marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Adidas in Samsung sta predstavila revolucionarni sistem za trening

Deli z ostalimi

18.03.2008
Objavil: Dare Gliha

V španski Valencii sta dve vodilni svetovni blagovni znamki, Adidas in Samsung, razglasili strateško partnerstvo in razkrili prvi rezultat sodelovanja - miCoach.

miCoach je sistem za trening, namenjen motiviranju in dajanju inspiracije, ki pomaga športnikom na vseh ravneh doseči zastavljene cilje treninga. Gre za najnaprednejši interaktivni sistem za trening, ki zbira osebne podatke in jih pretvori v individualne načrte za trening glede na stopnjo telesne pripravljenosti ter posebne cilje posameznika. To edinstveno partnerstvo združuje strokovno znanje Samsunga na področju mobilne tehnologije in komunikacij ter Adidasov vodilni položaj na področju športnih inovacij.

“miCoach je vzorčen prikaz sporočila blagovne znamke Adidas o inovacijah in inspiraciji. Adidas je že več kot 80. let vodilno podjetje v športni industriji. Sodelovanje s Samsungom je nadaljevanje te tradicije v prizadevanjih za motivacijo in pomoč športnikom na vseh ravneh,” pravi predsednik in direktor blagovne znamke Adidas, Erich Stamminger

“Samsungu in Adidasu je skupna ljubezen do športa, ki presega različne kulture, industrije in tehnologije”, so besede IS Kima, predsednik in direktor Samsung Electronics Evropa. “Samsungovo napredno oblikovanje in njegove tehnične veščine se v celoti ujemajo s športno odličnostjo Adidasa. Skupaj lahko pomagamo športnim navdušencem vseh starosti in pripravljenosti pri razvoju njihovega dejanskega potenciala, pri čemer pa se lahko še zabavajo,” dodaja Kim.

Z raziskavami in razvojem miCoacha sta inovacijski ekipi Adidasa in Samsunga začeli pred več kot dvema letoma. Njun namen je bil ustvariti najnaprednejši in najbolj prilagodljiv izdelek za trening na trgu. S pomočjo Inštituta Athletes’ Performance, elitnega Raziskovalnega centra za trening in šport na državni univerzi v Arizoni, je miCoach postal osebni trener, ki posameznika spremlja na vsakem koraku. Je trener, ki natanko ve, kaj želi posameznik doseči in kako lahko pomaga do želenega cilja.

“Da bi športnik dosegel svoj cilj, potrebuje najboljšega trenerja. Natanko to zagotavlja miCoach. Je osebni trener, ki športnika spremlja na vsakem koraku in ga vodi do novih stopenj telesne pripravljenosti,” pravi José Mourinho, ki je z ekipo Porta zmagal v ligi prvakov UEFA in osvojil pokal UEFA, z ekipo Chelsea pa dvakrat osvojil angleško Premier League.

Sistem miCoach vsebuje pet ključnih komponent: Samsungov telefon miCoach, monitor srčnega utripa, senzor za štetje korakov, ki je prilagojen vsem Adidasovim tekaškim copatom, združljiva Adidasova oblačila in spletno mesto miCoach za ustvarjanje prilagojenega programa za trening.

miCoach bo od sredine marca v Evropi na voljo v Adidasovih in Samsungovih trgovinah ter v izbranih maloprodajnih trgovinah. V Sloveniji bo miCoach uporabnikom na voljo od sredine maja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki