marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Airbus pridobil certifikat

Deli z ostalimi

29.06.2007
Objavil: Andrej Bergant

Airbus je prvi, ki je dobil certifikat, ki jim dovoljuje uporabo mobilnih telefonov na letalu. 18. junija letos, je agencija EASA (European Aviation Safety Agency) potrdila Airbusov sistem uporabe mobilnika na letalu.

Certifikat so dobili na podlagi uspešnih testov, ki jih je Airbus letos opravil na svojih letalih in s tem potrdil pravilno delovanje GSM sistema v letalu. S tem certifikatom je naredil Airbus ogromen korak v smeri uporabniških storitev, saj bodo sedaj lahko njihovi potniki na letih v Evropi, uporabljali svoje mobilne telefone in naprave tipa BlackBerry.

Potniki bodo lahko klicali in sprejemali klice, prav tako pa tudi pošiljali in prejemali kratka sporočila ter elektronsko pošto. Posadka v letalu lahko v celoti upravlja s tem sistemom in lahko med drugim izbere opcijo "voice-off" in potnikom onemogočijo opravljanje klicev, torej lahko samo pošiljalo in prejemajo SMS sporočila in elektronsko pošto.

OnAir je združenje med podjetji Airbus in SITA in bo delovalo kot ponudnik teh storitev. Najprej pa bo storitev omogočena na krajših letih v zahodni Evropi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki