marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Google, prva izbira za mobilne brskalnike Opera

Deli z ostalimi

12.03.2008
Objavil: Marko Likar

Google je postal primarni način iskanja v Opera brskalnikih za mobilnike. Sedaj lahko vsak, ki uporablja Opera Mobile ali Opera Mini že na osnovni strani dostopa do brskalnega pomočnika Google. Vsak mesec uporabniki Opere Mini prebrskajo več kot 1,7 milijarde strani, od tega večino prometa ustvarja vgrajen brskalni pomočnik.

Google je že vrsto let primarni način iskanja podatkov v Opera brskalnikih namenjenim za domače računalnike. Sodelovanje na področju mobilnih brskalnikov začne veljati ob prihodu naslednje različice Opera Mobile in Opera Mini in bo vključevala podporo za vse mobilne platforme.

Predstavnik Opere, Jon von Tetzchner je dejal: ''Google in Opera sta ustvarila pomembno povezavo v preteklih letih in jo sedaj še razširila na področje mobilnikov. Glede na to, da bo leto 2008 zaznamovalo mobilno brskanje svetovnega spleta, je razumljivo da se pri Operi zavzemamo za najboljšo kvaliteto, kar pa jo na področju iskanja podatkov, vsekakor predstavlja Google in menim da se bo 100 milijonov aktivnih uporabnikov mobilnega spleta, s tem strinjalo.''

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki