marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Sony Ericsson

Prvi mobilni širokopasovni modem USB

Sony Ericsson MD300


Sony Ericsson MD300

08.11.2007
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je napovedal vrhunsko poslovno orodje MD300, s katerim lahko uporabniki kjer koli in kadar koli hitro in preprosto povežejo svoj osebni računalnik ali prenosnik z internetom.
Prvi Sony Ericssonov mobilni širokopasovni izdelek MD300 z vmesnikom USB, preprosto namestite in ga začnete takoj uporabljati. Že ob nakupu vsebuje vse, kar je potrebno za vzpostavljanje povezave, tudi programsko opremo za osebni računalnik.

»MD300 omogoča hiter prenos podatkov, po drugi strani pa je njegova namestitev in konfiguracija povsem preprosta. Je odlična izbira za zahtevne uporabnike, ki zahtevajo brezkompromisno povezljivost,« pravi Johan Tysklind, direktor marketinga Mobile Computing pri Sony Ericssonu. »MD300 je prvi v vrsti mobilnih širokopasovnih izdelkov, ki bodo v sebi združevali Sony Ericssonovo zanesljivost in moderno obliko.«

Mobilni širokopasovni modem MD300 je majhen in za uporabo preprost kot pomnilniška kartica USB. Vključite ga lahko v vsa standardna vrata USB. Ima nameščeno programsko opremo Microsoft Windows in ustrezne gonilnike. Ko kartico priključite, se v nekaj sekundah sama namesti in konfigurira. Na spletu so na voljo za prenos gonilniki za sisteme Mac. Modem MD300 ima preprost, intuitiven vmesnik Wireless Manager, zato je njegova uporaba zares preprosta. Prek vmesnika PC imate z vnaprej konfiguriranim gumbom tudi dostop do Sony Ericssonove storitve PlayNow™.

MD300 je vse, kar na katerem koli koncu sveta potrebujete za svojo mobilno pisarno, v omrežjih HSDPA, UMTS, EDGE ali GPRS. Uporabljate ga lahko na prenosniku ali na namiznem računalniku, doma ali v hotelski sobi. V njegovi dodatni opremi je tudi namizno stojalo in kabel USB.

MD300 bo na voljo v razkošni črni in kovinski barvi na izbranih tržiščih od prvega četrtletja 2008 dalje.

fotografije
komentarji