marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

članki

Apple predvideva prodajo preko 100 milijonov iPhonov 12 v 2020

Deli z ostalimi

27.11.2019
Objavil: Dare Gliha

Digitimes je poročal, da Apple za prihodnje leto načrtuje povečanje prodaje svojih mobilnikov, zato naj bi svojim dobaviteljem že posredoval podatke o pričakovani prodaji 100 milijonov enot. Predvidevanja temeljijo na sprememnjeni obliki iPhonov ter na podpori 5G.

Napovedi so precej optimistične, saj vemo, da je trg mobilne telefonije v upočasnjevanju. Apple je npr. za iPhone serije 11 predvidel »le« 80 milijonov prodanih enot. Nova napoved je precej optimistična, vendar so pri podjetju prepričani, da bo več ljudi želelo zamenjati mobilnik, če bo ta imel podporo za 5G ter spremenjeno obliko.

Zadnje govorice napovedujejo izdajo štirih mobilnikov iPhone serije 12, med katerimi bo tudi dolgo pričakovani model iPhone SE 2. Le-ta naj bi bil zgrajen na obliki iPhona 8, imel pa naj bi osveženo in bolj zmogljivo notranjost, poganjal naj bi ga čip A13 Bionic, vgrajenega pa naj bi imel 3 GB pomnilnika.

Ali se bodo napovedi uresničile, bomo izvedeli seveda v prihodnjem letu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki