marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Prva 32 GB SDHC spominska kartica za mobilne telefone na svetu

Deli z ostalimi

14.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Toshiba je najavila začetek prodaje različnih SD spominskih kartic z visoko kapaciteto, med njimi tudi prvo 32 GB spominsko kartico na svetu, katero je mogoče uporabljati v mobilnih telefonih. Poleg 32 GB spominske kartice, je Toshiba najavila tudi 16 GB in 8 GB microSD spominske kartice. Vse te kartice spadajo v razred 4 v hitrostnem razredu SD spominskih kartic.

Spominska kartica SD s 16 GB prostora bo na voljo po vsem svetu od oktobra naprej, spominska kartica z 32 GB prostora in 8 GB microSD spominska kartica pa se bosta pričeli prodajati širom sveta januarja naslednje leto.

Trg za spominske kartice z visoko kapaciteto je hitro rastoč, zahvaljujoč predvsem naraščajoči potrebi po digitalni opremi, s katero lahko predvajamo in snemamo filme, ter snemamo ali pregledujemo visoko kvalitetne slike. Povpraševanje po microSD spominskih karticah z veliko prostora pa se kaže predvsem na trgu mobilnih telefonov, saj se v mobilnih telefonih pojavljajo kamere z vedno boljšo ločljivostjo, potreba po predvajanju glasbe in filmov na mobilnih telefonih pa tudi raste.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki