marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

Huawei na sejmu CES 2016 oznanil ključna partnerstva za vrhunske potrošniške naprave

Deli z ostalimi

08.01.2016
Objavil: Dare Gliha

Med oznanili na minulem sejmu CES 2016 je Huawei Consumer Business Group predstavil podrobnosti vrste partnerstev, ki bodo na področju mobilne tehnologije ustvarila nov potrošniški ekosistem in z na novo splovljenimi potrošniškimi elektronskimi napravami združila najboljše v tehnologiji, plačevanju, zvoku in modi.

Na tiskovni konferenci je Huawei pokazal, da lahko s pomočjo partnerstev z vodilnimi podjetji določenih panog ustvari vrhunske naprave in izkušnje, ki sežejo dlje od same tehnologije. Ta partnerstva predstavljajo Huaweijevo predanost sodelovanju s ciljem stvaritve visokokakovostnih naprav, ki odražajo želje vse zahtevnejšega potrošniškega trga.

Skupaj. Ustvarjamo vrhunsko zvočno izkušnjo s podjetjem Harman/Kardon.
Kot posledica novega partnerstva, ki je v 10-palčno tablico vgradilo vodilno zvočno tehnologijo, bodo ljudje, ki uporabljajo Huaweijev M2 Tablet, imeli priložnost uživati v bogati zvočni izkušnji podjetja Harman/Kardon. Harman International je s svojo osrednjo znamko Harman/Kardon vodilno svetovno podjetje na področju avdio opreme za dom, avtomobile ter na poti in je znano po svojem inovativnem dizajnu in podjetnem duhu. Za M2 Tablet bo Harman/Kardon prispeval svojo najmodernejšo tehnologijo za obnavljanje zvoka Clari-Fi, katere namen je povrniti izgubljene detajle stisnjene digitalne glasbe. Nastali zvok je jasnejši, čistejši, širši in bolj dinamičen, kar botruje izboljšanemu realizmu kakovosti reprodukcije.

Skupaj. Ustvarjamo nov občutek za modo s Swarovski Gemstone Business.
Kot nadgradnjo uspešnega lanskoletnega lansiranja Huawei Watch, podjetje predstavlja Huawei Watch for Lady, luksuzno različico dobro sprejete pametne ure, tokrat skupaj s Swarovski Gemstone Business. Swarovski je svet navdušil s svojim mojstrovanjem svetlobe in iskrenja, zdaj pa svoje vrhunske sintetične dragulje prinaša še v Huawei Watch. Swarovski je predan nudenju izdelkov vrhunske kakovosti, kjer je vsak mojstrsko obdelan kamen umetnina. Enako je moč reči za novi Lady Watch, ki je narejen s SWAROVSKI ZIRCONIA. Ta neverjetni izdelek nudi eleganten in umetelen način izražanja vaše osebnosti skozi mešanico najboljše tehnologije in mode.

Skupaj. Ustvarjamo personaliziran luksuz z Googlom.
Nexus 6P je bil eden najboljših pametnih telefonov, lansiranih v letu 2015. Huawei z navdušenjem nadaljuje svoje sodelovanje s podjetjem Google, s katerim bosta lansirala novo zlato različico skupno proizvedenega telefona Nexus 6P. Posebna matirana zlata izdaja Nexusa 6P predstavlja modno možnost za ljudi, ki si želijo še bolj luksuzne naprave vrhunske kakovosti.

„Skozi različne vrste naprav, ki jih ustvarja Huawei, gradimo nov mobilni ekosistem partnerjev, ki združujejo najboljše v tehnologiji in dizajnu življenjskega sloga,“ je dejal Richard Yu, direktor Consumer Business Group. „Proizvodi, ki izhajajo iz teh sodelovanj, na novo definirajo pomen vrhunskega, saj združujejo najboljšo tehnologijo industrije, modo in zvok, ter našim strankam zagotovijo ultimativno uporabniško izkušnjo. Skupaj z našimi partnerji ponosno dobavljamo naprave, kakršne zahtevajo današnji zahtevni potrošniki.“

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki