marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaKako dobro poznate kibernetsko okolje?
02.10.2015

Varnost uporabnikov v digitalnem okolju je odvisna od številnih dejavnikov. V veliki meri je odvisna od sposobnosti uporabnikov, da v kibernetskih skušnjavah izberejo pravilne varnostne odločitve. Navade uporabnikov na spletu lahko bodisi prispevajo k varovanju njihove digitalne identitete, denarja in osebnih podatkov bodisi povečajo tveganje, da postanejo žrtev kibernetskih kriminalcev.

slikaHuawei P8 ali P8 Lite: katerega izbrati?
02.10.2015

Čeprav sta izšla v aprilu, sta pametna telefona Huawei P8 in njegov skromnejši brat P8 Lite še vedno aktualni napravi z Googlovim sistemom Android in znanilca nove dobe znamke, ki je bila do nedavnega znana predvsem po izdelkih, ki niso prehudo opustošili denarnice.

slikaKultni oblikovalec Barnaba Fornasetti oblikoval Huawei pametno uro
30.09.2015

Huawei Consumer Business Group (BG) je pred kratkim predstavil prvo posebno izdajo pametne ure, katero je za goste praznovanja desete obletnice Vogue Kitajska oblikoval priznani italijanski oblikovalec Barnaba Fornasetti. To darilo predstavlja sodelovanje med Huawei, Vogue Kitajska in Fornasetti in združuje umetnost, dizajn in moderno tehnologijo.

slikaSamsung in Oculus predstavila prvo različico Gear VR za širši trg
28.09.2015

Samsung Electronics je predstavil svojo prvo napravo Gear VR, namenjeno potrošnikom in tako povečal vodstvo v kategoriji prenosljivih elektronskih naprav. Zadnja izdaja Gear VR je kompatibilna z še več pametnimi telefoni, med njimi tudi z Galaxy S6 edge+, S6 in S6 edge. S pomočjo njihovega zaslona Super AMOLED omogoča barvo, ostrino in učinkovitost, potrebno za izjemen občutek navidezne resničnosti.

TelekomTelekom Slovenije odslej brezskrbno komunikacijo omogoča tudi v paketih za starejše uporabnike
25.09.2015

Telekom Slovenije odslej povsem brezskrbno mobilno komunikacijo s paketom Penzion Neomejeni omogoča tudi upokojencem in starejšim od 60 let. Novi paket Penzion Neomejeni namreč za 16,95 evra mesečno omogoča neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja ter neomejeno pošiljanje sporočil SMS in MMS. Uporaba mobilnega interneta se obračuna glede na dejansko porabo naročnika, ki pa nikoli ne bo plačal več kot 3 evre na mesec.

slikaNajvečjo kibernetsko grožnjo za uporabnike predstavlja kraja s spletnih računov
24.09.2015

Rezultati raziskave podjetij Kaspersky Lab in B2B International o poznavanju različnih kibernetskih groženj med uporabniki spleta je pokazala, da uporabnikom največjo skrb povzroča morebitna kraja z njihovih spletnih računov.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Apple iPhone 6s v Sloveniji od 9.10.2015
28.09.2015

Apple je danes najavil, da so v prvih treh dnevih prodali rekordno število novega mobilnika iPhone in sicer kar 13 milijonov kosov. Ravno tako so najavili, da bodo od 9.10. dalje novi model prodajali v dodatnih 40ih državah, med katerimi je tudi Slovenija. Pri nas je edini uradni partner Appla Telekom Slovenije, tako da bo verjetno sprva novi iPhone na voljo le pri njih. Ali bo ob začetku prodaje na voljo tudi pri Simobilu in Telemachu zaenkrat ni znano.

več članki