marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

BlackBerry Storm 9500 - Ekskluzivno pri Si.mobilu!

Deli z ostalimi

20.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

Prvi BlackBerry z revolucionarnim zaslonom na dotik, dovršeno multimedijsko podporo in hitrim dostopom do interneta predstavlja izziv vsem multimedijskim navdušencem. Uporabniki bodo ob nakupu dobili tudi 8 GB microSD kartico, kar jim bo skupaj z dlančnikov pomnilnikom omogočalo shranjevanje do 10 ur video posnetkov ali 4.000 fotografij oziroma skladb.

Še bolj uporaben in zaželen pa je zaradi prednaloženih interaktivnih spletnih aplikacij in izjemne kakovosti zvoka glasbenega predvajalnika. Prva prava multimedijska nevihta, ki približuje BlackBerryje tudi zasebnim uporabnikom.

STORM je lahko vaš za le 100 EUR (redna cena na paketu ORTO BERI bo v redni prodaji znašala 150 EUR). Vse, kar je treba nareditii je, da izpolnite obrazec na spletni strani www.simobil.si/storm ali www.orto.si/storm. Ko bo naprava na voljo v izbrani trgovini, boste preko e-pošte in/ali sporočila SMS dobili posebno kodo. S to kodo boste lahko svoj dlančnik prevzeli v roku 14 dni po posebni promocijski ceni.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki