marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

Helio najavil Helio glasbene storitve

Deli z ostalimi

17.02.2007
Objavil: Sašo Mlakar

HELIO je nedavno najavil start Helio Music, najnovejše Heliove pridobitve po želji narejenih 3G storitev. S Helio Music je družba omogočila popoln mobilni (over-the-air) prenos glasbenih datotek. Želijo, da storitev postane najbogatejša mobilna trgovina z glasbo na trgu.

Sky Dayton, izvršni direktor pri Heliu je dejal: »Helio Music je udarec manjim trgovinam z glasbo, saj združuje veliko izbiro glasbenega materiala s hitrim iskanjem želenega in udobno okolje, kjer je udobno zgolj brskati in odkrivati.«

Helio Music predstavlja knjižnico najbolj vročih skladb tisočih dobro znanih umetnikov z glasbenega sveta, kot so Universal Music Group, Warner Music Group, SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT in EMI Music, članom pa dovoljuje pregled avtorjeve biografije in podobe, predogled skladbe, priporočila družbe in nato prenos glasbe preko hitrega 3G omrežja.

Helio Music bo bil prvo dostopen na Driftu, kasneje pa na vseh Heliovih napravah. Skladbe bodo kupci lahko prenesli na svoj mobilnik za 1,99 dolarja na skladbo ali pa direktno na računalnik za 0,99 dolarja na skladbo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki