marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Slovenski vmesnik za Apple iPhone

Deli z ostalimi

22.03.2008
Objavil: Thomas Bergant

Applov iPhone se je pred kratkim naučil slovenščine. Našega jezika ga je naučil Mitja Podpečan, ki je dosedaj naredil že precej dodatkov za iPhone med drugim tudi slovensko tipkovnico, podporo šumnikom, slovenske pisave,...

Tokrat se je lotil prevajanja celotnega uporabniškega vmesnika na iPhonu in ga tako mogoče še malce bolj približal tistim, ki jim angleščina dela probleme. Namestitev slovenskega vmesnika je dokaj enostavna. Preverjeno deluje na verzijah programske opreme 1.1.3 in 1.1.4, avtor pa pravi, da tudi pri prejšnjih različicah (1.1.1, 1.1.2,...) ne bi smelo biti kakšnih problemov.

Mitja pravi: "Glede delovanja na iPhone 1.1.1 in 1.1.2 lahko povem le, da je zelo verjetno, da bo deloval tudi tam, vendar to trenutno še ni preizkušeno. Lahko preizkusite sami, ker ni nevarnosti, da se pri tem vašemu telefonu kaj zgodi, odstranili boste pa lahko."

Vsi, ki že imate nameščen vir (source) iphone.slovenskipaket.info, pod Sources v Installerju le stisnete zgoraj levo Refresh.

Ostali, ki še niste dodali iphone.slovenskipaket.info, je postopek zelo enostaven:

  • V Installerju kliknete "Sources" > "Edit" > "Add".
  • Dodate kot source: iphone.slovenskipaket.info in klikete "OK".
  • V "Install" poiščete "Slovenski paket" in namestite želeni dodatek.
  • Za odstranitev kliknete "Uninstall" in izberete dodatek, ki ga želite odstraniti.

Preden začnete nameščati slovenski vmesnik, si preberite napotke in tapnite v Installerju na ikono "More info"!

Več slik ekranov si lahko ogledate v našem albumu. Več informacij na spletnem naslovu www.slovenskipaket.info

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki