marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

24 - urno spremljanje Big Brotherja v živo, v digitalni TV ponudbi skupine UPC Telemach

Deli z ostalimi

20.03.2007
Objavil: Thomas Bergant

Skupina UPC Telemach in del skupine Triera je v svojo digitalno TV ponudbo vključila 24-urno spremljanje resničnostnega šova Big Brother na Kanalu A. Program vsebuje prenos trenutnega dogajanja v hiši Big Brother v živo. Obstoječi naročniki na digitalne TV programe lahko program Big Brother UPC Telemach spremljajo brezplačno.

Vodilni slovenski kabelski operaterji so v svoji digitalni TV ponudbi v sodelovanju s PRO PLUS-om svojim naročnikom omogočili ogled najbolj priljubljenega resničnostnega šova na svetu, Big Brother. Prednosti paketa Big Brother UPC Telemach so udobnost spremljanja dogajanja na velikem ekranu, v živo, skozi cel dan in visoka kakovost slike, ki so jo naročniki na digitalno TV vajeni. Na voljo sta dva programa, Big Brother 1 in Big Brother 2, katera spremljata dogajanje v hiši iz različnih zornih kotov.

Paket Big Brother UPC Telemach je mogoče skozi celotno sezono (3 mesece) spremljati za doplačilo 10 € (2396,40 SIT). Cena za najem digitalnega TV sprejemnika znaša 20 € (4792,80 SIT).

Ugodnosti za obstoječe naročnike na digitalne TV programe

Vsi obstoječi in tudi novi naročniki na program HBO imajo možnost spremljati program Big Brother brezplačno, 24 ur na dan, vse 3 mesece.

Vse dodatne informacije lahko naročniki dobijo na brezplačni telefonski številki 080 22 88 ali na spletni strani www.upctelemach.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki