marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Evropski iPhone

Deli z ostalimi

15.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Objava (verjetno lažnega in prirejenega) reklamnega oglasa, ki naj bi bil od nemškega operaterja T-Mobile, prikazuje iPhone s 16 GB spomina in podporo 3G storitvam (HSDPA in UMTS). Na oglasu se nahaja datum 12. november 20007, ki ponazarja domneven začetek prodaje.

Oglas obljublja možno hitrost prenosa 3,6 Mb na sekundo in ceno, ki bo znašala 687 ameriških dolarjev. Telefon bi lahko bil dostavljen tudi z bonom za iTunes, različnimi ponudbami za klice, neomejen prenos podatkov pa naj bi bil zanesljivo na voljo v Nemčiji.

Uporabnik si bo lahko za vsak mesec zakupil različno število minut pogovorov in SMS sporočil in sicer v vrednostih med 69 in 96 ameriškimi dolarji. Evropski operaterji, kateri bodo prodajali iPhone, uradno še niso znani, neuradno pa Financial Times označuje T-Mobile kot izbranega operaterja v Nemčiji. Seveda je vse navedene podatke potrebno jemati z rezervo, a te govorice kažejo na to, kaj uporabniki zahtevajo.

Če je to druga verzija iPhonea, bo verjetno naslednja različica Appleovega mobilnika za ameriški trg zelo podobna. Najverjetneje so vse to zgolj govorice, katere pa so nas pozitivno presenetile in zato navijamo za podobne specifikacije.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki