marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

AT&T objavil lestvico najbolj priljubljenih aplikacij in iger


12.05.2009
Objavil: Aleš Poljak

Ameriški mobilni operater AT&T je objavil lestvico 10-ih najbolj priljubljenih aplikacij in igric v obdobju od letošnjega januarja do marca. Preko teh objavljenih podatkov je tudi bolj razvidno, kaj uporabniki še počnejo z svojim mobilnim aparatom.

Dobiček AT&T-ja se je v enem letu povzpel za 39 odstotkov, glede na lansko leto. Za to občutno rast je predvsem zaslužena porast mobilnih igric in uporabnih aplikacij, katere so AT&T-jevim uporabnikom na voljo na AT&T Media Mall-u, ki je AT&T-jeva spletna prodajalna z aplikacijami in igricami.

Te aplikacije omogočajo uporabnikom, da bolje izkoristijo vse možnosti, katere jim nudi njihov mobilni telefon. "Naše stranke so tako preko aplikacij konstantno v stiku s priljubljenimi vsebinami in imajo vpogled v vse zanimivosti, ki se dogajajo po svetu," je dejal podpredsednik za področje glasovnih in podatkovnih vsebin Mark Collins.

Lestvica 10-ih najboljših aplikacij:

1. AT&T Navigator
2. AT&T Mobile TV
3. Napster Mobile
4. XM Radio Mobile
5. MobiTV
6. WikiMobile
7. Shazam (MusicID)
8. Make-UR-Tones
9. My-Cast Weather
10. MobiVJ – aplikacija za obdelavo glasbe

Lestvica 10ih najboljših igric:

1. Tetris
2. Bejeweled.
3. Guitar Hero World Tour Mobile
4. PAC-MAN by Namco
5. Ms. PAC-MAN by Namco
6. Jewel Quest II
7. Diner Dash
8. The Oregon Trail
9. Midnight Pool 2
10. Platinum Sudoku

Poleg številnih aplikacij in igric je na AT&T MEdia Mall-u na voljo še veliko zvonjenj, slikovnih ozadij in ostale vsebine.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki