marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLeica Camera in Huawei sta ustanovila novi center za raziskave in razvoj
26.09.2016

Huawei in Leica Camera AG sta naznanila, da sta podjetji razširili njuno strateško sodelovanje z ustanovitvijo, Max Berek Innovation Lab, s katerim bosta tudi skupno upravljala. Odprtje novega centra prihaja le sedem mesecev po naznanitvi dolgoročnega tehnološkega partnerstva na področju optičnega inženirstva in pet mesecev po splavitvi globalno uspešnih pametnih telefonov Huawei P9 in P9 Plus.

slikaElektronske naprave za odčitavanje biometričnih podatkov (skimerji) že pretijo
23.09.2016

Strokovnjaki podjetja Kaspersky Lab so raziskali, kako bi lahko kibernetski kriminalci izkoristili nove tehnologije za overjanje na bančnih avtomatih, katerih uvedbo načrtujejo banke. Čeprav številne finančne organizacije umeščajo biometrične rešitve med najobetavnejše dopolnitve trenutnih načinov overjanja, ali med rešitve, ki bodo te načine celo nadomestile, je biometrija za kibernetske kriminalce nova priložnost za krajo občutljivih informacij.

Si.mobilTudi pri Si.mobilu novi iPhone od 23. septembra dalje
21.09.2016

V petek tudi v Si.mobilovo ponudbo prihaja novi iPhone 7. Ljubitelji iPhonov bodo svojo izbrano različico lahko naročili v Si.mobilovi spletni trgovini že minuto čez polnoč v petek, 23. septembra, in sicer po ceni od 17 evrov mesečno dalje.

slikaHuawei postavlja nove trende na področju čitalcev prstnih odtisov
21.09.2016

Huawei nadaljuje s postavljanjem novih trendov na področju mobilnih tehnologij. P9, P9 Plus in P9 Lite so letošnji trije modeli, ki se odlikujejo z najhitrejšim in najbolj natančnim čitalcem prstnih odtisov. Huawei ponovno dokazuje, da sta pozornost do detajlov in inovativnost predpostavki za zadovoljstvo potrošnikov.

slikaOd petka, 23. septembra, iPhone 7 in iPhone 7 Plus na voljo pri Telekomu Slovenije
20.09.2016

Skladno z napovedjo družbe Apple ob uradni predstavitvi mobitelov iPhone 7 in iPhone 7 Plus bosta oba nova mobitela pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. septembra, dalje. Telekom Slovenije bo s prodajo v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pričel v petek zjutraj, za najbolj neučakane pa bosta iPhone 7 in iPhone 7 Plus od polnoči dalje na voljo v E-trgovini Telekoma Slovenije.

slikaPo ocenjevanju klicnih centrov slovenskih mobilnih operaterjev ima najboljši klicni center IZI mobil
19.09.2016

Primerjalno ocenjevanje klicnih centrov slovenskih mobilnih operaterjev je tretje v sklopu primerjalnih ocenjevanj, ki jih Mednarodni institut za potrošniške raziskave (MIPOR) izvaja v okviru izvajanja koncesije RS za opravljanje javne službe izvajanja primerjalnih ocenjevanj blaga in storitev.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 See you on the 7th
29.08.2016

Apple je razposlal vabila za iPhone 7 dogodek, kateremu so dali naslov "See you on the 7th.". Dogodek se bo odvijal v Bill Graham Civic Auditorium, 7. septembra 2016 ob 10:00 po lokalnem času.
S čim nas bodo tokrat presenetili? Pričakovanja govorijo o iPhone 7 in seveda bo govora tudi o že predstavljenem iOS 10. S čim nas bodo tokrat presenetili bomo videli 7. septembra 2016 ...

več članki