marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
46,5 x 47,3 x 11 mm
Teža:
36 g

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Xiaomi

Xiaomi Watch S1


Xiaomi Watch S1

15.03.2022
Objavil: Dare Gliha

Xiaomi poleg mobilnikov ne počiva niti na trgu nosljivih naprav. Tako so predstavili novo serijo naprav Xiaomi Watch S1. Gre za pametne ure, ki bodo opremljene z vrhunsko estetiko in naprednimi funkcijami izdelka za sodoben življenjski slog.
»Vidimo, da čedalje več potrošnikov gleda na pametne nosljive naprave kot na vsakodnevne potrebščine za različne primere uporabe, kot so zdravje in dobro počutje,” je dejal Steven Shi, namestnik vodje AIoT pri Xiaomi International. »Kot vodilna blagovna znamka nosljivih izdelkov se bo Xiaomi leta 2022 osredotočil na zagotavljanje več visokokakovostnih nosljivih izdelkov, izdelkov, ki ne le izboljšujejo vrhunsko izkušnjo pametnega telefona, ampak ponujajo tudi povsem nove možnosti v povezavi z modernism življenjskim slogom.”

Poglobite svojo telesno pripravljenost: Xiaomi Watch S1 Series

Pametna ura Xiaomi Watch S1 je bila ustvarjena za sodobnega uporabnika z natrpanim urnikom in prefinjenim življenjskim slogom. To odraža profesionalna, poenostavljena estetika oblikovanja naprave s safirnim steklom in okvirjem iz nerjavečega jekla, v katerem je 1,43-palčni zaslon AMOLED. Uporabniki lahko prilagodijo vmesnik pametne ure ali izbirajo med 200 številčnicami ter med klasičnimi usnjenimi ali na umazanijo odpornimi paščki iz fluorirane gume v različnih barvah.

S skupno 117 načini fitnesa, vključno z 19 profesionalnimi načini, med katerimi lahko uporabniki izbirajo, se lahko Xiaomi Watch S1 in S1 Active samodejno prestavita, ko zaznata hojo in tek, bodisi na prostem ali na tekalni stezi. Naprave, ki so združljive z aplikacijama Strava in Apple Health, ohranjajo tudi izboljšano sledenje zdravju za celovito ozaveščenost, vključno s sledenjem nasičenosti krvi s kisikom SpO2, spremljanjem zdravja žensk in izboljšanim spremljanjem spanja.

Narejena za življenje na poti, serija Xiaomi Watch S1 podpira klice Bluetooth, plačila prek Mastercard NFC in Amazonovega glasovnega pomočnika Alexa. Ob polni polnitvi lahko baterija napaja 12 dni običajne uporabe ali do 24 dni baterije. varčevalni način, z možnostmi magnetnega polnjenja.

Serija Xiaomi Watch S1 bo na voljo od 199 dolarjev dalje.

fotografije
komentarji