marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Airbus pridobil certifikat

Deli z ostalimi

29.06.2007
Objavil: Andrej Bergant

Airbus je prvi, ki je dobil certifikat, ki jim dovoljuje uporabo mobilnih telefonov na letalu. 18. junija letos, je agencija EASA (European Aviation Safety Agency) potrdila Airbusov sistem uporabe mobilnika na letalu.

Certifikat so dobili na podlagi uspešnih testov, ki jih je Airbus letos opravil na svojih letalih in s tem potrdil pravilno delovanje GSM sistema v letalu. S tem certifikatom je naredil Airbus ogromen korak v smeri uporabniških storitev, saj bodo sedaj lahko njihovi potniki na letih v Evropi, uporabljali svoje mobilne telefone in naprave tipa BlackBerry.

Potniki bodo lahko klicali in sprejemali klice, prav tako pa tudi pošiljali in prejemali kratka sporočila ter elektronsko pošto. Posadka v letalu lahko v celoti upravlja s tem sistemom in lahko med drugim izbere opcijo "voice-off" in potnikom onemogočijo opravljanje klicev, torej lahko samo pošiljalo in prejemajo SMS sporočila in elektronsko pošto.

OnAir je združenje med podjetji Airbus in SITA in bo delovalo kot ponudnik teh storitev. Najprej pa bo storitev omogočena na krajših letih v zahodni Evropi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki