marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVsako tretje podjetje s spletnimi storitvami za končne uporabnike se sooča z DDoS napadi
06.07.2015

Raziskava, ki sta jo izvedla B2B International in Kaspersky Lab, je pokazala, da je bilo 38 odstotkov podjetij po vsem svetu, ki zagotavljajo spletne storitve, kot je na primer spletno nakupovanje, ali delujejo kot spletni mediji, v zadnjih 12 mesecih žrtev napadov s porazdeljeno ohromitvijo sistema (DDoS).

slikaEU v letu 2017 ukinja stroške gostovanja
03.07.2015

Predstavniki evropskega parlamenta so sprejeli kompromis glede mobilnega gostovanja v Evropski uniji. Tako se nam kaj kmalu obeta odprava stroškov gostovanja v državah EU.

slikaDružba Samsung prejela 27 kanskih levov
01.07.2015

Družba Samsung Electronics je postavila nov rekord. Na letošnjem prestižnem mednarodnem festivalu kreativnosti Cannes Lions 2015 je namreč prejela največ nagrad doslej - kar 27 nagrad v 20 kategorijah - in tako še podrla lanski rekord družbe, ko so prejeli skupno 16 nagrad.

slikaSony Xperia Z3+ kmalu na voljo po vsem svetu
29.06.2015

Sony je prejšnji mesec predstavil Xperio Z3+, sedaj pa so najavili, da bo naprava kmalu na voljo na celotnem trgu.

slikaSredi oktobra prihaja prvi mobilnik z deset jedrnim procesorjem
26.06.2015

Mediatek je pred časom najavil prvi deset jedrni procesor Helio X20, sedaj pa je znano, da bo novinec luč sveta ugledal sredi oktobra v mobilniku Elephone P9000.

slikaSi.mobil pripravljen na storitev prihodnosti VoLTE
24.06.2015

V hitro spreminjajoči se telekomunikacijski industriji so novosti praktično del vsakdana. Le malo pa je revolucionarnih, kot je denimo tehnologija LTE in z njo povezane storitve. Si.mobil je zdaj kot prvi v Sloveniji junija v svojem lastnem omrežju uspešno opravil Voice over LTE (VoLTE) klic in s tem uporabnikom predal pomembno sporočilo: storitve bodo v bližnji prihodnosti še bistveno boljše.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Darko Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Uradno: Skype for Business
15.04.2015

Danes je uradno na voljo Skype for Business, ki združuje znano in priljubljeno uporabniško izkušnjo Skype-a ter varnost, skladnost in nadzor Lync-a. Na voljo je v dveh različicah, in sicer kot storitev v oblaku ali kot odjemalec na vašem računalniku.

več članki