marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaKamera HTC RE je osvojila nagrado IDEA 2015 za najbolje oblikovano računalniško opremo
02.09.2015

Na 35. letni podelitvi nagrad International Design Excellence Awards 2015 (IDEA 2015), ki je potekala v ameriškem mestu Seattle, je kamera HTC RE prejela nagrado za odličen dizajn. Nagrade, ki jih podeljuje Ameriško združenje industrijskih oblikovalcev (IDSA), so najuglednejše svetovno tekmovanje za prepoznavo odličnosti v oblikovanju izdelkov.

slikaV Sloveniji na voljo tudi telefoni ZOPO
01.09.2015

Kitajski proizvajalec ZOPO velja za specialista v svetu mobilnih telefonov. Mlada blagovna znamka stavi na tehnično napredne in barvite modele, ki premorejo praktično vse, kar ponujajo prestižnejši tekmeci. In to po polovični ceni. Slovenski uvoznik in distributer, Bonajo d. o. o., je poskrbel, da so svetovne tehnične novosti, ki jih odlikujejo najnovejše tehnologije, privlačno oblikovanje ter dostopna cena, že na voljo v Sloveniji.

slikaMala podjetja pogosto ne prepoznajo nevarnosti uporabe zasebnih mobilnih naprav v poslovne namene
31.08.2015

Podjetja se pogosto ne zavedajo nevarnosti uporabe zasebnih naprav v poslovne namene (ang. »bring-your-own-device« oziroma BYOD). Mnogi lastniki malih podjetij verjamejo, da takšna uporaba ne predstavlja nevarnosti za njihovo podjetje, in zato varnosti mobilnih naprav ne namenjajo sredstev. Hkrati zaposleni menijo, da je skrb za varnost odgovornost podjetij, je še pokazala raziskava Kaspersky Laba.

slikaPojavile so se domnevne slike novih Lumij
28.08.2015

Na Twitterju (@evleaks) so se pojavile domnevne slike novih Microsoftovih naprav s kodnim imenom Cityman in Talkman. Napravi, katerih najava se pričakuje v bližnji prihodnosti imata zaslon velikosti 5,7 in 5,2 palca.

slikaProject Ara prestavljen na 2016
26.08.2015

Pri Googlu so prestavili projekt (project Ara) modularnega pametnega mobilnika v naslednje leto. Naprava z izmenljivo strojno opremo naj bi bila sprva predstavljena letos v Portoriku.

slikaSPAR MOBIL – nova predplačniška storitev mobilne telefonije
25.08.2015

Spar Slovenija uvaja SPAR MOBIL – novo storitev mobilne telefonije, ki ponuja predplačniške pakete za brezskrbno komunikacijo. Prednosti, ki jih SPAR MOBIL prinaša na trg, sta predvsem ugodna cena in priročnost storitev, saj je mogoče nakup SIM-kartice in polnitev računa opraviti na blagajnah vseh trgovin Spar in megamarketov Interspar.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Uradno: Skype for Business
15.04.2015

Danes je uradno na voljo Skype for Business, ki združuje znano in priljubljeno uporabniško izkušnjo Skype-a ter varnost, skladnost in nadzor Lync-a. Na voljo je v dveh različicah, in sicer kot storitev v oblaku ali kot odjemalec na vašem računalniku.

več članki