marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei P30 in P30 Pro šele konec marca
18.02.2019

Čeprav je mobilni kongres pred vrati, se še vedno ne ve, kaj bo tam predstavil Huawei. Ve se, da bodo verjetno prikazali novo 5G napravo, žal pa verjetno tam ne bo predstavitve naslednikov njihove serije P, modela P30 in P30 Pro.

slikaBixby tudi na novih Samsungovih QLED televizijah
15.02.2019

Samsung Electronics Co. je na dogodku Samsung Evropski Forum v Portu, ki je potekal v kongresnem centru Alfandega Porto, predstavil celotno serijo QLED TV 2019, na katerih je nameščena tudi digitalna pomočnica Bixby.

slikaSamsung bo na Unpacked dogodku predstavil tudi zložljiv mobilnik
13.02.2019

Samsung je letos na sejmu CES določenim novinarjem pokazal svoj zložljivi mobilnik, ki so ga takrat poimenovali Galaxy Fold. Predvidevalo se je, da ga bodo uradno predstavili skupaj z novim Galaxy S10, sedaj pa so to domnevo tudi uradno potrdili.

slikaApple odpravil napako v aplikaciji FaceTime
11.02.2019

Apple je zakrpal varnostno luknjo, ki so jo prejšnji mesec odkrili pri skupinskem FaceTime pogovoru. Uporabniki so tako že prejeli obvestilo o posodobitvi iOS na različico 12.1.4.

slikaKaspersky Lab opozarja na varno rabo interneta
06.02.2019

Kaspersky Lab je včeraj na dan varne rabe interneta uporabnike opozaril, naj ne nasedajo vabljivim sporočilom prijaznih princev. Pri tem jih poziva, da tudi sami prispevajo za varnejši internet s skrbjo za lastno varnostno formo.

slikaApple bo v kratkem izdal popravek za varnostno luknjo v aplikaciji FaceTime
04.02.2019

Apple se je uporabnikom v petek opravičil za napako v aplikaciji FaceTime, zaradi katere je bilo mogoče prisluškovati drugim ljudem. Hkrati so še napovedali popravek, ki bo na voljo v naslednjem tednu.

članki

Družba Sony Europe imenovala novega predsednika

Deli z ostalimi

16.01.2019
Objavil: Dare Gliha

Sedanji predsednik družbe Sony Europe Limited, g. Shigeru Kumekawa, se bo vrnil v Tokio in 1. aprila 2019 prevzel funkcijo izvršnega direktorja in predsednika podjetja Sony Marketing Inc. G. Hideyuki Furumi, trenutni namestnik predsednika in vodja prodajnega marketinga pri podjetju Sony Mobile Communications Inc., bo nasledil g. Kumekawo na položaju predsednika družbe Sony Europe.

G. Kumekawa je od leta 2016 beležil stalno rast v Evropi tako, da je upravljal poslovanje z elektroniko v 40 evropskih državah in nenehno krepil svoj način dela. V preteklosti je vodil trge Rusije in Skupnosti neodvisnih držav, ki imajo sedež v Moskvi, še pred tem pa je bil na položajih za trge Malezije, Nizozemske in zalivskih držav. Poleg tega je osem let delal kot vodja marketinga CAV pri Sony Marketing Japan.

G. Furumi je od leta 2016 vodil globalno prodajo in marketing poslovanja z mobilnimi tehnologijami in v tem času vzpostavil pomembne odnose s ključnimi poslovnimi partnerji po svetu tako za sedanje kot prihajajoče priložnosti. Pred tem je nastopal v vlogah vodje globalne UI/produktne strategije v vseh kategorijah izdelkov, vodje marketinga na področju VAIO PC v ZDA in na področju za TV v Evropi ter vodje marketinga pri CAV za Tajsko in Singapur.

G. Masaru Tamagawa, predstavnik in vodja globalne prodaje in marketinga pri Sony Marketing Inc., je danes povedal: »Evropa je za Sony eden najpomembnejših trgov in največji trg za strojno opremo naše blagovne znamke. Z edinstvenim in raznolikim strokovnim znanjem g. Furumija bo Sony popeljal blagovno znamko naprej in ji omogočil nadaljnjo rast.« Dodal je še: »Obenem pa sem prepričan, da bo odlično ravnovesje med izkušnjami in vodenjem g. Kumekawe tako na domačih kot tujih trgih spodbudilo poslovanje na Japonskem in spremenilo način komuniciranja z našimi strankami tako na spletu in v trgovinah.«

G. Kumekawa je povedal: »Veselim se vrnitve v domovino in na domači trg podjetja Sony, kjer se bom lahko približal uporabnikom in ustvarjalcem ter jih privabil, da postanejo oboževalci znamke Sony.«

G. Furumi je dejal: »Navdušen sem, da bom lahko ponovno delal v Združenem kraljestvu in Evropi v času, ko predstavljamo številne nove tehnologije, kot sta umetna inteligenca in 5G, in ko Sony zagotavlja še bogatejšo uporabniško izkušnjo prek pestre ponudbe izdelkov.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki