marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Pri Telemachu prvi predstavili novi iPhone


27.09.2018
Objavil: Thomas Bergant

Ljubitelji »jabolk« so ta teden na nogah, saj na prodajne police prihaja novi iPhone. Najnaprednejši zaslon, najtrpežnejše steklo in najpametnejši procesor so le trije izmed številnih superlativov, s katerimi pri ameriškem gigantu Applu opisujejo svojega novega paradnega konja. Težko pričakovani telefon iPhone Xs je slovenski javnosti kot prvi predstavil Telemach.

Pri Telemachu so za dan prehiteli ostale slovenske operaterje in na svoje prodajne police že vključili novi telefon iPhone Xs. Tega lahko Applovi navdušenci že 27. 9. 2018 kupijo ekskluzivno v Telemachovi poslovalnici na Slovenski cesti 28.

Poznavalci trdijo, da takšnega pametnega telefona še ni bilo. O njegovih zmogljivostih se bo med prvimi v Sloveniji prepričal skakalec Jernej Damjan, ki novega Applovega lepotca že preizkuša. »Vesel sem, da mi je Telemach omogočil, da sem prvi uporabnik novega iPhona v Sloveniji. Z navdušenjem ga bom testiral, najbolj pa se veselim še boljše kamere, ki jo sicer zelo pogosto uporabljam,« je povedal.

Pri Telemachu si lahko iPhone Xs dan pred ostalimi zagotovite tudi vi! Od 27. 9. 2018 ga lahko namreč kupite v Telemachovi poslovalnici na Slovenski cesti 28 v Ljubljani. Na voljo je v zlati in črni barvi. A pohitite, zaloge so omejene.

Kaj se skriva pod pokrovom?
Novi iPhone Xs vas bo očaral z najnaprednejšim OLED-zaslonom v mobilni industriji, ki sega od roba do roba. Dodatno ga dopolnjuje steklo, ki je najtrpežnejše v svetu mobilnih telefonov in ovito z nerjavečim jeklom, ki se sicer uporablja v kirurgiji. Polni se brezžično in je odporen na vodo in prah. Dve kameri z ločljivostjo 12 MP in dvojno optično stabilizacijo bosta poskrbeli za neverjetne portretne fotografije. Prvič se Apple z novim telefonom lahko pohvali tudi s kapaciteto pomnilnika, ki ga postavlja v sam vrh pametnih naprav. Pri Applu so poskrbeli tudi, da ga boste varno odklenili z enim samim pogledom.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki