marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

FixMyMovie.com nadgradi filmčke slabše kvalitete

Deli z ostalimi

13.03.2008
Objavil: Marko Likar

MotionDSP je najavil nadgradnjo posameznih storitev na njihov strani s storitvami www.FixMyMovie.com. Sedaj lahko uporabniki z le enim korakom naložijo svoje filmčke s pomočjo multimedijskih sporočil MMS ter elektronske pošte.

Filmčki naloženi na FixMyMovie so samodejno nadgrajeni na štirikratno ločljivost, tisti, ki imajo slabe svetlobne pogoje pa so prav tako nadgrajeni, kar omogoči normalno vidljivost filmčka. Vendar to še ni vse. Filmčki, ki imajo nizek ''frame-rate'' so stabilizirani, zglajena je njihova slika, prav tako pa se jim poviša ''high-bitrate'' na najboljšo možno kvaliteto.

Ena od novejših in prenovljenih funkcij je nalaganje filmčkov s pomočjo elektronske pošte. Filmčki so po sprejemu avtomatično nadgrajeni in uporabniku se vrne kratko sporočilo o povezavi do filmčka. Včlanjeni uporabniki lahko nato s samo enim klikom filmčke naložijo na YouTube in MySpace strani, v bloge, ali pa kakšno drugo spletno stran. Vsak včlanjen uporabnik pridobi lastno galerijo kjer lahko svoje filmčke deli z drugimi uporabniki.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki