marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Novi Fring različice 3.35 za Symbian 9

Deli z ostalimi

11.06.2008
Objavil: Sašo Mlakar

Fring je izdal novo različico svojega programa za mobilne telefone z S60 vmesnikom. Fring je brezplačna mobilna aplikacija, ki omogoča brezplačne mobilne pogovore preko VoIP protokola in podpira več IM ponudnikov, kot so MSN, Yahoo in podobni.

Uporabniki aplikacije Fring lahko preko mobilnega VoIP protokola komunicirajo z drugimi mobilnimi uporabniki Fringa preko SkypeOut in SIP ponudnikov, lahko pa komunicirajo tudi z uporabniki računalnikov preko Skypea, Google Talka, MSN Messengerja, ICQ-ja, vse preko enega integriranega seznama.

In kaj je novega v najnovejši različici? Fring je sedaj stabilnejši, z manj motnjami in izpisi, izboljšali so tudi kvaliteto zvoka, dodali možnost uporabe zvočnika za uporabnike Symbiana različice 9.2 ter omogočili prenos podatkov preko 3G omrežij in preko WiFi brezžične povezave, torej ni več potrebe po MMS-ih, bluetoothu in infrardečem vmesniku.

Novo različico aplikacije Fring si na mobilni telefon najenostavneje naložite tako, da z mobilnikom obiščete spletno stran www.fring.com in si naložite Fring neposredno na vaš mobilnik.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki