marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

Huawei in Swarovski Gemstone Business sodelujeta pri novih urah Lady Watch Jewel in Elegant

Deli z ostalimi

07.01.2016
Objavil: Dare Gliha

Na sejmu CES v Las Vegasu je Huawei Consumer Business Group (BG) razkril Jewel in Elegant, novi različici vrhunske pametne ure iz leta 2015. Sodelovanje s Swarovski Gemstone Business predstavlja HUAWEI WATCH Jewel in Elegant, ki kažeta novo osredotočanje podjetja na ženske.

Brezčasna lepota, za vsako priložnost

Lani izdanim in odlično sprejetim različicam pametne ure Classic, Active in Elite se pridružujeta Jewel in Elegant. Ponujata dve modni možnosti, ki ciljata na ženske. Imata 68 kristalov Swarovski Zirconia, posipanih okoli z rozastim zlatom pozlačenega okvirja. Vsak meri 1,5 mm in se svetlika ter sije kot nobena druga pametna ura, ki je trenutno na tržišču.

Bolj zadržana je različica Elegant, ki ima učinek narezanega vzorca okoli okvirja, prevlečenega z rozastim zlatom.

Čudovito ju dopolnjujeta dva paščka iz italijanskega usnja, ki sta na voljo v biserno beli in safirno modri barvi. Tako različica HUAWEI WATCH Jewel kot tudi Elegant imata prednaloženih 40 različnih kožic za številčnico, kot pri izvirnem modelu. Poleg njih pa je še 10 ekskluzivnih ženstvenih dizajnov.

Huawei Watch, ko se objameta moda in tehnologija

Jewel in Elegant imata enake tehnične podatke kot izvirni Huawei Watch, ki velja za najboljšega v svojem razredu. Njun klasični dizajn se opira na švicarske izdelovalce in se lahko pohvali s safirnim kristalom, odpornim na praske (najljubša izbira švicarskih znamk visokega razreda), ki prekriva njuni krožni 44 mm številčnici. Hladno kovano nerjaveče jeklo, pozlačeno z rozastim zlatom, priča o njuni trpežnosti.

Poganja ju Android Wear™ in sta združljivi s sistemom Android in iOS ter zmožni prikazovanja obvestil o klicih, sporočilih in elektronski pošti. Ura se s tehnologijo Bluetooth zna povezati z brezžičnimi slušalkami, tako da omogoča poslušanje glasbe med telovadenjem – tudi brez telefona. Ker je z glasovnimi ukazi moč upravljati z glasbo in navigacijo, je popolna naprava za tek. Merilec srčnega utripa je natančen, senzor gibanja pa sledi dejavnostim, kot so hoja, tek in planinarjenje.

To je vrhunska ura, ki jo navdihuje klasičen dizajn in resnično uteleša točko, na kateri se srečata moda in tehnologija.

Razpoložljivost in dodatki

Standarni modeli Huawei Watch so na voljo v več kot 20 državah in regijah, vključno z ZDA, Anglijo, Argentino, Avstralijo, Brazilijo, Kanado, Dansko, Finsko, Grčijo, Hong Kongom, Italijo, Japonsko, Norveško, Filipini, Rusijo, Singapurjem, Južno Korejo, Španijo, Švedsko, Švico in Združenimi Arabskimi Emirati. HUAWEI WATCH Jewel in Elegant bosta od marca 2016 na voljo v taistih državah in regijah.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki