marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOvitek prihajajočega iPhona nakazuje enako obliko
31.07.2015

Izdelovalec dodatkov za telefone ITSKINS se že pripravlja na prihajajoča mobilnika iPhone 6s in 6s+. Slika prihajajočih ovitkov tako nakazuje, da bo oblika novih Applovih mobilnikov enaka trenutni generaciji.

slikaWindows 10 od danes dalje na voljo kot brezplačna nadgradnja
29.07.2015

Microsoft je najavil, da je operacijski sistem Windows 10 od danes naprej na voljo kot brezplačna nadgradnja ali pa z novimi osebnimi računalniki in tablicami. Windows 10 vključuje inovacije, kot so Cortana, program Xbox App in brskalnik Microsoft Edge za bolj osebno in storilno izkušnjo, ki jo uporabniki že poznajo.

slikaLenovo je že pripravil naprave s sistemom Windows 10
29.07.2015

Družba Lenovo je najavila, da bo že ob predstavitvi operacijskega sistema Windows 10 uporabnikom ponudila več naprav, prav tako bodo nadgradnje na Windows 10 deležni številni prenosni in namizni računalniki ter tablice.

slikaGeneracija “Super telefonov” prihaja leta 2020
27.07.2015

»Naslednja generacija mobilnih telefonov, imenovanih tudi »Super telefon«, bo lansirana na tržišče leta 2020 in bo spremenila življenja vseh nas«, je na svetovnem kongresu mobilne industrije (Mobile World Congress, MWC) v Šanghaju napovedal Richard Yu, generalni direktor Huawei Consumer Business Group (BG).

slikaSkupina Huawei Consumer objavila finančne rezultate za prvo polovico leta 2015
24.07.2015

Huawei, vodilni globalni ponudnik storitev informacijske in komunikacijske tehnologije, je včeraj objavil poslovne rezultate podjetja Consumer Business Group (BG) za prvo polovico leta 2015. Podjetje Huawei Consumer Group je v prvi polovici leta 2015 nadaljevalo z izjemno poslovno rastjo, s skupnimi prihodki 9.09 milijard ameriških dolarjev, kar predstavlja impresivno letno rast za 69%.

slikaSony Xperia Z2 in Z3 dobivata Android 5.1.1
22.07.2015

Japonski del Sonya je potrdil, da bo za njihova mobilnika Xperio Z2 in Z3 še ta mesec na voljo posodobitev operacijskega sistema na različico Android 5.1.1.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

500.000-i uporabnik Si.mobil – Vodafone

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.01.2008
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil – Vodafone je danes pridobil 500.000-ega uporabnika. Si.mobil – Vodafone želi ta dogodek deliti z vsemi svojimi uporabniki, zato jim ta konec tedna podarja brezplačne pogovore znotraj domačega omrežja.

Brezplačni pogovori med vikendom bodo vključeni samodejno in veljajo za vse uporabnike omrežja Si.mobil – Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo, uporabniki M mobil) od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d., je ob tem dejal: »Polmilijonti uporabnik našega omrežja res predstavlja prelomnico. Ne samo v našem poslovanju, pač pa tudi v zavedanju, da je skupnost naših uporabnikov, ki se med seboj kličejo najceneje, vsak dan večja. Biti naš uporabnik je nekaj posebnega. Izkušnja je vredna zaupanja in zvestobe, saj so pri nas ljudje tisti, ki štejejo.«

Si.mobil – Vodafone bo 500.000-emu uporabniku, ki je naročniško razmerje sklenil v Celju, podaril mobilni telefon po izbiri in mu do konca življenja omogočil uporabo storitev Si.mobil – Vodafone brez mesečne naročnine in po najbolj ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Uradno: Skype for Business
15.04.2015

Danes je uradno na voljo Skype for Business, ki združuje znano in priljubljeno uporabniško izkušnjo Skype-a ter varnost, skladnost in nadzor Lync-a. Na voljo je v dveh različicah, in sicer kot storitev v oblaku ali kot odjemalec na vašem računalniku.

več članki