marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaObjavljen seznam mobilnikov Samsung z nadgradnjo na Android 10
23.09.2019

Na spletu se je pojavil seznam Samsungovih mobilnikov, ki bodo dobili nadgradnjo operacijskega sistema na Android 10. Čeprav ne gre za seznam s strani Samsunga pa le-ta vseeno izgleda precej verodostojen.

slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Münchnu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

članki

iPhone končno tudi z video urejanjem in snemanjem?

Deli z ostalimi

30.03.2009
Objavil: Mitja Zupančič

Nova programska oprema za Applov iPhone je požela poleg veliko odobravanja, tudi vse več razno raznih špekulacij. Najnovejša je ta, da naj bi pri mogočnem jabolku dodali v novi iPhone tudi možnost snemanja in urejanja video posnetkov.

Spletna stran Apple Insider naj bi od zaupnega vira prejela informacije o novem premium modelu iPhone z video kamero. Prav tako, naj bi bilo na poti še nekaj novih Applovih mobilnikov.

V primeru, da bomo dočakali funkcijo snemanja video posnetkov bo verjetno priložena še preprosta programska oprema za urejanje le-teh.

Omenjena spletna stran še poroča, da naj bi Applovci tudi nadgradili strojno opremo modela iPhone, predvsem z boljšim hardwarom za procesiranje video posnetkov. Le-ta pa naj bi bistveno izboljšal tudi igračarsko platformo.

Čeprav so to še vse špekulacije, imajo kljub vsemu nekaj smisla. Vse bo postalo bolj jasno poleti, kot bo uradno na voljo programska oprema različice 3.0.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki