marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

slikaAli tudi Sony razmišlja o zložljivem mobilniku?
10.07.2019

Na spletu so se pojavile govorice, da tudi Sony načrtuje zložljivi mobilnik, ki pa bi za razliko od konkurence imel rolo zložljiv zaslon. Koncept je pred časom na sejmu CES predstavil LG s svojim prvim zložljivim 65 palčnim rolo televizorjem serije R.

slikaProdanih že več kot 10 milijonov telefonov serije Huawei P30 v 85 dneh
08.07.2019

Do 20. junija je v rekordnih treh mesecih Huawei po vsem svetu prodal več kot 10 milijonov naprav serije P30. Mejnik je bil presežen 62 dni prej kot lani z napravami serije P20. Razveseljiv pa je tudi podatek, da je Huawei od začetka leta pa do 30. maja na trge poslal že 100 milijonov pametnih telefonov.

članki

Podjetje Angstrom Power bo ponudilo zmogljivejše baterije

Deli z ostalimi

31.01.2008
Objavil: Matjaž Kirn

Podjetje Angstrom Power je razvilo tehnologijo, ki ponuja podvojen čas delovanja baterij in čas polnjenja samo 10 minut. Zmogljivost Angstrom EverOna bi lahko izpodrinile na litiju temelječe baterije, ki se trenutno najpogosteje uporabljajo v prenosnih elektronskih napravah.

Podjetje Angstrom je najavilo 6-mesečni test popolnoma integrirane mobilne naprave z gorivno celico kot virom električne energije. Enota za napajanje z električno energijo je bila uspešno vstavljena v mobilni telefon MOTOSLVR L7 za namene testiranja, pri tem pa se zunanje mere telefona niso spremenile.

Poskusna naprava ni bila odvisna od uporabe kakršne koli baterije, namesto tega je električno energijo črpala iz Angstromove Micro Hydrogen enote, ki je sestavljena iz novo zgrajene gorivne celice, inovativnega mikro sistema tekočin in revolucionarnega vodikovega rezervoarja za večkratno polnjenje. Podjetje Angstrom je predstavilo rezultate raziskave, ki kažejo podvojen čas pogovora v primerjavi s primerljivo napravo, napajano s pomočjo baterij, v medsebojnem primerjalnem testu.

Podjetje Angstrom trenutno sodeluje z največjimi proizvajalci baterij, proizvajalci elektronskih prenosnih naprav in ponudniki mobilnih storitev v smeri komercializacije njihove Micro Hydrogen tehnologije. Ker narašča potreba po pametnih telefonih in različnih multimedijskih napravah, s tem narašča tudi potreba po ustreznih rešitvah za napajanje le-teh in omogočanje njihovega delovanje, ko je to potrebno,« je potrdil pravo smer razvoja podjetja Angstrom Jerry Hallmark, menedžer v Energy System Technologies. Tudi Motorola objavlja sodelovanje s podjetjem Angstrom na tem področju.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki