marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomTelekom Slovenije prvi v Sloveniji s statusom Microsoft Cloud Solution Provider
01.04.2015

Telekom Slovenije je med prvimi v Evropi in prvi v Sloveniji postal ponudnik Microsoftovega programa za zagotavljanje rešitev v oblaku (Microsoft Cloud Solution Provider). S tem Telekom Slovenije svojim poslovnim uporabnikom, tako malim kot velikim podjetjem, odslej zagotavlja celovito ponudbo storitev Office 365 in Windows Intune ter njihovo neposredno vzpostavitev in upravljanje, vključno s poprodajno podporo in vzdrževanjem.

TelemachTušmobilovi uporabniki odslej del Telemachove družine
01.04.2015

Vodilni kabelski operater v Sloveniji, Telemach, je z današnjim dnem prevzel najhitreje rastočega mobilnega ponudnika Tušmobil.

slikaAli tudi Samsung Galaxy S6 in S6 Edge poslušata vašim pogovorom?
01.04.2015

Pred dobrim mesecem je Samsung svoje uporabnike opozoril, da njihovi pametni televizijski sprejemniki lahko poslušajo njihovim pogovorom in jih pozval, naj se pred televizorji ne pogovarjajo o osebnih zadevah. Podobno programsko opremo so sedaj uporabniki našli tudi v prihajajočem Galaxy S6, kot tudi S6 Edge.

slikaLenovo prejel rekordnih 10 nagrad Red Dot
01.04.2015

Družba Lenovo je za svoje izdelke prejela deset oblikovalskih nagrad Red Dot. Med Lenovo napravami, ki po mnenju strokovne žirije izstopajo s svojimi oblikovalskimi vrlinami, so prenosniki Lenovo ThinkPad X1 Carbon, ThinkPad Yoga 14, Y40, monitorja ThinkVision Pro2840m in X24, računalnika vse-v-enem Lenovo Horizon 2s ter A740, delovna postaja ThinkStation P900, tablica ThinkPad Tablet z dodatki ter vsestranski pripomoček ThinkPad Stack.

slikaSony osvojil 15 oblikovalskih nagrad Red Dot
01.04.2015

Sonyjeva filozofija že od samega začetka temelji na konceptu oblikovanja inovativnih produktov, ki spreminjajo način, na katerega ljudje uporabljamo in razumemo tehnologijo okoli sebe.

slikaObjavljeni nagrajenci fotografskega natečaja 2015 Sony World Photography Awards
31.03.2015

Sony je danes objavil zmagovalce največjega fotografskega natečaja na svetu, Sony World Photograhy Awards, v kategorijah odprto (Open), mladi (Youth) in mobilni telefon (Mobile Phone).

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Darko Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 MWC 2015 je bil velik uspeh
13.03.2015

Prejšnji teden se je končal mobilni kongres v Barceloni, sedaj pa so na voljo uradne številke dogodka. V štirih dneh so zabeležili preko 93.000 obiskovalcev, ki so prišli iz preko 200 dražav. Ti so si lahko ogledali rešitve preko 2.100 proizvajalcev. Nedvomno je bil letošnji dogodek velik uspeh, za prihodnje leto pa se napoveduje preboj "magične" številke 100.000 obiskovalcev.

več članki