marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOrgani pregona in varnostni podjetji združili moči v boju proti izsiljevalskemu programju
26.07.2016

Nizozemska policija, Europol, Intel Security in Kaspersky Lab so združili moči in predstavili iniciativo, imenovano »No More Ransom«. Gre za nov korak v sodelovanju med organi pregona in zasebnim sektorjem v skupnem boju proti izsiljevalskemu programju (angl. ransomware).

slikaBrezplačna nadgradnja na Windows 10 samo še do petka
25.07.2016

Uporabniki Windows 7 in 8 operacijskega sistema imate le še nekaj dni možnost, da svoj operacijski sistem brezplačno nadgradite na Windows 10. Vsem, ki ste že, ali pa še boste nadgradili operacijski sistem pa prihajajoča posodobitev ob obletnici sistema Windows 10 prinaša celo vrsto novih inovacij za domače in poslovne uporabnike.

Si.mobilSi.mobil pripravil posebno ponudbo za gluhe in naglušne
22.07.2016

Si.mobil se nenehno trudi prilagajati svojo ponudbo uporabnikom, tudi tistim s posebnimi potrebami. Tokrat so pripravili posebno ponudbo za člane Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije. V naročniškem paketu je vključena večja količina prenosa podatkov in brezplačna dodatna kartica SIM za prenos podatkov.

slikaMasterCard odstranjuje ovire digitalnega plačevanja
20.07.2016

MasterCard predstavlja mejnik v poslovanju, novo globalno storitev plačevanja MasterPass. Dopolnjena rešitev uporabnikom omogoča, da digitalno plačujejo hitro, enostavno in varno prek vseh naprav in kanalov, kjer koli – na spletu, v aplikacijah in tudi brezstično v trgovinah.

slikaSony ugasnil program Xperia Beta
18.07.2016

Sony je potrdil, da so ugasnili testni program Xperia Beta, ki so ga lansirali na začetku tega leta. Njegov namen je bil testiranje uradne Marshmallow nadgradnje. To pa tudi pomeni, da v prihodnje ne bo več novih preizkusnih različic.

slikaInternet je povzročitelj nesoglasij in odtujenosti v družini
15.07.2016

Način, kako posamezniki živijo svoje digitalno življenje, ima velik vpliv na družinske odnose, ugotavlja nova raziskava Kaspersky Laba in inštituta iconKids & Youth. S tem ko ljudje vse več časa preživijo na spletu, petina staršev in otrok pravi, da so internet in povezane naprave razlog za napeto vzdušje v družini.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Razigrano v poletje z novim HTC Desire 530
12.06.2016

HTC je najavil, da je v Sloveniji že na voljo njihov cenovno dostopen mobilnik Desire 530. Telefon, ki z edinstvenim dizajnom, priročnima kamerama in bogato zvočno izkušnjo dopolnjuje razigrano plat vsakega posameznika, je že na policah Si.mobila in Telemacha. Pri nas je razpoložljiv v grafitno sivi in stratus beli barvni različici.

več članki