marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

T-Mobile lansiral storitev Push To Talk

Deli z ostalimi

26.11.2004
Objavil: Dare Gliha

T-Mobile je že pred časom sporočil, da namerava uvesti storitev Push To Talk v svojem omrežju. Sedaj pa so sporočili, da je omenjena storitev v njihovem omrežju že na voljo za uporabo.

Pri T-Mobile upajo, da bodo uspeli prepričati svoje uporabnike v uporabo storitve z uvedbo brezplačnega promocijskega obdobja, ki bo trajalo do maja prihodnje leto. Od tega datuma naprej pa naj bi pri T-Mobile pričeli s komercialnim trženjem omenjene storitve, na voljo pa bo dnevni ali mesečni obračun s fiksno ceno. Tako naj bi bila cena za uporabo storitve Push To Talk 1 evro za en dan ali 18 evrov za mesec dni, ne glede na število prenešenih govornih sporočil. Dodatne štiri evre pa bo cena za 100 mednarodnih govornih sporočil.

Prvi mobilnik, ki bo to storitev v njihovem omrežju omogočal, bo Nokia 5140, zaenkrat pa ni znano, ali pri T-Mobilu načrtujejo širitev storitve v ostale države, kjer so še prisotni.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki