marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Google, prva izbira za mobilne brskalnike Opera

Deli z ostalimi

12.03.2008
Objavil: Marko Likar

Google je postal primarni način iskanja v Opera brskalnikih za mobilnike. Sedaj lahko vsak, ki uporablja Opera Mobile ali Opera Mini že na osnovni strani dostopa do brskalnega pomočnika Google. Vsak mesec uporabniki Opere Mini prebrskajo več kot 1,7 milijarde strani, od tega večino prometa ustvarja vgrajen brskalni pomočnik.

Google je že vrsto let primarni način iskanja podatkov v Opera brskalnikih namenjenim za domače računalnike. Sodelovanje na področju mobilnih brskalnikov začne veljati ob prihodu naslednje različice Opera Mobile in Opera Mini in bo vključevala podporo za vse mobilne platforme.

Predstavnik Opere, Jon von Tetzchner je dejal: ''Google in Opera sta ustvarila pomembno povezavo v preteklih letih in jo sedaj še razširila na področje mobilnikov. Glede na to, da bo leto 2008 zaznamovalo mobilno brskanje svetovnega spleta, je razumljivo da se pri Operi zavzemamo za najboljšo kvaliteto, kar pa jo na področju iskanja podatkov, vsekakor predstavlja Google in menim da se bo 100 milijonov aktivnih uporabnikov mobilnega spleta, s tem strinjalo.''

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki