marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Slovenski vmesnik za Apple iPhone

Deli z ostalimi

22.03.2008
Objavil: Thomas Bergant

Applov iPhone se je pred kratkim naučil slovenščine. Našega jezika ga je naučil Mitja Podpečan, ki je dosedaj naredil že precej dodatkov za iPhone med drugim tudi slovensko tipkovnico, podporo šumnikom, slovenske pisave,...

Tokrat se je lotil prevajanja celotnega uporabniškega vmesnika na iPhonu in ga tako mogoče še malce bolj približal tistim, ki jim angleščina dela probleme. Namestitev slovenskega vmesnika je dokaj enostavna. Preverjeno deluje na verzijah programske opreme 1.1.3 in 1.1.4, avtor pa pravi, da tudi pri prejšnjih različicah (1.1.1, 1.1.2,...) ne bi smelo biti kakšnih problemov.

Mitja pravi: "Glede delovanja na iPhone 1.1.1 in 1.1.2 lahko povem le, da je zelo verjetno, da bo deloval tudi tam, vendar to trenutno še ni preizkušeno. Lahko preizkusite sami, ker ni nevarnosti, da se pri tem vašemu telefonu kaj zgodi, odstranili boste pa lahko."

Vsi, ki že imate nameščen vir (source) iphone.slovenskipaket.info, pod Sources v Installerju le stisnete zgoraj levo Refresh.

Ostali, ki še niste dodali iphone.slovenskipaket.info, je postopek zelo enostaven:

  • V Installerju kliknete "Sources" > "Edit" > "Add".
  • Dodate kot source: iphone.slovenskipaket.info in klikete "OK".
  • V "Install" poiščete "Slovenski paket" in namestite želeni dodatek.
  • Za odstranitev kliknete "Uninstall" in izberete dodatek, ki ga želite odstraniti.

Preden začnete nameščati slovenski vmesnik, si preberite napotke in tapnite v Installerju na ikono "More info"!

Več slik ekranov si lahko ogledate v našem albumu. Več informacij na spletnem naslovu www.slovenskipaket.info

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki