marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung predstavlja storitev za mobilna plačila Samsung Pay
02.03.2015

Samsung Electronics Co. Ltd. je napovedal najnovejšo storitev za mobilna plačila, Samsung Pay, ki odpira vrata novi dobi mobilnega plačevanja in e-trgovini. Storitev Samsung Pay potrošnikom omogoča varne transakcije mobilnih plačevanj na skoraj vseh trgovskih lokacijah.

slikaMobilni kongres Barcelona 2015
02.03.2015

Danes se v Barceloni začenja mobilni kongres MWC 2015, ki vsako leto postreže s precej novostmi iz sveta mobilne telefonije, zadnja leta pa tudi precej novosti iz sveta nosljivih naprav in pripomočkov.

slikaPrvi pametni telefon s 64-bitnim osemjedrnim procesorjem HTC Desire 820 že na voljo
27.02.2015

HTC je z Desire 820 obogatil ponudbo telefonov na slovenskem trgu. Prvi pametni telefon s 64-bitnim osemjedrnim procesorjem izboljša uporabniško izkušnjo na vseh področjih in je tako odličen spremljevalec tistih s hitrim tempom življenja. Uporabniki si lahko svoj HTC Desire 820 pri Si.mobilu po akcijski ceni zagotovijo že za 10 evrov na mesec.

slikaNa spletu se je pojavila informacija o mobilniku Microsoft Lumia 640
27.02.2015

Dober teden dni pred mobilnim kongresom v Barceloni se je na spletu pojavila nova informacija o prihajajočem novem Microsoftovem modelu RM-1109, kateri bo nosil ime Lumia 640.

TelekomSkupina Telekom Slovenije v letu 2014 dosegla 756,5 milijona evrov čistih prihodkov od prodaje
26.02.2015

Skupina Telekom Slovenije je v letu 2014, kljub zaostrenim makroekonomskim razmeram na trgih, na katerih je prisotna, in nižjim prihodkom mobilnih govornih storitev zaradi prehoda na nove, za naročnike ugodnejše pakete, skupaj dosegla 756,5, milijona evrov čistih prihodkov od prodaje, kar je več od načrtovanega, in za tri odstotke manj od doseženih v letu 2013.

slikaPridobite več iz vašega mobilnega telefona
26.02.2015

Schneider Electric, vodilno svetovno podjetje na področju upravljanja z energijo, je nedavno predstavilo niz izjemno učinkovitih in visokozmogljivih zunanjih baterij APC Mobile Power Pack. Baterije APC Mobile Power Pack so namenjene polnjenju pametnih telefonov in tabličnih računalnikov – oziroma vseh ostalih naprav, ki jih lahko polnimo preko USB priključka.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Darko Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Konec programske »navlake« na Samsungih?
13.01.2015

Portal sammobile.com se je dokopal do podatka, da Samsung pri izdeli Galaxya S6 upošteva iniciativo Project Zero, kar v praksi pomeni, da bodo tako strojno kot programsko opremo (TouchWiz) zasnovali na novo. Tako naj bi bil Galaxy S6 optimiziran enako kot Nexus 6, brez nepotrebne programske opreme, ki bi mobilnik upočasnjevala. Če novica drži je to nekaj, česar se lahko uporabniki Samsungovih naprav zelo veselijo.

več članki