marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Huawei na MWC s prepogljivim 5G mobilnikom

Deli z ostalimi

25.01.2019
Objavil: Dare Gliha

Huawei je na medijskem dogodku v Pekingu predstavil vrsto novih izdelkov 5G, vključno z modemom Balong 5000, ki bo poganjal zložljivi 5G mobilnik, ki ga bodo predstavili na mobilnem kongresu v Barceloni.

Richard Yu, predsednik skupine Huawei je ob tem povedal, da je Balong 5000 najmočnejši 5G modem na svetu (poleg 5G podpira tudi 2G, 3G in 4G), ki ima hitrost prenosa do 4,6 Gb/s. Modem je desetkrat hitrejši kot 4G in dvakrat hitrejši kot Qualcommov Snapdragon X50. Dodal je še, da so s tem izdelkom šest mesecev pred konkurenco.

Na dogodku so napovedali tudi novo Wi-Fi dostopno točki, ki jo poganja novi 5G modem.
Naprava se imenuje 5G CPE Pro in podpira Wi-Fi 6 ter najvišjo hitrost prenosa do 4,8 GB/s. V teoriji lahko z njim prenesete gigabajt veliko datoteko v treh sekundah.

Kakšne bodo omenjene naprave bomo lahko več povedali kmalu, saj bo mobilni kongres čez mesec dni, udeležili pa se ga bomo tudi mi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki