marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Google Voice - edina številka, ki jo boste potrebovali

Deli z ostalimi

24.03.2009
Objavil: Sašo Mlakar

Google je razkril svoj veliki projekt, na katerem je GrandCentral delal skoraj dve leti in tako predstavil Google Voice. Storitev bo nadaljevala delo originalne GrandCentral telefonske storitve, katero je Google prevzel v letu 2007 in zanjo plačal preko 30 milijonov funtov.

Uporabniki bodo prejeli številko, ki bo imela dostop do vseh njihovih službenih, domačih in mobilnih številk, kakor tudi interakcijo s tekstom in elektronskimi računi.

Ljudje, ki vas bodo klicali, bodo imeli možnost, da se preusmerijo na eno izmed vaših številk, čeprav boste tudi sami lahko določili, na katero številko naj sistem preusmeri klice iz določenih številk.

Uporabnikom bo na voljo tudi cenejše klicanje, kakor tudi uporaba storitve Google Voice, čeprav se še vedno poraja vprašanje, koliko ceneje bomo klicali, kot drugače kličemo.

Glasovna pošta bo bila lahko avtomatsko pretvorjena v tekstovno obliko, uporabniki pa bodo imeli na voljo prepošiljanje le-teh sporočil na elektronski naslov. Google bo sam označil besede, katere ne bo zmožen pravilno prevesti, čeprav obljubljajo hiter napredek na tem področju. Med svojimi glasovnimi sporočili boste lahko brskali tudi za nazaj in vam jih vaš mobilni operater ne bo izbrisal, kot je praksa sedaj.

Storitev je trenutno na voljo le uporabnikom, ki imajo odprt račun na GrandCentral, čeprav bo Google Voice najverjetneje kmalu na voljo vsem uporabnikom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki