marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Google Voice - edina številka, ki jo boste potrebovali

Deli z ostalimi

24.03.2009
Objavil: Sašo Mlakar

Google je razkril svoj veliki projekt, na katerem je GrandCentral delal skoraj dve leti in tako predstavil Google Voice. Storitev bo nadaljevala delo originalne GrandCentral telefonske storitve, katero je Google prevzel v letu 2007 in zanjo plačal preko 30 milijonov funtov.

Uporabniki bodo prejeli številko, ki bo imela dostop do vseh njihovih službenih, domačih in mobilnih številk, kakor tudi interakcijo s tekstom in elektronskimi računi.

Ljudje, ki vas bodo klicali, bodo imeli možnost, da se preusmerijo na eno izmed vaših številk, čeprav boste tudi sami lahko določili, na katero številko naj sistem preusmeri klice iz določenih številk.

Uporabnikom bo na voljo tudi cenejše klicanje, kakor tudi uporaba storitve Google Voice, čeprav se še vedno poraja vprašanje, koliko ceneje bomo klicali, kot drugače kličemo.

Glasovna pošta bo bila lahko avtomatsko pretvorjena v tekstovno obliko, uporabniki pa bodo imeli na voljo prepošiljanje le-teh sporočil na elektronski naslov. Google bo sam označil besede, katere ne bo zmožen pravilno prevesti, čeprav obljubljajo hiter napredek na tem področju. Med svojimi glasovnimi sporočili boste lahko brskali tudi za nazaj in vam jih vaš mobilni operater ne bo izbrisal, kot je praksa sedaj.

Storitev je trenutno na voljo le uporabnikom, ki imajo odprt račun na GrandCentral, čeprav bo Google Voice najverjetneje kmalu na voljo vsem uporabnikom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki