marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaByteDance bi namesto odprodaje raje ukinil TikTok v ZDA
06.05.2024

Ameriška vlada je potrdila prelomni sveženj o nacionalni varnosti, ki ga je podpisal predsednik Joe Biden. Nova uredba dejansko postavlja matičnemu podjetju TikTok ByteDance ultimat, da v naslednjih devetih mesecih proda podjetje TikTok v ZDA lokalnemu podjetju ali pa se sooči z dejansko prepovedjo platforme.

slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

članki

Adidas in Samsung sta predstavila revolucionarni sistem za trening


18.03.2008
Objavil: Dare Gliha

V španski Valencii sta dve vodilni svetovni blagovni znamki, Adidas in Samsung, razglasili strateško partnerstvo in razkrili prvi rezultat sodelovanja - miCoach.

miCoach je sistem za trening, namenjen motiviranju in dajanju inspiracije, ki pomaga športnikom na vseh ravneh doseči zastavljene cilje treninga. Gre za najnaprednejši interaktivni sistem za trening, ki zbira osebne podatke in jih pretvori v individualne načrte za trening glede na stopnjo telesne pripravljenosti ter posebne cilje posameznika. To edinstveno partnerstvo združuje strokovno znanje Samsunga na področju mobilne tehnologije in komunikacij ter Adidasov vodilni položaj na področju športnih inovacij.

“miCoach je vzorčen prikaz sporočila blagovne znamke Adidas o inovacijah in inspiraciji. Adidas je že več kot 80. let vodilno podjetje v športni industriji. Sodelovanje s Samsungom je nadaljevanje te tradicije v prizadevanjih za motivacijo in pomoč športnikom na vseh ravneh,” pravi predsednik in direktor blagovne znamke Adidas, Erich Stamminger

“Samsungu in Adidasu je skupna ljubezen do športa, ki presega različne kulture, industrije in tehnologije”, so besede IS Kima, predsednik in direktor Samsung Electronics Evropa. “Samsungovo napredno oblikovanje in njegove tehnične veščine se v celoti ujemajo s športno odličnostjo Adidasa. Skupaj lahko pomagamo športnim navdušencem vseh starosti in pripravljenosti pri razvoju njihovega dejanskega potenciala, pri čemer pa se lahko še zabavajo,” dodaja Kim.

Z raziskavami in razvojem miCoacha sta inovacijski ekipi Adidasa in Samsunga začeli pred več kot dvema letoma. Njun namen je bil ustvariti najnaprednejši in najbolj prilagodljiv izdelek za trening na trgu. S pomočjo Inštituta Athletes’ Performance, elitnega Raziskovalnega centra za trening in šport na državni univerzi v Arizoni, je miCoach postal osebni trener, ki posameznika spremlja na vsakem koraku. Je trener, ki natanko ve, kaj želi posameznik doseči in kako lahko pomaga do želenega cilja.

“Da bi športnik dosegel svoj cilj, potrebuje najboljšega trenerja. Natanko to zagotavlja miCoach. Je osebni trener, ki športnika spremlja na vsakem koraku in ga vodi do novih stopenj telesne pripravljenosti,” pravi José Mourinho, ki je z ekipo Porta zmagal v ligi prvakov UEFA in osvojil pokal UEFA, z ekipo Chelsea pa dvakrat osvojil angleško Premier League.

Sistem miCoach vsebuje pet ključnih komponent: Samsungov telefon miCoach, monitor srčnega utripa, senzor za štetje korakov, ki je prilagojen vsem Adidasovim tekaškim copatom, združljiva Adidasova oblačila in spletno mesto miCoach za ustvarjanje prilagojenega programa za trening.

miCoach bo od sredine marca v Evropi na voljo v Adidasovih in Samsungovih trgovinah ter v izbranih maloprodajnih trgovinah. V Sloveniji bo miCoach uporabnikom na voljo od sredine maja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki