marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung prestavil lansiranje Galaxya Fold
24.04.2019

Samsung je prestavil lansiranje svojega prvega prepogljivega mobilnika Galaxy Fold, ki naj bi bil po prvotnem načrtu lansiran jutri, 26. aprila. Za to potezo so se odločili, ker so prva testiranja pokazala kar nekaj nepravilnosti pri delovanju.

slikaS posodobitvijo Nokie 9 PureView postane čitalec prstnih odtisov manj varen
23.04.2019

Že od samega začetka se je Nokia 9 PureView ubadala s težavo čitalnika prstnih odtisov, ni bil tako zanesljiv, kot bi moral biti. HMD Global zato sedaj izvaja posodobitev programske opreme, s katero naj bi odpravili težavo. Nekateri uporabniki so posodobitev že namestili, vendar se je izkazalo, da popravek povzroča varnostno težavo.

slikaAmazon načrtuje lansiranje brezplačne glasbene storitve
19.04.2019

Glede na zadnje navedbe na spletu pri Amazonu pripravljajo brezplačno glasbeno storitev, s katero želijo pridobiti stranke, ki trenutno uporabljajo Spotify. Nova storitev bo zajemala manjši nabor glasbe kot plačljiva Prime in Amazon Music Unlimited.

slikaHonor bo maja predstavil serijo 20
17.04.2019

Honor je razposlal vabila za dogodek, ki bo potekal 21. maja v Londonu. Na njem bodo predstavili serijo Honor 20, samo vabilo pa je precej zanimivo, saj je bil datum napisan kot matematična enačba: 444+4x4x4+(4+4)/4+44/4.

slikaSamsung predstavil nove mobilnike razreda Galaxy A
15.04.2019

Samsung Electronics je s predstavitvijo treh novih pametnih telefonov - A20e, A40 in A80, ki so se pridružili že predhodno predstavljenim A10, A50 in A70 - razširil serijo Galaxy A. Novi pametni telefoni serije Galaxy A za naslednjo generacijo uporabnikov prinašajo revolucionarne industrijske inovacije, ki zagotavljajo vrhunske funkcije in izjemne izkušnje po dostopni ceni.

članki

Družba Sony Europe imenovala novega predsednika

Deli z ostalimi

16.01.2019
Objavil: Dare Gliha

Sedanji predsednik družbe Sony Europe Limited, g. Shigeru Kumekawa, se bo vrnil v Tokio in 1. aprila 2019 prevzel funkcijo izvršnega direktorja in predsednika podjetja Sony Marketing Inc. G. Hideyuki Furumi, trenutni namestnik predsednika in vodja prodajnega marketinga pri podjetju Sony Mobile Communications Inc., bo nasledil g. Kumekawo na položaju predsednika družbe Sony Europe.

G. Kumekawa je od leta 2016 beležil stalno rast v Evropi tako, da je upravljal poslovanje z elektroniko v 40 evropskih državah in nenehno krepil svoj način dela. V preteklosti je vodil trge Rusije in Skupnosti neodvisnih držav, ki imajo sedež v Moskvi, še pred tem pa je bil na položajih za trge Malezije, Nizozemske in zalivskih držav. Poleg tega je osem let delal kot vodja marketinga CAV pri Sony Marketing Japan.

G. Furumi je od leta 2016 vodil globalno prodajo in marketing poslovanja z mobilnimi tehnologijami in v tem času vzpostavil pomembne odnose s ključnimi poslovnimi partnerji po svetu tako za sedanje kot prihajajoče priložnosti. Pred tem je nastopal v vlogah vodje globalne UI/produktne strategije v vseh kategorijah izdelkov, vodje marketinga na področju VAIO PC v ZDA in na področju za TV v Evropi ter vodje marketinga pri CAV za Tajsko in Singapur.

G. Masaru Tamagawa, predstavnik in vodja globalne prodaje in marketinga pri Sony Marketing Inc., je danes povedal: »Evropa je za Sony eden najpomembnejših trgov in največji trg za strojno opremo naše blagovne znamke. Z edinstvenim in raznolikim strokovnim znanjem g. Furumija bo Sony popeljal blagovno znamko naprej in ji omogočil nadaljnjo rast.« Dodal je še: »Obenem pa sem prepričan, da bo odlično ravnovesje med izkušnjami in vodenjem g. Kumekawe tako na domačih kot tujih trgih spodbudilo poslovanje na Japonskem in spremenilo način komuniciranja z našimi strankami tako na spletu in v trgovinah.«

G. Kumekawa je povedal: »Veselim se vrnitve v domovino in na domači trg podjetja Sony, kjer se bom lahko približal uporabnikom in ustvarjalcem ter jih privabil, da postanejo oboževalci znamke Sony.«

G. Furumi je dejal: »Navdušen sem, da bom lahko ponovno delal v Združenem kraljestvu in Evropi v času, ko predstavljamo številne nove tehnologije, kot sta umetna inteligenca in 5G, in ko Sony zagotavlja še bogatejšo uporabniško izkušnjo prek pestre ponudbe izdelkov.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki