marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

Eleganten vstop v novo leto z novimi izdajami pametne ure Samsung Gear S2

Deli z ostalimi

07.01.2016
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je predstavil dve novi, izredno elegantni izdaji ure Gear S2 classic: ohišje prve je narejeno iz 18-karatnega rožnatega zlata, ohišje druge pa iz platine. Novi izdaji klasičnega modela pametne ure Samsung Gear S2 tako ponujata še več možnosti za izražanje in prilagajanje uporabnikovega stila s poudarkom na njeni krožni obliki in napredni funkcionalnosti.

»V letu 2015 smo s pametno uro Samsung Gear S2 postavili nov standard v kategoriji pametnih ur. Presegli smo vse meje in predstavili eno najbolj naprednih nosljivih naprav Samsung do zdaj,« je dejal Younghee Lee, izvršni podpredsednik globalnega trženja v diviziji za mobilne komunikacije v podjetju Samsung Electronics. »V letu 2016 bomo še naprej premikali meje in višali standarde, da bomo lahko ponujali izdelke, ki si jih naši uporabniki najbolj želijo.«

Uspešni predstavitvi ure Gear S2 v 2015 je sledilo sodelovanje z različnimi partnerji, saj si Samsung prizadeva, da bi uporabnikom zagotovil še več udobja in razširjene zmogljivosti. Med najbolj priljubljenimi aplikacijami sta aplikaciji CNN in Bloomberg za Gear S2. Priljubljeni so tudi različni dizajni številčnice in priročne aplikacije, kot so eBay, ESPN, Uber in Voxer.

Da pa bi bila uporabniška izkušnja ure Gear S2 še bolj osebna in prilagojena uporabniku, je Samsung dopolnil tudi linijo paščkov za ure in dizajn številčnic. Pri ustvarjanju vrhunskih novih paščkov so sodelovali z ekskluzivnimi oblikovalci, kot je npr. Colombo in predstavili več zabavnih in ustvarjalnih številčnice, npr. take s podobami likov Peanuts in deli umetnikov, kot so Keith Haring, Jean-Michael Basquiat, Jeremyville in Burton Morris.

Novi izdaji klasičnega modela ure Samsung Gear S2 classic z ohišjem iz 18-karatnega rožnatega zlata z usnjenim paščkom v barvi slonovine ter ohišja iz platine s črnim usnjenim paščkom bosta na voljo od februarja 2016 dalje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki