marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZTE bo uporabljal Google Now
21.07.2014

Prirejanje Androida je njegova največja prednost pred ostalimi operacijskimi sistemi. Vendar pa se včasih zgodi, da ga proizvajalci strojne opreme polomijo in uporabnika prikrajšajo za boljšo uporabniško izkušnjo. To leti predvsem na zakasnitve pri izdaji nadgradenj, zatikanje in podobne napake.

slikaHTC Dot View ovitek zdaj še pametnejši in bolj intuitiven
18.07.2014

HTC je svojemu priljubljenemu ovitku Dot View dodal še pametnejše funkcionalnosti, ki jih lahko preko aplikacije Dot View naložite iz Google Play.

slikaAvtomobili z internetom so postali resničnost. Ali so tudi varni?
16.07.2014

Kaspersky Lab in vodilno špansko združenje oglaševalskih, marketinških in komunikacijskih podjetij IAB sta objavila Prvo letno študijo o avtomobilih z internetom, ki je pionirski primerek raziskave.

slikaSamsung predstavlja storitev Samsung Galaxy Apps
14.07.2014

Samsung Electronics je predstavil storitev Samsung Galaxy Apps, trgovino z več stotimi aplikacijami, ki so posebej zasnovane za uporabnike mobilnih naprav Samsung Galaxy. S storitvijo, ki je nadgradnja predhodnice Samsung Apps, bodo uporabnikom omogočene večje osebne prilagoditve mobilnih naprav in dostop do različnih promocij ter popustov.

slikaNova mobilna aplikacija za člane Kluba OMV Smile & Drive
11.07.2014

Nova brezplačna mobilna aplikacija bo članom kluba Smile & Drive še olajšala zbiranje in koriščenje točk zvestobe in jim hkrati prinesla še številne dodatne ugodnosti. Ob prvi uporabi virtualne kartice člani do konca avgusta prejmejo 50 točk.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Darko Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate vključeno opcijo LTE pri svojem operaterju?

Da
Ne
Ne vem
Moj operater še ne omogoča LTE

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Pri Mobitelu je končno na voljo LTE na iPhone-ih
27.04.2014

V petek so Mobitelovi uporabniki lahko opazili, da je po dolgih mesecih čakanja končno na voljo nadgradnja operaterjevih nastavitev (Carrier update) za Apple iPhone, ki omogoča uporabo LTE omrežja Mobitelovim uporabnikom. Po informacijah, ki smo jih lahko zasledili na raznih spletnih medijih, LTE deluje tudi za Debitelove uporabnike.

več članki