marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMnogo je dobrih, a le eden je naj … Mobilnik leta 2014
28.11.2014

Zopet se bliža konec leta in s tem tudi čas za izbor "Mobilnik leta", katerega na portalu mobile.si izbiramo letos jubilejno že desetič. Kot vsako leto lahko za vaš glas z malo sreče prejmete lepo nagrado. Kateri mobilnik pa bo zmagal letos? O tem boste odločali vi, obiskovalci portala, na letošnjem izboru za "Najboljši mobilnik leta 2014 po izboru obiskovalcev mobile.si".

slikaBrezplačna mobilna aplikacija Redar - za varnejšo vožnjo
19.12.2014

Brezplačna mobilna aplikacija Radar pomaga uporabnikom ugotoviti, koliko kazni za želeno vrsto prekrškov so organi pregona izrekli v njihovi bližini ali na kakšnem drugem mestu. Aplikacija bo ugotovila uporabnikovo lokacijo, pridobila podatke o prekrških v bližini, in jih prikazala na zemljevidu.

slikaAli bi Nexus 6 lahko imel bralnik prstnih odtisov?
17.12.2014

Nexus 6 je impresivna naprava, a vendar mu tipično za Nexuse manjka marsikakšen bonbonček konkurence. Eden izmed teh je tudi bralnik prstnih odtisov.

TušmobilTušmobil ostaja najhitreje rastoči mobilni operater
16.12.2014

Tušmobil, vrsto let najhitreje rastoči mobilni operater na slovenskem trgu mobilnih storitev, je po poročilu AKOS-a v tretjem četrtletju letošnjega leta povečal svoj tržni delež na 12,6 %. S skoraj 300.000 uporabniki tako še dodatno utrjuje položaj tretjega največjega slovenskega mobilnega operaterja in uresničuje zastavljene poslovne cilje.

slikaSamsung Galaxy S6 že razkrit?
15.12.2014

Res je, pri Samsungu nameravajo v letu 2015 predstaviti manj modelov. To pa ne pomeni poležavanja pri snovanju Galaxy S6. Sodeč po kitajskih medijih je prihajajoč model že prestal nekaj testov v priljubljeni aplikaciji AnTuTu. Slednja pa prikaže tudi strojne specifikacije testiranih naprav.

slikaHuawei Ascend Mate7 in Ascend G7 sedaj na voljo za slovenske uporabnike
12.12.2014

Vodilna pametna telefona Ascend Mate7 in Ascend G7 sta sedaj na voljo tudi slovenskim uporabnikom. Ascend Mate7, najnovejši pametni telefon družbe Huawei, je sedaj na voljo v Telekomu Slovenije, Tuš mobilu in Big Bangu.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Darko Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate vključeno opcijo LTE pri svojem operaterju?

Da
Ne
Ne vem
Moj operater še ne omogoča LTE

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 CoPilot GPS sedaj za vse platforme
04.12.2014

AVK je objavil, da je njihova brezplačna navigacijska aplikacija CoPilot GPS sedaj na voljo tudi preko Amazon Appstore in sicer za Amazon Fire OS in tudi ostale androidne naprave. CoPilot GPS uporabnikom omogoča navigiranje brez povezave, saj so karte shranjene na sami napravi. CoPilot GPS je tako sedaj na voljo za vse platform (Android, iOS, WP in Fire OS).

več članki