marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

iPhone: Megapiksli in ne 3G!

Deli z ostalimi

12.05.2008
Objavil: Mitja Zupančič

Vsi vemo, da so internetne ankete milo rečeno nezanesljive. Vendar vseeno se lahko včasih vsaj malo orientiramo po njih. Pod drobnogled smo vzeli novo anketo s spletne strani MSN Tech & Gadgets.

Anketa je ljudi spraševala kaj si želijo na iPhoneu. Zanimivo je največ glasov dobila opcija za nižjo ceno. Naslednja želja pa je bila podpora širšemu razponu mobilnih omrežij.

3G ni zanimiv

Bizarno je bil tretji glas ankete v prid boljši kameri in ne v prid 3G podpori, ki naj bi prišla enkrat v poletnih mesecih. Eno izmed večjih kritik je požela ravno aktualna kamera, ki ima manj kot 2 MP. V primerjavi s konkurenčnim LG ViewTy s tem veliko zaostaja.

MB ali MP?

Opcija boljše kamere je za poln odstotek višje, kot želja po 3G podpori, ki je dobila samo 10 % glasov.

Videli bomo, kako se bo podjetje Apple odločilo glede prioritete kamere. Vendar MSN-jeva publika očitno bolj favorizira mega točke kakor pa hiter pretok podatkov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki