marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPRIROČNIK iPad & iPhone - Uporaba in triki za iOS 8
22.10.2014

Pred kratkim je izšla nova izdaja iPriročnika, tokrat za iOS 8. iPRIROČNIK iPad & iPhone je prečiščena združitev četrte izdaje iPriročnika za iPad in druge izdaje iPriročnika za iPhone ter z večjim poudarkom na samem operacijskem sistemu.

slikaOvitke za Samsung Galaxy Alpha oblikovala Nina Šušnjara
20.10.2014

Samsung Galaxy Alpha, telefon ki se ponaša s prefinjenim in podrobno oblikovanim kovinskim ohišjem, je sinoči dobil poseben modni dodatek. V sodelovanju z Nino Šušnjara, mlado slovensko modno oblikovalko, je Samsung predstavil omejeno serijo posebnih ovitkov, ki telefonu dodajo pridih lokalnega in ustvarjalnega modnega sveta.

slikaTelemach prevzel Tušmobil
17.10.2014

Telemach in Tuš Holding, lastnik mobilnega telekomunikacijskega podjetja Tušmobil, sta sklenila dogovor, s katerim Telemach prevzema mobilnega operaterja Tušmobil. Kombinacija Telemachovega najsodobnejšega fiksnega telekomunikacijskega omrežja in mobilne infrastrukture bo slovenskim uporabnikom prinesla jasne prednosti na področjih kakovosti storitev in inovacij.

slikaSamsung Electronics postavil rekord v mobilnem omrežju 5G
17.10.2014

Samsung Electronics Co., Ltd, je objavil postavitev dveh novih mejnikov v razvoju telekomunikacijskih omrežij pete generacije (5G). Podjetje je doseglo najvišjo hitrost prenosa podatkov 7,5 Gbps oziroma 940 MB na sekundo, kar je najboljši rezultat, dosežen v prostoru. V gibanju je nova rekordna znamka stabilne povezave 1,2 Gbps oziroma 150 MB na sekundo, dosežena pa je bila v avtomobilu, ki je vozil s hitrostmi, višjimi od 100 km/h.

slikaHTC prinaša novo definicijo mobilne fotografije
15.10.2014

HTC, vodilno podjetje v svetovnem merilu na področju tehnoloških inovacij in oblikovanja, je naznanilo novo obdobje inovacij ter razburljivo novo usmeritev podjetja, saj je predstavilo serijo prelomnih izdelkov za slikovno obdelovanje. HTC bo spremenil podobo mobilne fotografije, saj bo na tržišče lansiral HTC EYE Experience, izboljšano programsko opremo za slikovno obdelavo, in Zoe, skupno programje za urejanje videoposnetkov.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Darko Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate vključeno opcijo LTE pri svojem operaterju?

Da
Ne
Ne vem
Moj operater še ne omogoča LTE

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Samsung predstavil nove brezžične slušalke
30.08.2014

Samsung je predstavil napravo Gear Circle, ki jo s pomočjo povezave Bluetooth povežemo s pametnim telefonom, z njo pa sprejemamo klice, poslušamo glasbo in dajemo glasovne ukaze. Nase jo pripnemo z magnetnim zaklopom, na dohodne klice in sporočila pa nas opozori z vibriranjem. Slušalke so idealen partner ravnokar predstavljene ure Gear S. Gear Circle bo naprodaj v začetku oktobra.

več članki