marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Prva 32 GB SDHC spominska kartica za mobilne telefone na svetu

Deli z ostalimi

14.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Toshiba je najavila začetek prodaje različnih SD spominskih kartic z visoko kapaciteto, med njimi tudi prvo 32 GB spominsko kartico na svetu, katero je mogoče uporabljati v mobilnih telefonih. Poleg 32 GB spominske kartice, je Toshiba najavila tudi 16 GB in 8 GB microSD spominske kartice. Vse te kartice spadajo v razred 4 v hitrostnem razredu SD spominskih kartic.

Spominska kartica SD s 16 GB prostora bo na voljo po vsem svetu od oktobra naprej, spominska kartica z 32 GB prostora in 8 GB microSD spominska kartica pa se bosta pričeli prodajati širom sveta januarja naslednje leto.

Trg za spominske kartice z visoko kapaciteto je hitro rastoč, zahvaljujoč predvsem naraščajoči potrebi po digitalni opremi, s katero lahko predvajamo in snemamo filme, ter snemamo ali pregledujemo visoko kvalitetne slike. Povpraševanje po microSD spominskih karticah z veliko prostora pa se kaže predvsem na trgu mobilnih telefonov, saj se v mobilnih telefonih pojavljajo kamere z vedno boljšo ločljivostjo, potreba po predvajanju glasbe in filmov na mobilnih telefonih pa tudi raste.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki