marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy S6 in S6 edge sedaj naprodaj tudi v Sloveniji
17.04.2015

Od danes naprej sta vrhunska telefona Samsung Galaxy S6 in S6 edge na voljo tudi pri vseh slovenskih telekomunikacijskih operaterjih in v prosti prodaji. Pametna telefona, ki sta dvignila standarde funkcionalnosti in oblikovanja pametnih mobilnikov, sta prepričala že številne tehnološke poznavalce po svetu in zagotovo bosta osvojila tudi še tako zahtevne slovenske uporabnike.

slikaSamsung Galaxy S6 in S6 edge v 24 karatni zlati preobleki
17.04.2015

Pozlačeni mobilniki obstajajo že vsaj desetletje, navadno pa so v lasti le nekaj bolj premožnih posameznikov. Sedaj lahko lastnik zlatega mobilnika Samsung Galaxy S6 in S6 edge postane praktično vsakdo, saj za dokaj ugodno ceno to uredi Vietnamsko podjetje Karalux.

slikaLenovo WRITEit za lažje pisanje na prenosnikih in tablicah
16.04.2015

Družba Lenovo, največji proizvajalec računalnikov na svetu, predstavlja inovativno programsko opremo WRITEit, ki olajša ročni vnos besedila na napravah, ki podpirajo rabo digitalnega peresa.

slikaOuftit7 predstavlja Summer Camp za razvoj mobilnih iger
16.04.2015

Ekipa2 d.o.o., hčerinsko podjetje Outfit7 Limited, ki je najbolj znano po globalni blagovni znamki Talking Tom and Friends, je napovedala, da bo letos prvič gostila strokovno delavnico z nazivom “Summer Camp”, z namenom poiskati mlade, kreativne in prvorazredne talente s področja razvoja iger, z možnostjo kasnejše zaposlitve v vrhunski ekipi.

slikaLollipop tudi za Xperio Z1, Z1 Compact, Z3 Dual in Z Ultra
15.04.2015

Po precej počasnem prehodu na najnovejšo različico Androida je Sony prestavil v drugo prestavo, saj vse več njihovih mobilnikov dobiva Lollipop nadgradnjo. Čeprav so uporabniki na posodobitve čakali precej časa pa je vzpodbudno, da Sony sedaj izdaja nadgradnje v precej hitrejšem tempu.

slikaHTC One M9 naprodaj v Sloveniji
13.04.2015

HTC je v sodelovanju s Si.mobilom tudi v Sloveniji predstavil svoj najbolj zmogljiv pametni telefon doslej – HTC One M9. Slovenski uporabniki lahko najnovejšega paradnega konja družine HTC One kupijo od danes dalje. Pri Si.mobilu je HTC One M9 dostopen v posebni promocijski ponudbi že od 3,8 EUR/mesec na paketu NESKONČNI L.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Darko Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Uradno: Skype for Business
15.04.2015

Danes je uradno na voljo Skype for Business, ki združuje znano in priljubljeno uporabniško izkušnjo Skype-a ter varnost, skladnost in nadzor Lync-a. Na voljo je v dveh različicah, in sicer kot storitev v oblaku ali kot odjemalec na vašem računalniku.

več članki