marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije ponuja trojčka tudi preko LTE/4G
22.05.2015

Strokovnjaki Telekoma Slovenije so razvili lastno tehnološko rešitev, s pomočjo katere bodo uporabnikom lahko omogočili internet, fiksno telefonijo in televizijo tudi prek mobilnega omrežja LTE/4G.

slikaLenovo melje naprej, nov letni rekord
22.05.2015

Družba Lenovo nadaljuje z odličnim poslovanjem. V četrtem poslovnem četrtletju 2014/2015, ki se je za podjetje končalo konec marca, je družba ustvarila za 11,3 milijarde ameriških dolarjev prihodkov oziroma 21 odstotkov več kot v enakem obdobju leto pred tem.

TelemachTelemach gradi mobilno omrežje prihodnosti
21.05.2015

Telemach, vodilni kabelski operater v Sloveniji, takoj po nakupu mobilnega operaterja Tušmobil pričenja s temeljito posodobitvijo obstoječega Tušmobilovega omrežja in izgradnjo novega Telemachovega mobilnega omrežja LTE. Po končani posodobitvi in nadgradnji omrežja bo do konca avgusta pokritost 3G omrežja dosegla 99 %, pokritost LTE omrežja pa do konca leta preko 75 % prebivalstva Slovenije.

slikaTeam to aMaze in predsednik vlade na NTK Poslovnem srečanju
20.05.2015

Danes končana Microsoftova NT konferenca, že 20. po vrsti, se je po dveh letih premora vrnila v Portorož, kar je bilo med udeleženci zelo dobro sprejeto. Konferenca je bila razdeljena na tri sklope, predkonferenčni dan, osrednja predavanja in predstavitve ter NTK Poslovno srečanje.

slikaApple bo od Samsunga prejel manjši znesek od prvotno iztoženega
20.05.2015

Samsung in Apple se že leta srečujeta po sodiščih. Najbolj znana razsodba sega v leto 2012, ko je sodišče naložilo Samsungu, da mora zaradi kršenja patentov Applu plačati kar 930 milijonov dolarjev.

slikaZačela se je jubilejna, 20. Microsoftova NT konferenca
19.05.2015

Jubilejna 20. Microsoftova NT konferenca je danes uradno odprla vrata, čeprav se je neuradno začela že včeraj s predkonferenčnim dnem. Na uvodnem predavanju je udeležence pozdravil generalni direktor slovenskega Microsofta, g. Robert Ternovec, svoj pogled pa je predstavilo tudi vseh preostalih pet dosedanjih direktorjev slovenske podružnice – Aaron Marko, Grega Kukec, Jaka Stele, Matej Potokar in Biljana Weber.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Darko Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Uradno: Skype for Business
15.04.2015

Danes je uradno na voljo Skype for Business, ki združuje znano in priljubljeno uporabniško izkušnjo Skype-a ter varnost, skladnost in nadzor Lync-a. Na voljo je v dveh različicah, in sicer kot storitev v oblaku ali kot odjemalec na vašem računalniku.

več članki