marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

foonzMobile omogoča konference preko SMS sporočil

Deli z ostalimi

09.08.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Pred kratkim so v ZDA omogočili vsakemu uporabniku mobilnega telefona takojšnjo, brezplačno ustvaritev svoje skupine preko enega telefonskega klica. foonzMobile je prva storitev, ki omogoča skupinsko klicanje vseh uporabnikom z mobilnikom.

Zadeva pa pri obračunavanju storitev uporablja le število porabljen minut, zelo podobno kot pri klasičnem klicu.

Za uporabo omenjene storitve pošljejo uporabniki SMS sporočilo z besedo START na številko 36669. Družba foonzMobile bo odgovorila s preprostimi tekstovnimi navodili, kako začnemo svojo konferenco. Ko uporabnik aktivira klic, foonzMobile pošlje preko SMS sporočil takojšnja vabila ostalim uporabnikom, s katerimi želi pobudnik govoriti. Ostali uporabniki preprosto pokličejo številko prejeto v sporočilu in že se lahko konferenca prične.

V primeru, da kakšen od klicanih uporabnikov ni na voljo, lahko pobudnik nedosegljivemu uporabniku pusti sporočilo o pogovoru z ostalimi uporabniki.

Za registrirane stranke pa omogoča foonzMobile uvoz kontaktov s pričetkom takojšnega skupinskega klicanja vseh že prej uvoženih kontaktov. Skupinski klic se prične s SMS sporočilom, ki vsebuje besedo START in potem še imena ljudi s katerimi želi klicatelj govoriti (primer: START Gašper, Janez, Boštjan), ali pa prične klic z že prej nastavljeno skupino. (primer: START prijatelji).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki