marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

RIM predstavil nov vmesnik za prostoročno telefoniranje!

Deli z ostalimi

28.01.2009
Objavil: Aleš Poljak

Na letošnjem CES-u RIM ni predstavil neke revolucionarne novosti, ampak le nekaj novih dodatkov k mobilnim aparatom. Predstavili so novo ''direktorsko'' bluetooth slušalko, katera je dokaj vsakdanja in ni neka radikalna novost. Ima tipki za nastavitev glasnosti in možna je menjava barve ohišja slušalke.

Večino pozornosti je dobil nov vmesnik za prostoročno telefoniranje v avtu. Vmesnik deluje tako, da z bluetooth povezavo komunicira z BlackBerry-jem ali drugim telefonom z bluetoothom, vašemu avdio sistemu v avtu pa preko FM oddajnika posreduje zvok. Rešitev je sila praktična, saj v tem primeru ni potrebnega nekega ekstra ožičenja v avtu, da vam stvar deluje. Preko vmesnika se lahko kajpak opravljajo telefonski klici ali pa z mobilnega aparata poslušate glasbo v vašem avtomobilu.

RIM postopno vstopa na trg dodatkov. Začeli so skromno, s polnilci in etuiji nato so izdali malo bolj sofisticiran Stereo glasbeni prehod, kateri deluje na podoben princip kot nov prostoročni vmesnik. Z mobilnim aparatom komunicira preko bluetooth povezave, sam prehod je pa nato na glasbeno napravo povezan preko standardnega stereo kabla.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki