marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

članki

24 - urno spremljanje Big Brotherja v živo, v digitalni TV ponudbi skupine UPC Telemach

Deli z ostalimi

20.03.2007
Objavil: Thomas Bergant

Skupina UPC Telemach in del skupine Triera je v svojo digitalno TV ponudbo vključila 24-urno spremljanje resničnostnega šova Big Brother na Kanalu A. Program vsebuje prenos trenutnega dogajanja v hiši Big Brother v živo. Obstoječi naročniki na digitalne TV programe lahko program Big Brother UPC Telemach spremljajo brezplačno.

Vodilni slovenski kabelski operaterji so v svoji digitalni TV ponudbi v sodelovanju s PRO PLUS-om svojim naročnikom omogočili ogled najbolj priljubljenega resničnostnega šova na svetu, Big Brother. Prednosti paketa Big Brother UPC Telemach so udobnost spremljanja dogajanja na velikem ekranu, v živo, skozi cel dan in visoka kakovost slike, ki so jo naročniki na digitalno TV vajeni. Na voljo sta dva programa, Big Brother 1 in Big Brother 2, katera spremljata dogajanje v hiši iz različnih zornih kotov.

Paket Big Brother UPC Telemach je mogoče skozi celotno sezono (3 mesece) spremljati za doplačilo 10 € (2396,40 SIT). Cena za najem digitalnega TV sprejemnika znaša 20 € (4792,80 SIT).

Ugodnosti za obstoječe naročnike na digitalne TV programe

Vsi obstoječi in tudi novi naročniki na program HBO imajo možnost spremljati program Big Brother brezplačno, 24 ur na dan, vse 3 mesece.

Vse dodatne informacije lahko naročniki dobijo na brezplačni telefonski številki 080 22 88 ali na spletni strani www.upctelemach.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki