marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaStoritev Huawei Track AI bo pri otrocih iskala znake poslabšanja vida
25.04.2019

Huaweijevo umetno inteligenco in pametne tehnologije bodo uporabljali v očesnih Sodeluje namreč z ustanovama IIS Aragon in DIVE Medical pri razvoju storitve Track AI, katere umetna inteligenca razvita na podlagi bogatega znanja Huaweija, bo odkrivala in diagnosticirala zgodnje znake poslabšanja vida.

slikaSamsung prestavil lansiranje Galaxya Fold
24.04.2019

Samsung je prestavil lansiranje svojega prvega prepogljivega mobilnika Galaxy Fold, ki naj bi bil po prvotnem načrtu lansiran jutri, 26. aprila. Za to potezo so se odločili, ker so prva testiranja pokazala kar nekaj nepravilnosti pri delovanju.

slikaS posodobitvijo Nokie 9 PureView postane čitalec prstnih odtisov manj varen
23.04.2019

Že od samega začetka se je Nokia 9 PureView ubadala s težavo čitalnika prstnih odtisov, ni bil tako zanesljiv, kot bi moral biti. HMD Global zato sedaj izvaja posodobitev programske opreme, s katero naj bi odpravili težavo. Nekateri uporabniki so posodobitev že namestili, vendar se je izkazalo, da popravek povzroča varnostno težavo.

slikaAmazon načrtuje lansiranje brezplačne glasbene storitve
19.04.2019

Glede na zadnje navedbe na spletu pri Amazonu pripravljajo brezplačno glasbeno storitev, s katero želijo pridobiti stranke, ki trenutno uporabljajo Spotify. Nova storitev bo zajemala manjši nabor glasbe kot plačljiva Prime in Amazon Music Unlimited.

slikaHonor bo maja predstavil serijo 20
17.04.2019

Honor je razposlal vabila za dogodek, ki bo potekal 21. maja v Londonu. Na njem bodo predstavili serijo Honor 20, samo vabilo pa je precej zanimivo, saj je bil datum napisan kot matematična enačba: 444+4x4x4+(4+4)/4+44/4.

članki

Podjetje Angstrom Power bo ponudilo zmogljivejše baterije

Deli z ostalimi

31.01.2008
Objavil: Matjaž Kirn

Podjetje Angstrom Power je razvilo tehnologijo, ki ponuja podvojen čas delovanja baterij in čas polnjenja samo 10 minut. Zmogljivost Angstrom EverOna bi lahko izpodrinile na litiju temelječe baterije, ki se trenutno najpogosteje uporabljajo v prenosnih elektronskih napravah.

Podjetje Angstrom je najavilo 6-mesečni test popolnoma integrirane mobilne naprave z gorivno celico kot virom električne energije. Enota za napajanje z električno energijo je bila uspešno vstavljena v mobilni telefon MOTOSLVR L7 za namene testiranja, pri tem pa se zunanje mere telefona niso spremenile.

Poskusna naprava ni bila odvisna od uporabe kakršne koli baterije, namesto tega je električno energijo črpala iz Angstromove Micro Hydrogen enote, ki je sestavljena iz novo zgrajene gorivne celice, inovativnega mikro sistema tekočin in revolucionarnega vodikovega rezervoarja za večkratno polnjenje. Podjetje Angstrom je predstavilo rezultate raziskave, ki kažejo podvojen čas pogovora v primerjavi s primerljivo napravo, napajano s pomočjo baterij, v medsebojnem primerjalnem testu.

Podjetje Angstrom trenutno sodeluje z največjimi proizvajalci baterij, proizvajalci elektronskih prenosnih naprav in ponudniki mobilnih storitev v smeri komercializacije njihove Micro Hydrogen tehnologije. Ker narašča potreba po pametnih telefonih in različnih multimedijskih napravah, s tem narašča tudi potreba po ustreznih rešitvah za napajanje le-teh in omogočanje njihovega delovanje, ko je to potrebno,« je potrdil pravo smer razvoja podjetja Angstrom Jerry Hallmark, menedžer v Energy System Technologies. Tudi Motorola objavlja sodelovanje s podjetjem Angstrom na tem področju.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki