marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

slikaSamsung na dogodku CES 2020 napovedal dobo izkušenj
13.01.2020

Samsung Electronics je napovedal prehod v tako imenovano dobo izkušenj - dobo inovacij, ki se osredotoča na človeka in združuje strojno ter programsko opremo, ki bo omogočala prilagojene uporabniške izkušnje. Naše življenje bo tako postalo enostavnejše in prijetnejše.

članki

AAA bo ponudil navigacijo za BlackBerry

Deli z ostalimi

22.03.2008
Objavil: Borut Groboljšek

AAA (American Automobile Association) je objavil, da je za nalaganje na BlackBerry 8830 in BlackBerry Pearl 8310 na voljo AAA Mobile. Naročniki na AAA Mobile, ne glede na to ali so člani AAA, lahko sedaj na BlackBerry pametne telefone sprejemajo slikovna in zvočna navodila za potovalne destinacije v ZDA.

Na voljo so jim tudi s strani AAA odobrene zanimivosti (POI - points od interest) vključujoč hotele in restavracije. Prav tako lahko iščejo med več kot 100.000 lokacijami, na katerih imajo člani AAA s člansko izkaznico popuste.

Uporabniki tako na svojem telefonu lahko pregledajo AAA-jev opis želene zanimivosti, na zaslon dobijo zemljevid z želenim ciljem in zvočna navodila kako do cilja priti. Lokacijo lahko shranijo tudi med zaznamke za hiter priklic v prihodnosti.

Sistem je zasnovan na platformi vodilnega ponudnika lokacijsko pogojenih storitev Networks In Motion (NIM). AAA Mobile lahko uporabniki omenjenih mobilnikov naložijo za mesečno naročnino 9,99 USD.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki