marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Družba Sony Europe imenovala novega predsednika

Deli z ostalimi

16.01.2019
Objavil: Dare Gliha

Sedanji predsednik družbe Sony Europe Limited, g. Shigeru Kumekawa, se bo vrnil v Tokio in 1. aprila 2019 prevzel funkcijo izvršnega direktorja in predsednika podjetja Sony Marketing Inc. G. Hideyuki Furumi, trenutni namestnik predsednika in vodja prodajnega marketinga pri podjetju Sony Mobile Communications Inc., bo nasledil g. Kumekawo na položaju predsednika družbe Sony Europe.

G. Kumekawa je od leta 2016 beležil stalno rast v Evropi tako, da je upravljal poslovanje z elektroniko v 40 evropskih državah in nenehno krepil svoj način dela. V preteklosti je vodil trge Rusije in Skupnosti neodvisnih držav, ki imajo sedež v Moskvi, še pred tem pa je bil na položajih za trge Malezije, Nizozemske in zalivskih držav. Poleg tega je osem let delal kot vodja marketinga CAV pri Sony Marketing Japan.

G. Furumi je od leta 2016 vodil globalno prodajo in marketing poslovanja z mobilnimi tehnologijami in v tem času vzpostavil pomembne odnose s ključnimi poslovnimi partnerji po svetu tako za sedanje kot prihajajoče priložnosti. Pred tem je nastopal v vlogah vodje globalne UI/produktne strategije v vseh kategorijah izdelkov, vodje marketinga na področju VAIO PC v ZDA in na področju za TV v Evropi ter vodje marketinga pri CAV za Tajsko in Singapur.

G. Masaru Tamagawa, predstavnik in vodja globalne prodaje in marketinga pri Sony Marketing Inc., je danes povedal: »Evropa je za Sony eden najpomembnejših trgov in največji trg za strojno opremo naše blagovne znamke. Z edinstvenim in raznolikim strokovnim znanjem g. Furumija bo Sony popeljal blagovno znamko naprej in ji omogočil nadaljnjo rast.« Dodal je še: »Obenem pa sem prepričan, da bo odlično ravnovesje med izkušnjami in vodenjem g. Kumekawe tako na domačih kot tujih trgih spodbudilo poslovanje na Japonskem in spremenilo način komuniciranja z našimi strankami tako na spletu in v trgovinah.«

G. Kumekawa je povedal: »Veselim se vrnitve v domovino in na domači trg podjetja Sony, kjer se bom lahko približal uporabnikom in ustvarjalcem ter jih privabil, da postanejo oboževalci znamke Sony.«

G. Furumi je dejal: »Navdušen sem, da bom lahko ponovno delal v Združenem kraljestvu in Evropi v času, ko predstavljamo številne nove tehnologije, kot sta umetna inteligenca in 5G, in ko Sony zagotavlja še bogatejšo uporabniško izkušnjo prek pestre ponudbe izdelkov.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki