili na japonskem trgu. Anketa je pokazala, da je iPhone že postal popularen na japonskem trgu in da bi se lahko dobro prodajal, ko bo tam na voljo, so sporočili iz družbe Mitsubishi Research.

Od teh, ki so rekli, da so pripravljeni kupiti iPhone, jih je 11,8 odstotka pripravljeno zamenjati svojega mobilnega operaterja, da bi lahko kupili mobilnik.

Če iPhone sam ne bi mogel spremeniti tržnega deleža mobilnih operaterjev na trgu, pa bi zagotovo ustvaril veliko povpraševanje, so še prepričani pri Mitsubishi Research.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki