marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Družba Sony Europe imenovala novega predsednika


16.01.2019
Objavil: Dare Gliha

Sedanji predsednik družbe Sony Europe Limited, g. Shigeru Kumekawa, se bo vrnil v Tokio in 1. aprila 2019 prevzel funkcijo izvršnega direktorja in predsednika podjetja Sony Marketing Inc. G. Hideyuki Furumi, trenutni namestnik predsednika in vodja prodajnega marketinga pri podjetju Sony Mobile Communications Inc., bo nasledil g. Kumekawo na položaju predsednika družbe Sony Europe.

G. Kumekawa je od leta 2016 beležil stalno rast v Evropi tako, da je upravljal poslovanje z elektroniko v 40 evropskih državah in nenehno krepil svoj način dela. V preteklosti je vodil trge Rusije in Skupnosti neodvisnih držav, ki imajo sedež v Moskvi, še pred tem pa je bil na položajih za trge Malezije, Nizozemske in zalivskih držav. Poleg tega je osem let delal kot vodja marketinga CAV pri Sony Marketing Japan.

G. Furumi je od leta 2016 vodil globalno prodajo in marketing poslovanja z mobilnimi tehnologijami in v tem času vzpostavil pomembne odnose s ključnimi poslovnimi partnerji po svetu tako za sedanje kot prihajajoče priložnosti. Pred tem je nastopal v vlogah vodje globalne UI/produktne strategije v vseh kategorijah izdelkov, vodje marketinga na področju VAIO PC v ZDA in na področju za TV v Evropi ter vodje marketinga pri CAV za Tajsko in Singapur.

G. Masaru Tamagawa, predstavnik in vodja globalne prodaje in marketinga pri Sony Marketing Inc., je danes povedal: »Evropa je za Sony eden najpomembnejših trgov in največji trg za strojno opremo naše blagovne znamke. Z edinstvenim in raznolikim strokovnim znanjem g. Furumija bo Sony popeljal blagovno znamko naprej in ji omogočil nadaljnjo rast.« Dodal je še: »Obenem pa sem prepričan, da bo odlično ravnovesje med izkušnjami in vodenjem g. Kumekawe tako na domačih kot tujih trgih spodbudilo poslovanje na Japonskem in spremenilo način komuniciranja z našimi strankami tako na spletu in v trgovinah.«

G. Kumekawa je povedal: »Veselim se vrnitve v domovino in na domači trg podjetja Sony, kjer se bom lahko približal uporabnikom in ustvarjalcem ter jih privabil, da postanejo oboževalci znamke Sony.«

G. Furumi je dejal: »Navdušen sem, da bom lahko ponovno delal v Združenem kraljestvu in Evropi v času, ko predstavljamo številne nove tehnologije, kot sta umetna inteligenca in 5G, in ko Sony zagotavlja še bogatejšo uporabniško izkušnjo prek pestre ponudbe izdelkov.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki