marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPrvi pametni telefon s petimi zlatimi oznakami DXOMARK 2024
18.03.2024

HONOR je s svojim najnovejšim modelom pametnega telefona Magic6 Pro ponovno na novo definiral meje segmenta prvokakovostnih pametnih telefonov. HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih ocen.

slikaApple je določil čas za dostop do alternativnih trgovin z aplikacijami po izstopu iz EU
15.03.2024

Apple je končno razkril, kakšna je napovedana politika “gone for too long” (politika predolgega odhoda) do uporabnikov, ki so si naložili aplikacije izven trgovine AppStore in zapustijo Evropsko unijo. To obdobje je sedaj točno določeno, in sicer 30 dni.

slikaTelefon z Androidom lahko sedaj uporabljate kot kamero v operacijskem sistemu Windows 11
13.03.2024

Najnovejši dodatek k programu Windows Insider je možnost uporabe telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android kot spletne kamere. Uporabniki Windows 11, ki so vključeni v program Insider, lahko zdaj med videokonferenčnimi sejami kot spletno kamero uporabljajo vse telefone ali tablične računalnike z operacijskim sistemom Android 9.0 in novejšim.

slikaApple je imel sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov v letu 2023
11.03.2024

V novem poročilu družbe Counterpoint Research je navedeno, da je imel Apple leta 2023 sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov, kar se je zgodilo prvič. Preostala tri mesta v prvi deseterici je zasedel Samsung.

članki

Huawei v rekordnem času razposlal 200 milijonov telefonov


25.10.2019
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Huawei Consumer Business Group je do danes na prodajna mesta razposlalo že 200 milijonov pametnih telefonov. Številko so dosegli 64 dni prej, kot je bil enak mejnik dosežen lani. Dosežek je rezultat osredotočenosti na vrhunsko tehnologijo in inovativno oblikovanje ter popolna zavezanost uporabnikom.

Huawei je letos predstavil številne izstopajoče naprave, vključno z večkrat nagrajeno družino pametnih telefonov Huawei P30. Ti še danes veljajo za najboljše »fotoaparate« med pametnimi telefoni, dobili pa so tudi priznanja zaradi svoje vsestranskosti. Združenje Expert Imaging and Sound Association (EISA), ki ga sestavlja 55 najbolj priznanih revij na svetu s področja potrošniške elektronike, pa ga je označilo kot najboljši telefon za obdobje 2019-2020 (EISA Best Smartphone of the Year 2019–2020) zaradi kakovosti fotografij v slabih svetlobnih razmerah, ki jih je združenje EISA ocenila kot, »daleč najbolje, česar so trenutno sposobni pametni telefoni«. Pohvalili pa so tudi ultra širokokoten objektiv, portretni način in teleobjektiv s 5-kratno povečavo, za katerega so dejali, da »presega vse, kar nudijo tekmeci«.

Pod drobnogledom strokovnjakov in uporabnikov z vsega sveta pa je pred dobrim mesecem minila tudi predstavitev najnovejše družine pametnih naprav Huawei Mate 30. Pametni telefoni te družine so plod 32-letnega razvoja komunikacijskih tehnologij in inovacij v oblikovanju. Navdihnjeni z načelom minimalizma predstavljajo popolno zlivanje estetske oblike in najnovejših tehnologij. Edinstveni zaslon OLED ponuja popolno vizualno doživetje, procesor Kirin 990 (5G) pa neprimerljive ravni zmogljivosti in učinkovitosti. Revolucionarni sistem štirih izredno občutljivih zadnjih kamer kinematografske kakovosti vključuje dve glavni kameri za neverjetne fotografske in video rezultate. Hitro polnjenje ter vmesnik EMUI 10 pa zagotovita dolgo trajanje baterije in izboljšano uporabniško izkušnjo. Model Mate 30 Pro je tudi že prestal celovit preizkus organizacije DxOMark ter se ponovno zavihtel na vrh njihove uveljavljene lestvice fotografskih zmogljivosti.

Ob praznovanju mejnika 200 milijonov razposlanih pametnih telefonov, je Huawei napovedal posebno različico modela Mate 30 Pro 5G. Imela bo 8 GB delovnega pomnilnika (RAM), 512 GB pomnilnika in bo na voljo v gozdnato zeleni in oranžni barvi. Na voljo bo na kitajskem trgu od 1. novembra naprej.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki