marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Galaxy Alpha na voljo v Sloveniji


26.09.2014
Objavil: Dare Gliha

Najnovejši član družine Galaxy, ki se ponaša s prefinjenim in podrobno oblikovanim kovinskim ohišjem, je od danes naprej na voljo v Telekomovih prodajalnah in trgovinah Big Bang.

»Galaxy Alpha je eleganten in praktičen. Oblikovan je v skladu s specifičnimi željami potrošnikov in združuje privlačno zunanjost z optimalno funkcionalnostjo. Prekrasno kovinsko ohišje, ki je izjemno tanko in lahko, se spaja z najnovejšo strojno in programsko opremo. Oprema, ki je shranjena v manj kot 7 mm debeli napravi, bo zadovoljila še tako zahtevne uporabnike. Svetleč kovinski rob pa bo pravšnji detajl za vse, ki so bolj dovzetni za oblikovne značilnosti.« je ob začetku prodaje povedal Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije (IM) pri Samsung Slovenija.

Igor Jecl, direktor Sektorja za prodajo pri Telekom Slovenija, pa je ob tej priložnosti povedal: »V Telekomu Slovenije si prizadevamo, da svojim uporabnikom najnovejše telekomunikacijske naprave ponudimo čim prej. Zato smo veseli, da bo težko pričakovani mobitel Samsung Galaxy Alpha pri nas na voljo že od petka, 26. septembra. Verjamem, da bodo naši uporabniki novi Samsungov izdelek sprejeli z navdušenjem, saj so pametni telefoni serije Galaxy zaradi svoje privlačne oblike in tehnološke dovršenosti zelo priljubljeni.«

Kovinsko, tanko in lahko ohišje
Svež pristop pri oblikovanju naprav je Samsungu omogočil trendovsko napravo, ki bo kompaktna in funkcionalna. Ustvarili so telefon s kovinskim ohišjem z zaobljenimi robovi ter mehkim reliefnim hrbtiščem. Vizualno ravnovesje se odraža s popolnim kontrastom med privlačno svetlečim kovinskim robom ter blagimi matiranimi površinami. Z manj kot 7 mm debeline je Galaxy Alpha tudi ena najtanjših naprav družine Galaxy vseh časov, zaradi kompaktne oblike in majhne teže pa je tudi izjemno preprost za upravljanje.

Vrhunska strojna in programska oprema
Kljub tanki in lahki obliki je v telefonu Galaxy Alpha nameščena vsa vrhunska strojna in programska oprema, ki jo uporabniki pričakujejo pri vodilnih napravah Galaxy. Galaxy Alpha je opremljen z izjemnim 11,9-cm HD Super AMOLED zaslonom, napredno kamero in visokim dinamičnim območjem, s katerimi je gledanje vsebin in fotografiranje popoln užitek. Tu so še inovativne in priljubljene funkcije, kot so varčevanje baterije Ultra Power Saving Mode, S Health, čitalec prstnih odtisov, zasebni način Private Mode ter povezljivost s Samsungovimi najnovejšimi nosljivimi napravami Gear Fit, Gear Live in Gear 2.

Galaxy Alpha bo naprodaj od današnjega dne v Telekomovih prodajalnah in trgovinah Big Bang. Na voljo bo na voljo v črni (Charcoal Black), beli (Dazzling White), zlati (Frosted Gold), srebrni (Sleek Silver) in modri (Scuba Blue) barvi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki