marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Apple raziskuje prodajo kompletov za beli iPhone

Deli z ostalimi

29.11.2010
Objavil: Dare Gliha

Apple raziskuje mladostnika, ki je uspel dobiti večjo količino belih ohišij za iPhone 4. Prav lahko se zgodi, da se bodo pri podjetju odločili za tožbo, saj so prepričani, da gre za ukradeno robo. Fei Lam iz New Yorka govori kitajsko, uspelo pa mu je dobiti kontakt pri Applovem dobavitelju, Foxconn-u in s tem večjo količino belih ohišij.

Apple je dolgo obljubljal izdajo belega iPhone-a, vendar je z njegovim lansiranjem nenehno odlašal. Ravno zaradi tega razloga pa se je pojavilo veliko povpraševanje po teh kompletih. Lam ohišja naroča na Kitajskem, na začetku jih je pakiral sam, sedaj pa se je posel tako razširil, da mu to počnejo direkto pri proizvajalcu in ti nato tudi pošljejo komplet h kupcu. S tem početjem naj bi do sedaj prodal za preko 130.000 dolarjev kompletov. En komplet sicer stane 279 dolarjev.

Ker pa se je njegov posel pojavil tudi v medijih je prepričan, da je nase pritegnil pozornost Appla in sicer naj bi mu bil na sledi privatni detektiv. "Dobil sem elektronsko sporočilo detektiva, ki me je obtožil prodaje ukradene robe, za kar sem 100 % prepričan, da ne drži," je Lam povedal za časnik New York Observer.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki