marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaProdaja pametnega telefona Huawei P8 Lite presegla 10 milijonov
05.02.2016

Huawei je oznanil, da je prodaja pametnega telefona P8 Lite, samo devet mesecev po lansiranju telefona v Evropi prejšnjo pomlad, presegla 10 milijonov. V skupnem seštevku je P8 serija dosegla več kot 16 milijonov uporabnikov po celem svetu.

slikaSlovenski Visionect prejemnik nagrade Internet of Things za tablico Joan
04.02.2016

Podjetje Visionect je prejelo nagrado #IoTAwards v kategoriji 'Best Connected Enterprise' za svojo pametno tablico za upravljanje sejnih sob Joan Meeting Room Assistant. Gre za tretjo prestižno nagrado, ki jo je prejela Joan.

slikaLenovo z 21,6-odstotnim globalnim tržnim deležem v svetu računalništva postavil nov rekord
03.02.2016

Družba Lenovo nadaljuje učinkovito poslovanje. V tretjem poslovnem četrtletju 2015/2016, ki se je za podjetje končalo konec decembra, je družba ustvarila za 12,9 milijarde ameriških dolarjev prihodkov oziroma 8 odstotkov manj kot v enakem obdobju leto pred tem. Lenovo je ob tem ustvaril za 397 milijonov ameriških dolarjev dobička (pred obdavčitvijo), kar je 17 odstotkov več kot v preteklem poslovnem letu.

slikaPametni telefoni Coolpad kmalu na voljo tudi v Sloveniji
03.02.2016

Coolpad, eden izmed desetih največjih kitajskih proizvajalcev pametnih telefonov, je z začetkom prodaje v Nemčiji in Švici uradno naznanil vstop na zahodnoevropske trge. Coolpad v Slovenijo prihaja v prvem letošnjem četrtletju.

slikaSi starši dovolj prizadevajo za varnost otrok na spletu?
03.02.2016

Polovica (52 odstotkov) staršev je prepričanih, da število spletnih groženj, ki pretijo na njihove otroke, narašča. Grožnje vključujejo vse od spletnega nadlegovanja do neprimerne vsebine. Kljub temu se le 39 odstotkov staršev s svojimi otroki pogovori o potencialnih grožnjah, razkriva nova raziskava, ki sta jo izvedla Kaspersky Lab in B2B International.

slikaSlovenska premiera prenovljenih modelov serije Galaxy A
02.02.2016

Družba Samsung Electronics je v okviru današnjega druženja s predstavniki medijev predstavila najnovejše modele v prenovljeni seriji Galaxy A. Prenovljena modela Galaxy A3 in A5 se ponašata z že slovito Samsungovo kombinacijo sodobnega oblikovanja in vrhunskih materialov, še boljšo kamero in fotoaparatom ter z več nadgrajenimi funkcijami.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Pametna zapestnica Huawei TalkBand B2
17.12.2015

„Sanje navdihujejo kreativnost,“ se glasi moto, ki je spremljal splovitev pametne zapestnice TalkBand B2. Le-ta združuje bluetooth slušalko ter fitnes zapestnico, v osnovi pa gre za nosljivo napravico. Napreden senzor gibanja nato šteje korake, meri porabljene kalorije in beleži spanec. Kadar B2 želimo uporabljati kot slušalko z mikrofonom, pa kovinsko napravico iztaknemo iz usnjenega paščka ter si jo namestimo v uho. Na voljo je v črni, srebrno-beli in rjavo-zlati barvni kombinaciji ter z različnimi materiali, priporočena cena pa znaša 169,99€.

več članki