marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

HTC kmalu v lasti Sony Ericssona?

Deli z ostalimi

12.06.2008
Objavil: Marko Likar

Po različnih medijih na svetovnem spletu krožijo nepotrjene govorice, da naj bi Sony Ericsson v kratkem najavil nakup Tajvanskega proizvajalca pametnih mobilnikov High Tech Computer oz. na kratko HTC.

Dotična novica je bila do sedaj objavljena v Švedskem častniku Elektronik Tidningen, čeprav še uradno ni nič pojasnjeno. Sony Ericsson se je zavil o tej temi v molk.

HTC slovi po izdelavi pametnih mobilnikov, ki so zasnovani na Windows Mobile operacijskem sistemu. V preteklosti so se pri HTC-ju osredotočili na izdelavo naprav za specifične operaterje, kateri so le-tem dodelili svoj branding, HTC pa je vsaki napravi dal individualno zunanjost. V zadnjem obdobju so izdelovali naprave pod lastno znamko, v preteklosti pa so stali za znamko Qtek. Najnovejši projekt predstavlja izdelavo naprav, ki bodo zasnovane na Googlovem operacijskem sistemu Android.

HTC tako kot Sony Ericsson vse trditve o nakupu zanika, v kratkem pa bomo lahko priča prvemu izdelku, ki je plod sodelovanja med dotčnima podjetjema in to je težko pričakovana Xperia X1, ki bo v celoti izdelana pri HTC.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki