marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIniciativa No More Ransom dobiva globalno razsežnost
21.10.2016

Iniciativi No More Ransom, ki je zaživela julija letos, so se dodatno pridružili organi pregona iz 13 držav. Projekt je namenjen skupnemu boju organov pregona in partnerjev iz zasebnega sektorja proti izsiljevalski programski opremi (angl. ransomware) . Zahvaljujoč tej iniciativi je v dveh mesecih več kot 2.500 žrtev napada z izsiljevalsko programsko opremo dešifriralo podatke in se tako izognilo plačilu odkupnin v skupni vrednosti več kot 900.000 evrov.

Si.mobilSi.mobil sedaj ponuja menjavo telefona vsako leto
20.10.2016

Uporabniki lahko pri Si.mobilu odslej ob nakupu novega pametnega telefona višjega cenovnega razreda izberejo tudi opcijo »Nova naprava vsako leto«, ki jim bo omogočala hitro in preprosto menjavo telefona po enem letu uporabe. Poleg tega bodo uporabniki te storitve imeli prednost pri nakupu novih pametnih telefonov. V opcijo bodo vključeni najbolj zaželeni pametni telefoni, kot sta Apple iPhone 7 in Samsung Galaxy S7.

slikaZaradi afere Note7 lahko Samsung izgubi do sedem milijonov uporabnikov
19.10.2016

Po novici, da Samsung ukinja prodajo in proizvodnjo Galaxya Note7, je največje vprašanje, katero napravo si bojo izbrali obstoječi in potencialni uporabniki. Veliko se omenja LG V20 ter tudi Googlov novi mobilnik Pixel.

slikaHuawei letos razposlal že preko 100 milijonov mobilnikov
17.10.2016

Huawei je na Kitajskem na dogodku ob splavitvi novega mobilnika Huawei nova sporočil, da so v letošnjem letu po svetu razposlali že preko 100 milijonov mobilnikov.

slikaiOS 10 že na 66 odstotkih vseh naprav
14.10.2016

Operacijski sistem iOS 10 je v manj kot mesecu dni od izdaje (izdan je bil 13. septembra) že nameščen na 66 odstotkih vseh iOS kompatibilnih naprav, kar je rekordni dosežek tudi glede na vse dosedanje iOS nadgradnje.

slikaHonor predstavlja prvega ambasadorja svoje znamke
14.10.2016

Poleg ustaljenih marketinških prijemov je danes vse bolj v trendu komunikacija preko mnenjskih voditeljev, novinarjev, priznanih športnikov in drugih, ki jim javnost zaupa. Ob izbiri relevantnega ambasadorja se podjetja navadno odločijo s pomočjo dveh poglavitnih kazalnikov: ambasador mora biti tipični pripadnik ciljne skupine produkta in/ali pa ta ciljna skupina zvesto sledi njegovemu mnenju in stilu.

članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 See you on the 7th
29.08.2016

Apple je razposlal vabila za iPhone 7 dogodek, kateremu so dali naslov "See you on the 7th.". Dogodek se bo odvijal v Bill Graham Civic Auditorium, 7. septembra 2016 ob 10:00 po lokalnem času.
S čim nas bodo tokrat presenetili? Pričakovanja govorijo o iPhone 7 in seveda bo govora tudi o že predstavljenem iOS 10. S čim nas bodo tokrat presenetili bomo videli 7. septembra 2016 ...

več članki