marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMnogo je dobrih, a le eden je naj … Mobilnik leta 2015
25.11.2015

Bliža se konec leta, zima je po lepem novembru počasi potrkala na naša vrata, na našem portalu pa je prišel čas za sedaj že tradicionalni izbor "Mobilnik leta", katerega na portalu mobile.si izbiramo enajsto leto zapored. Kot vsako leto lahko za vaš glas z malo sreče prejmete lepo nagrado.

slikaLenovo se uspešno upira negativnim tržnim trendom
25.11.2015

Lenovo, največji proizvajalec računalnikov na svetu v času, ko industrija IT beleži rdeče številke, še povečuje svojo prednost. Na novinarski konferenci je letošnje uspehe družbe, ki je svoje poslovanje uspešno razširila še na področji mobilnih naprav ter strežnikov, izpostavil direktor Lenovo Slovenija Jovan Glamočanin ter poudaril, da je slovenska podružnica ena najuspešnejših v Evropi.

slikaVečina uporabnikov ne prepozna spletnih groženj
23.11.2015

Kaspersky Lab je ugotovil, da bi kar 74 odstotkov uporabnikov s spleta preneslo potencialno zlonamerno datoteko. Ta nezmožnost prepoznavanja nevarnosti na spletu je posledica preslabega poznavanja kibernetskega okolja. Rezultati vprašalnika, ki je razkril spletne navade 18.000 uporabnikov, povzročajo zaskrbljenost glede sposobnosti uporabnikov prepoznavati spletne grožnje.

slikaLenovo zaključil s transformacijo, podjetje usmerjeno v mobilne in poslovne rešitve
20.11.2015

Družba Lenovo je objavila poslovne rezultate drugega kvartala poslovnega leta 2015/2016, ki se je zaključil 30. septembra letos. Podjetje je ustvarilo 12,2 milijarde ameriških dolarjev prihodkov oziroma 16 odstotkov več kot lani. Za enak odstotek je zrasel dobiček pred obdavčitvijo, ki je znašal 166 milijonov dolarjev.

slikaHuawei v središču Bruslja odpira Center doživetja
20.11.2015

Huawei Consumer Business Group (BG) je napovedal odprtje Centra doživetja v Bruslju. Center doživetja se nahaja na ulici Vlaanderenstraat v trendovskem okrožju Dansaert in je prvi tovrstni, ki ga je Huawei odprl v Evropi.

slikaSamsung predstavlja procesor Exynos 8 Octa
18.11.2015

Samsung Electronics, vodilno podjetje v tehnologiji naprednih polprevodnikov, je predstavilo Exynos 8 Octa 8890, najnovejši izdelek v družini procesorjev za aplikacije Exynos. Gre za drugi vrhunski procesor za aplikacije družbe Samsung, ki ga poganja 14-nanometrska procesna tehnologija.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Apple iPhone 6s v Sloveniji od 9.10.2015
28.09.2015

Apple je danes najavil, da so v prvih treh dnevih prodali rekordno število novega mobilnika iPhone in sicer kar 13 milijonov kosov. Ravno tako so najavili, da bodo od 9.10. dalje novi model prodajali v dodatnih 40ih državah, med katerimi je tudi Slovenija. Pri nas je edini uradni partner Appla Telekom Slovenije, tako da bo verjetno sprva novi iPhone na voljo le pri njih. Ali bo ob začetku prodaje na voljo tudi pri Simobilu in Telemachu zaenkrat ni znano.

več članki