marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung prestavil lansiranje Galaxya Fold
24.04.2019

Samsung je prestavil lansiranje svojega prvega prepogljivega mobilnika Galaxy Fold, ki naj bi bil po prvotnem načrtu lansiran jutri, 26. aprila. Za to potezo so se odločili, ker so prva testiranja pokazala kar nekaj nepravilnosti pri delovanju.

slikaS posodobitvijo Nokie 9 PureView postane čitalec prstnih odtisov manj varen
23.04.2019

Že od samega začetka se je Nokia 9 PureView ubadala s težavo čitalnika prstnih odtisov, ni bil tako zanesljiv, kot bi moral biti. HMD Global zato sedaj izvaja posodobitev programske opreme, s katero naj bi odpravili težavo. Nekateri uporabniki so posodobitev že namestili, vendar se je izkazalo, da popravek povzroča varnostno težavo.

slikaAmazon načrtuje lansiranje brezplačne glasbene storitve
19.04.2019

Glede na zadnje navedbe na spletu pri Amazonu pripravljajo brezplačno glasbeno storitev, s katero želijo pridobiti stranke, ki trenutno uporabljajo Spotify. Nova storitev bo zajemala manjši nabor glasbe kot plačljiva Prime in Amazon Music Unlimited.

slikaHonor bo maja predstavil serijo 20
17.04.2019

Honor je razposlal vabila za dogodek, ki bo potekal 21. maja v Londonu. Na njem bodo predstavili serijo Honor 20, samo vabilo pa je precej zanimivo, saj je bil datum napisan kot matematična enačba: 444+4x4x4+(4+4)/4+44/4.

slikaSamsung predstavil nove mobilnike razreda Galaxy A
15.04.2019

Samsung Electronics je s predstavitvijo treh novih pametnih telefonov - A20e, A40 in A80, ki so se pridružili že predhodno predstavljenim A10, A50 in A70 - razširil serijo Galaxy A. Novi pametni telefoni serije Galaxy A za naslednjo generacijo uporabnikov prinašajo revolucionarne industrijske inovacije, ki zagotavljajo vrhunske funkcije in izjemne izkušnje po dostopni ceni.

članki

Huawei na MWC s prepogljivim 5G mobilnikom

Deli z ostalimi

25.01.2019
Objavil: Dare Gliha

Huawei je na medijskem dogodku v Pekingu predstavil vrsto novih izdelkov 5G, vključno z modemom Balong 5000, ki bo poganjal zložljivi 5G mobilnik, ki ga bodo predstavili na mobilnem kongresu v Barceloni.

Richard Yu, predsednik skupine Huawei je ob tem povedal, da je Balong 5000 najmočnejši 5G modem na svetu (poleg 5G podpira tudi 2G, 3G in 4G), ki ima hitrost prenosa do 4,6 Gb/s. Modem je desetkrat hitrejši kot 4G in dvakrat hitrejši kot Qualcommov Snapdragon X50. Dodal je še, da so s tem izdelkom šest mesecev pred konkurenco.

Na dogodku so napovedali tudi novo Wi-Fi dostopno točki, ki jo poganja novi 5G modem.
Naprava se imenuje 5G CPE Pro in podpira Wi-Fi 6 ter najvišjo hitrost prenosa do 4,8 GB/s. V teoriji lahko z njim prenesete gigabajt veliko datoteko v treh sekundah.

Kakšne bodo omenjene naprave bomo lahko več povedali kmalu, saj bo mobilni kongres čez mesec dni, udeležili pa se ga bomo tudi mi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki