marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Amnesty international lansirala mobilno storitev

Deli z ostalimi

26.03.2007
Objavil: Dare Gliha

Amnesty International ZDA je lansirala lastno blagovno mobilno omrežje, kjer vsak klic pomeni klic za pravice ljudi. Blagovna znamka omrežja se imenuje Amnesty Wireless, poganja jo Working Asset, deluje pa preko omrežja Sprint CDMA.

"Naši člani si prizadevajo storiti vse, kar je v njihovi moči za pravice ljudi," je dejal Larry Cox, predsednik Amnesty International ZDA. "Vendar so ti posamezniki tudi zaposleni ljudje. Amnesty Wireless jim omogoča, da vsak dan naredijo nekaj za svoje prepričanje," je še dodal.

Od leta 1985 so člani Working Asseta donirali že preko 50 milijonov ameriških dolarjev neprofitnim organizacijam za mir, enakost, izobraževanje in okolje. V tem duhu bo delovala tudi Amnesty Wireless, ki jo poganja Working Asset. Od klicev, ki jih bodo člani opravili, bo 10 odstotkov samodejno nakazanih na račun Amnesty Internationala, brez dodatnih stroškov za same člane.

Člani Amnesty Wirelessa, ki želijo še bolj pomagati pa bodo lahko preko mesečnih Ciziten Action alarmov preverili, katere ljudske pravice so kršene in potrebujejo njihovo pomoč.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki