marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

slikaSamsung na dogodku CES 2020 napovedal dobo izkušenj
13.01.2020

Samsung Electronics je napovedal prehod v tako imenovano dobo izkušenj - dobo inovacij, ki se osredotoča na človeka in združuje strojno ter programsko opremo, ki bo omogočala prilagojene uporabniške izkušnje. Naše življenje bo tako postalo enostavnejše in prijetnejše.

slikaSe nam končno obeta iPhone SE2 oz. iPhone 9?
10.01.2020

Applov iPhone SE je bil izredno priljubljen mobilnik, o njegovem nasledniku pa se že dolgo šušlja. Zdaj je zanesljivi Steve Hemmerstoffer oz. bolje poznan kot OnLeaks objavil podobe novega iPhona 9, kot naj bi se imenoval naslednik modela SE.

slikaHTC še kar tone
08.01.2020

HTC je objavil finančne rezultate za leto 2019, ki pa so vse kaj kot vzpodbudni. Pokazalo se je namreč to, da se že nekaj časa šepeta, da podjetje tone vse globje. V letu 2019 so imeli tako zgolj 330 milijonov dolarjev prihodka, kar je skoraj 58 % padec glede na leto prej, ter 87 % glede na leto 2017.

članki

foonzMobile omogoča konference preko SMS sporočil

Deli z ostalimi

09.08.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Pred kratkim so v ZDA omogočili vsakemu uporabniku mobilnega telefona takojšnjo, brezplačno ustvaritev svoje skupine preko enega telefonskega klica. foonzMobile je prva storitev, ki omogoča skupinsko klicanje vseh uporabnikom z mobilnikom.

Zadeva pa pri obračunavanju storitev uporablja le število porabljen minut, zelo podobno kot pri klasičnem klicu.

Za uporabo omenjene storitve pošljejo uporabniki SMS sporočilo z besedo START na številko 36669. Družba foonzMobile bo odgovorila s preprostimi tekstovnimi navodili, kako začnemo svojo konferenco. Ko uporabnik aktivira klic, foonzMobile pošlje preko SMS sporočil takojšnja vabila ostalim uporabnikom, s katerimi želi pobudnik govoriti. Ostali uporabniki preprosto pokličejo številko prejeto v sporočilu in že se lahko konferenca prične.

V primeru, da kakšen od klicanih uporabnikov ni na voljo, lahko pobudnik nedosegljivemu uporabniku pusti sporočilo o pogovoru z ostalimi uporabniki.

Za registrirane stranke pa omogoča foonzMobile uvoz kontaktov s pričetkom takojšnega skupinskega klicanja vseh že prej uvoženih kontaktov. Skupinski klic se prične s SMS sporočilom, ki vsebuje besedo START in potem še imena ljudi s katerimi želi klicatelj govoriti (primer: START Gašper, Janez, Boštjan), ali pa prične klic z že prej nastavljeno skupino. (primer: START prijatelji).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki