marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPrvi pametni telefon s petimi zlatimi oznakami DXOMARK 2024
18.03.2024

HONOR je s svojim najnovejšim modelom pametnega telefona Magic6 Pro ponovno na novo definiral meje segmenta prvokakovostnih pametnih telefonov. HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih ocen.

slikaApple je določil čas za dostop do alternativnih trgovin z aplikacijami po izstopu iz EU
15.03.2024

Apple je končno razkril, kakšna je napovedana politika “gone for too long” (politika predolgega odhoda) do uporabnikov, ki so si naložili aplikacije izven trgovine AppStore in zapustijo Evropsko unijo. To obdobje je sedaj točno določeno, in sicer 30 dni.

slikaTelefon z Androidom lahko sedaj uporabljate kot kamero v operacijskem sistemu Windows 11
13.03.2024

Najnovejši dodatek k programu Windows Insider je možnost uporabe telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android kot spletne kamere. Uporabniki Windows 11, ki so vključeni v program Insider, lahko zdaj med videokonferenčnimi sejami kot spletno kamero uporabljajo vse telefone ali tablične računalnike z operacijskim sistemom Android 9.0 in novejšim.

slikaApple je imel sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov v letu 2023
11.03.2024

V novem poročilu družbe Counterpoint Research je navedeno, da je imel Apple leta 2023 sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov, kar se je zgodilo prvič. Preostala tri mesta v prvi deseterici je zasedel Samsung.

članki

Adobe Premiere Rush na voljo na izbranih Samsung Galaxy napravah


29.05.2019
Objavil: Dare Gliha

Adobe Premiere Rush je aplikacija, namenjena ustvarjanju in objavljanju videoposnetkov ter nudi intuitiven vmesnik in poenostavljanja urejanje video vsebin. Premiere Rush ustvarjalcem vsebin nudi vsa orodja, ki jih potrebujejo za preprosto izdelavo videovsebin na profesionalnem nivoju in je sedaj na voljo za Samsung pametne telefone serije Galaxy S9, Note9 in S10.

Kot rezultat partnerstva med družbama Samsung in Adobe, je Premiere Rush aplikacija popolnoma optimizirana za Galaxy pametne telefone .

Profesionalni videoposnetki, po vaših pogojih

Premiere Rush aplikacija izkorišča zmogljivosti Premiere Pro, optimizirane za mobilne naprave. Z vrhunskimi funkcijami, kot so predloge za gibljive grafike, izboljšanje zvoka z umetno inteligenco, ustvarjanje grafik in mešanje zvoka, Premiere Rush aplikacija uporabnikom omogoča enostaven razrez in urejanje videoposnetkov.

Uporabniki lahko zajamejo visokokakovostne videoposnetke neposredno v aplikaciji in jih takoj začnejo urejati s premikanjem posnetkov po časovni premici. Prav tako imajo možnost, da svobodno prilagajajo zvok, nasičenost barv, postavitev naslova, prehode, glasovno predvajanje in še več - vse to iz glavnega vmesnika. Poleg tega lahko uporabniki dostopajo do vgrajenih predlog za popolnoma prilagodljive animirane naslove iz same aplikacije. Uporabniki lahko videoposnetek s preprostimi možnostmi spreminjanja velikosti prilagodijo za kateri koli kanal. Vsi videoposnetki in spremembe se samodejno sinhronizirajo z oblakom, tako lahko uporabniki dostopajo do svojih videoposnetkov od kjerkoli, ob katerem koli času in iz katere koli naprave.

Premiere Rush za Samsung

Premiere Rush za Samsung je opremljen s celotnim naborom funkcij, ki so posebej optimizirane za Samsung pametne telefone serije Galaxy S9, Note in S10. Posebne funkcije vključujejo optimizacijo grafičnega procesorja za izboljšano učinkovitost urejanja, kar pomeni, da je izvoz videoposnetkov na Galaxy S10 70 % hitrejši kot pri prejšnjih napravah . Podpora HDR10+ in podpora Samsung DeX pa uporabnikom omogočata, da razširijo in optimizirajo svoj delovni prostor.

Uporabniki omenjenih Galaxy naprav z mesečno naročnino na Premiere Rush aplikacijo prejmejo neomejen izvoz videoposnetkov, 100 GB prostora v oblaku in 20 % popusta na letno naročnino.

Na voljo je tudi brezplačna preizkusna različica, ki uporabnikom prej navedenim Galaxy naprav nudi dostop do vseh funkcij Premiere Rush aplikacije, uporabo tako namiznih kot mobilnih aplikacij, 2 GB prostora v oblaku in možnosti ustvarjanja neomejenih videoposnetkov z možnostjo izvoza treh videoposnetkov.

Adobe Premiere Rush za Samsung je na voljo v Galaxy Store in bo v prihodnosti razširjen na več Galaxy naprav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki