marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaAli bo Galaxy S6 imel 20 MP kamero z optično stabilizacijo?
26.01.2015

Samsungov prihajajoči mobilnik Galaxy S6 je zadnje čase reden gost spletnih govoric. Zadnja izmed njih navaja, da bo novinec imel 20 MP kamero z vgrajeno optično stabilizacijo slike.

slikaNapoved za leto 2045: roboti nadomeščajo ljudi in strežejo ljudem
25.01.2015

Pred približno 30 leti je osebni računalnik začel svojo pot proti redni uporabi in nadaljeval v transformacijo družbe in načina, kako živimo naša življenja. Strokovnjaki Kaspersky Laba so se zato odločili, da to obletnico zaznamujejo s pogledom še naprej v prihodnost.

slikaWindows 10: nova generacija operacijskega sistema Windows
23.01.2015

Podjetje Microsoft je predstavilo novo generacijo operacijskega sistema Windows s široko paleto izkušenj, zasnovanih za novo obdobje bolj osebnega računalništva, in dve novi napravi, ki izkušnjo sistema Windows razširjata tako na velike zaslone kot tudi v okolje, kjer zaslon ni več potreben.

slikaPripomoček za najboljše selfije HTC Desire EYE odslej tudi v Sloveniji
23.01.2015

HTC je naznanil, da je pametni telefon HTC Desire EYE slovenskim uporabnikom ekskluzivno na voljo pri Telekomu Slovenije. Sedaj lahko slovenski uporabniki s popolno jasnostjo zajamejo velike in majhne življenjske trenutke. Z odličnimi zmogljivostmi naprave lahko uživajo v izjemnih zgodbah in ustvarjajo najboljše selfije. HTC Desire EYE je že na voljo v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji

slikaDružba Huawei v letu 2014 vložila več kot 5,6 milijard evrov v raziskave in razvoj
23.01.2015

Družba Huawei je povečala globalne prihodke od prodaje za približno 20 odstotkov in bo v letu 2014 dosegla preko 40 milijard evrov. Predstavniki družbe so ob tem dejali, da ohranjajo rast prodaje predvsem z ustvarjanjem dobrih poduktov z dodano vrednostjo.

slikaZa Nexus 7 in 10 na voljo tovarniške verzije Androida 5.0.2
21.01.2015

Android Lollipop je na voljo že kar nekaj časa, kljub temu pa še vedno ni popolnoma dodelan in optimiziran. Čeprav so na voljo številne AOSP različice za večino Nexus naprav ni nikakršno presenečenje Googlovo intenzivno udejstvovanje pri piljenju operacijskega sistema za njihovo standardizirano strojno opremo.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Darko Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Konec programske »navlake« na Samsungih?
13.01.2015

Portal sammobile.com se je dokopal do podatka, da Samsung pri izdeli Galaxya S6 upošteva iniciativo Project Zero, kar v praksi pomeni, da bodo tako strojno kot programsko opremo (TouchWiz) zasnovali na novo. Tako naj bi bil Galaxy S6 optimiziran enako kot Nexus 6, brez nepotrebne programske opreme, ki bi mobilnik upočasnjevala. Če novica drži je to nekaj, česar se lahko uporabniki Samsungovih naprav zelo veselijo.

več članki