marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

FixMyMovie.com nadgradi filmčke slabše kvalitete

Deli z ostalimi

13.03.2008
Objavil: Marko Likar

MotionDSP je najavil nadgradnjo posameznih storitev na njihov strani s storitvami www.FixMyMovie.com. Sedaj lahko uporabniki z le enim korakom naložijo svoje filmčke s pomočjo multimedijskih sporočil MMS ter elektronske pošte.

Filmčki naloženi na FixMyMovie so samodejno nadgrajeni na štirikratno ločljivost, tisti, ki imajo slabe svetlobne pogoje pa so prav tako nadgrajeni, kar omogoči normalno vidljivost filmčka. Vendar to še ni vse. Filmčki, ki imajo nizek ''frame-rate'' so stabilizirani, zglajena je njihova slika, prav tako pa se jim poviša ''high-bitrate'' na najboljšo možno kvaliteto.

Ena od novejših in prenovljenih funkcij je nalaganje filmčkov s pomočjo elektronske pošte. Filmčki so po sprejemu avtomatično nadgrajeni in uporabniku se vrne kratko sporočilo o povezavi do filmčka. Včlanjeni uporabniki lahko nato s samo enim klikom filmčke naložijo na YouTube in MySpace strani, v bloge, ali pa kakšno drugo spletno stran. Vsak včlanjen uporabnik pridobi lastno galerijo kjer lahko svoje filmčke deli z drugimi uporabniki.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki