marketing
več | arhivpoudarjeno.
slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

članki

Android 2.2 s Flash podporo


04.05.2010
Objavil: Dare Gliha

Nova različica Googlovega operacijskega sistema Android bo imela vgrajeno podporo za Flash. To novico je v pogovoru za časnik New York Times izdal Andy Rubin, podpredsednik razvojnega oddelka pri Googlu.

Vseeno pa ni izdal, ali bo šlo pri tem za podporo Flashu 10.1, o katerem se v navezi z Androidom precej govori. Če se to zgodi, potem bi znal biti Android 2.2 na voljo šele kasneje tokom leta, ko bodo pri podjetju Adobe izdali omenjeno različico Flasha.

Lahko pa se zgodi, da bodo to različico Flasha kasneje, ko bo na voljo, le namestili v obstoječi operacijski sistem preko nadgradnje, ki pa so, roko na srce, dokaj nepogoste (primer je HTC Hero, saj so njegovi lastniki morali čakati skorajda eno leto za nadgradnjo operacijskega sistema). Tako so lastniki Android mobilnikov še vedno v temi: vedo, da Flash prihaja, ne vedo pa točno kdaj naj bi se to zgodilo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki