marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Evropski iPhone

Deli z ostalimi

15.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Objava (verjetno lažnega in prirejenega) reklamnega oglasa, ki naj bi bil od nemškega operaterja T-Mobile, prikazuje iPhone s 16 GB spomina in podporo 3G storitvam (HSDPA in UMTS). Na oglasu se nahaja datum 12. november 20007, ki ponazarja domneven začetek prodaje.

Oglas obljublja možno hitrost prenosa 3,6 Mb na sekundo in ceno, ki bo znašala 687 ameriških dolarjev. Telefon bi lahko bil dostavljen tudi z bonom za iTunes, različnimi ponudbami za klice, neomejen prenos podatkov pa naj bi bil zanesljivo na voljo v Nemčiji.

Uporabnik si bo lahko za vsak mesec zakupil različno število minut pogovorov in SMS sporočil in sicer v vrednostih med 69 in 96 ameriškimi dolarji. Evropski operaterji, kateri bodo prodajali iPhone, uradno še niso znani, neuradno pa Financial Times označuje T-Mobile kot izbranega operaterja v Nemčiji. Seveda je vse navedene podatke potrebno jemati z rezervo, a te govorice kažejo na to, kaj uporabniki zahtevajo.

Če je to druga verzija iPhonea, bo verjetno naslednja različica Appleovega mobilnika za ameriški trg zelo podobna. Najverjetneje so vse to zgolj govorice, katere pa so nas pozitivno presenetile in zato navijamo za podobne specifikacije.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki