marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFreya – nova in učinkovita aplikacija za ženske na Kickstarterju
30.07.2014

Ekipa Hedgehog razvija preprosto, učinkovito in estetsko aplikacijo za spremljanje menstrualnega ciklusa z imenom Freya. Z uporabo krožnega koledarja CircleTime uporabnicam sporoča optimalni čas za zanositev ali uporabo zaščite pred zanositvijo. Uporabnice lahko spremlja tudi v času nosečnosti in šteje predvideni čas do rojstva.

slikaSmokio - elektronska cigareta komunicira s telefonom ...
28.07.2014

Mogoče se boste spraševali, zakaj pišemo o elektronskih cigaretah na našem portalu. Odgovor je preprost. Ker gre v konkretnem primeru za "pametno" elektronsko cigareto, ki preko modrozobe povezave komunicira s pametnim mobilnikom, ki ga poganja iOS ali Android OS.

slikaSo to specifikacije Sony Xperie Z3?
25.07.2014

Za razliko od ostalih proizvajalcev Sony svojo premium linijo mobilnikov osvežuje dvakrat letno. Očitno pa pri podjetju že pogledujejo k napovedi nove generacije svojega paradnega konja. To pa je še pospešilo razne govorice.

slikaSamsung Galaxy Tab S in Galaxy S5 mini prihajata v Slovenijo
23.07.2014

Samsung Slovenija je danes predstavil Galaxy Tab S, Samsungov najtanjši in najlažji tablični računalnik doslej, ki je v Sloveniji na voljo od 16. julija, njihova poletna novost na področju mobilne telefonije pa je kompaktna različica Samsungovega najnovejšega vodilnega pametnega telefona Galaxy S5 mini.

slikaAli bo iPhone 6 predstavljen 19. septembra?
23.07.2014

Na Kitajskem se je na spletu pojavil promocijski oglas za predstavitev novega Applovega mobilnika iPhone 6, ki nakazuje, da bo predstavitev mobilnika 19. septembra, hkrati pa nakazuje na predstavitev dveh različic.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Darko Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate vključeno opcijo LTE pri svojem operaterju?

Da
Ne
Ne vem
Moj operater še ne omogoča LTE

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Pri Mobitelu je končno na voljo LTE na iPhone-ih
27.04.2014

V petek so Mobitelovi uporabniki lahko opazili, da je po dolgih mesecih čakanja končno na voljo nadgradnja operaterjevih nastavitev (Carrier update) za Apple iPhone, ki omogoča uporabo LTE omrežja Mobitelovim uporabnikom. Po informacijah, ki smo jih lahko zasledili na raznih spletnih medijih, LTE deluje tudi za Debitelove uporabnike.

več članki