marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

foonzMobile omogoča konference preko SMS sporočil

Deli z ostalimi

09.08.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Pred kratkim so v ZDA omogočili vsakemu uporabniku mobilnega telefona takojšnjo, brezplačno ustvaritev svoje skupine preko enega telefonskega klica. foonzMobile je prva storitev, ki omogoča skupinsko klicanje vseh uporabnikom z mobilnikom.

Zadeva pa pri obračunavanju storitev uporablja le število porabljen minut, zelo podobno kot pri klasičnem klicu.

Za uporabo omenjene storitve pošljejo uporabniki SMS sporočilo z besedo START na številko 36669. Družba foonzMobile bo odgovorila s preprostimi tekstovnimi navodili, kako začnemo svojo konferenco. Ko uporabnik aktivira klic, foonzMobile pošlje preko SMS sporočil takojšnja vabila ostalim uporabnikom, s katerimi želi pobudnik govoriti. Ostali uporabniki preprosto pokličejo številko prejeto v sporočilu in že se lahko konferenca prične.

V primeru, da kakšen od klicanih uporabnikov ni na voljo, lahko pobudnik nedosegljivemu uporabniku pusti sporočilo o pogovoru z ostalimi uporabniki.

Za registrirane stranke pa omogoča foonzMobile uvoz kontaktov s pričetkom takojšnega skupinskega klicanja vseh že prej uvoženih kontaktov. Skupinski klic se prične s SMS sporočilom, ki vsebuje besedo START in potem še imena ljudi s katerimi želi klicatelj govoriti (primer: START Gašper, Janez, Boštjan), ali pa prične klic z že prej nastavljeno skupino. (primer: START prijatelji).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki