marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTudi Xperia C brez posodobitev
15.09.2014

Sony je v preteklosti že najavil, da za številne modele ne bo več izdajal popravkov in nadgradenj, sedaj pa se je temu spisku pridružila še Xperia C.

slikaSamsungov Gear S z unikatnimi dodatki znamke Diesel Black Gold
12.09.2014

Samsung Electronics je predstavil novo sodelovanje z znamko Diesel Black Gold, plod katere bo predstavitev Samsungove naprave Gear S na modni reviji znamke Diesel Black Gold. Sodelovanje je dokaz, da se inovativna tehnologija vse bolj prepleta s sodobno modo.

slikaSamsung izdal razvojni paket Tizen SDK za Gear S
10.09.2014

Samsung Electronics je objavil, da je na spletni strani za razvijalce mogoče prenesti programski razvojni paket Tizen SDK (Software Development Kit) za novo Samsungovo nosljivo napravo Gear S. Nov razvojni paket bo olajšal nastanek več aplikacij za Gear S.

slikaNVidia sprožila sodne postopke proti Samsungu in Qualcommu
08.09.2014

NVidia je sprožila sodni postopek proti Samsungu in Qualcommu zaradi podobnosti v GPU arhitekturi njihovih Adreno, ARM Mali in Imagination PowerVR.

slikaSamsung z Nike predstavil prenovljeno aplikacijo Nike+ Running za Gear S
05.09.2014

Samsung Electronics je v partnerstvu z družbo NIKE, Inc., predstavil posodobljeno aplikacijo Nike+ Running App, namenjeno rabi z novincem Samsung Gear S. Aplikacija Nike+ Running in vgrajena povezljivost Bluetooth in 3G v napravi Gear S prinašata neprekosljivo izkušnjo za vse ljubitelje teka, ki želijo ostati povezani z zunanjim svetom.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Darko Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate vključeno opcijo LTE pri svojem operaterju?

Da
Ne
Ne vem
Moj operater še ne omogoča LTE

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Samsung predstavil nove brezžične slušalke
30.08.2014

Samsung je predstavil napravo Gear Circle, ki jo s pomočjo povezave Bluetooth povežemo s pametnim telefonom, z njo pa sprejemamo klice, poslušamo glasbo in dajemo glasovne ukaze. Nase jo pripnemo z magnetnim zaklopom, na dohodne klice in sporočila pa nas opozori z vibriranjem. Slušalke so idealen partner ravnokar predstavljene ure Gear S. Gear Circle bo naprodaj v začetku oktobra.

več članki