marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Se nam končno obeta iPhone SE2 oz. iPhone 9?

Deli z ostalimi

10.01.2020
Objavil: Dare Gliha

Applov iPhone SE je bil izredno priljubljen mobilnik, o njegovem nasledniku pa se že dolgo šušlja. Zdaj je zanesljivi Steve Hemmerstoffer oz. bolje poznan kot OnLeaks objavil podobe novega iPhona 9, kot naj bi se imenoval naslednik modela SE.

Naprava bo zgrajena okoli 4,7 palčnega zaslona, ki ga poznamo že iz leta 2016, na njem pa bo še vedno gumb s funkcijo Touch ID. Na zadnji strani je steklo, ki ima končno obliko podobno iPhonu 11 Pro, na vrhu pa štrli enojna kamera, LED bliskavica ter na sredini še Apple logo.

Domnevne dimenzije novega mobilnika naj bi bile 138,5 x 67,4 x 7,8 mm, kar je malenkost širše, kot iPhone 8. V notranjosti naj bi iPhone 9 imel procesor A13 Bionic, ki je luč sveta ugledal s serijo iPhonov 11, dodatno pa bo na voljo 3 GB pomnilnika RAM. Polnjenje bo še vedno potekalo preko lightning priključka, vseeno pa stekleno ozadje lahko namiguje tudi na opcijo brezžičnega polnjenja.

O datumu izzida je izredno težko govoriti, vseeno pa analitiki predvidevajo, da naj bi Apple novi mobilnik predstavil že prihodnji mesec, na voljo pa bi lahko bil v marcu, skupaj z novima iPadoma 11 in 12,9 Pro. Pojavila se je tudi že začetna cena. Za 64 GB različico bo potrebno odšteti 399 dolarjev.

Slike so prvi objavili pri iGeeksBlog ter so delo omenjenega Steva Hemmerstofferja oz. OnLeaks-a.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki